LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 28 Ιανουαρίου 2021 11:31

Ο Γιακουμάκης ζει… τον μύθο του στην Ολλανδία

Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε το δεύτερο καρέ τερμάτων στη σεζόν κι ακούει πλέον τις μεταγραφικές σειρήνες να ηχούν εκκωφαντικά.

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ - ΦΕΝΛΟ

Ασταμάτητος ο Γιώργος Γιακουμάκης σημείωσε και τα τέσσερα γκολ στη νίκη (4-1) της Φένλο επί της Φιτέσε, που μέχρι χθες είχε την καλύτερη άμυνα στην Ολλανδία! Είναι η δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, που ο 26χρονος Ελληνας επιθετικός σημείωσε τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι, μετά εκείνο απέναντι στην Ντε Χάαγκ (1-4), έφτασε τα 20 γκολ μετά  19 αγωνιστικές και είναι φυσικά πρώτος σκόρερ στην Eredivisie

«Μια απίστευτη νίκη εναντίον μίας από τις καλύτερες ομάδες», δήλωσε ο Γιακουμάκης στο ESPN. «Είναι πραγματικά όμορφο, προσπαθώ να το απολαύσω», συμπλήρωσε ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον προπονητή των επιθετικών της Φένλο, Φρανκ Ντεμούζ, Ολλανδό πρώην ποδοσφαιριστή: «Με βοηθάει πολύ με τις λεπτομέρειες που μπορώ να βελτιώσω. Είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του, γιατί χάρη στον Φρανκ μπόρεσα να σκοράρω πολλά γκολ. Πρέπει όμως να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου».

Η μεταγραφική αγορά θα είναι ανοικτή για λίγες ακόμα ημέρες και μετά τα τέσσερα γκολ του, το ενδιαφέρον συλλόγων, θα έχει αναμφισβήτητα αυξηθεί. «Στέκομαι ακόμα εδώ. Μένουν ακόμη λίγες μέρες», ανέφερε στη De Telegraaf. «Δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Φορούσα τη φανέλα  της Φένλο σε αυτόν τον αγώνα και είμαι περήφανος γι αυτό. Αλλά δεν ξέρω ακόμα αν αυτό θα ισχύει για το επόμενο παιχνίδι. Μπορεί να αλλάξει γρήγορα. Δεν είναι μόνο η δική μου απόφαση, αλλά είναι απόφαση και του συλλόγου. Εάν γίνει μια πολύ μεγάλη προσφορά, πρέπει να το συζητήσουμε. Αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Γιακουμάκης λέει πάντως ότι θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στο παιχνίδι του, βοηθώντας την ομάδα του και σκοράροντας γκολ. «Δεν είμαι απασχολημένος με το ενδιαφέρον που υπάρχει από τις ομάδες. Ο μάνατζερ μου μπορεί να το κάνει αυτό. Προστατεύει τα πάντα από μένα. Μέχρι στιγμής τίποτα δεν υπάρχει κάτι τόσο συγκεκριμένο που έπρεπε να το σκεφτώ. Είναι επίσης μια δύσκολη στιγμή φυσικά λόγω του κορονοϊού, που επηρεάζει τις επιλογές που πρέπει να κάνουν οι σύλλογοι.»

Ο Γιακουμάκης που έφτασε  τα 20 γκολ στην Eredivisie, έγινε ο τρίτος παίκτης  της Φένλο με αυτόν τον αριθμό σε μία σεζόν, μετά τον Χανς Σλέβεν το 1958/59 (24) και τον Κορ ντε Μούλεμεστερ το 1960/61 (22). Βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης για το «χρυσό παπούτσι» στην Ευρώπη, μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (από 30 βαθμούς), πίσω από Λεβαντόφκσι (46), Γιούνκερ (40,5), Πελεγκρίνο (37,5) και Ονουάτσου (33).

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Μόντε Μόρις23:59Handelsblatt: Έχει "καλές πιθανότητες" ο Πιερρακάκης να ηγηθεί του Eurogroup23:44Μελόνι: Η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών είναι εφικτή23:30Χανιά: 43χρονος τραυματίστηκε από καραμπίνα - Εξετάζεται η εμπλοκή κυνηγού 23:16Λάρισα: Θύμα ληστείας επιχειρηματίας και η σύζυγος του – Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους τη νύχτα23:02FIBA Europe Cup: Με κυριαρχική εμφάνιση "λύγισε" την Πριέβιντζα ο ΠΑΟΚ 22:48ΕΟΦ: Προειδοποίηση για επικίνδυνο βρεφικό γάλα που κυκλοφορεί μέσω διαδικτύου22:34Basketball Champions League: Πρωτιά και πρόκριση στους "16" για την ΑΕΚ22:20Σοκ στην Αμαλιάδα: 14χρονος “νταής” εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του - Του απέσπασε περισσότερα από 8.000 ευρώ22:06Δότης σπέρματος με γενετική μετάλλαξη: 197 παιδιά γεννήθηκαν, πολλά με γονιδιακά αυξημένο ρίσκο καρκίνου 21:52Θεοδωρικάκος: Νέες αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα21:38Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικης21:24Τσιάρας: Η κυβέρνηση στηρίζει με κάθε μέσο τους αγρότες21:10ANT1 Sports: Αντιμέτωπος με την Βικτόρια Πλζεν έρχεται ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη στις 22:00, ζωντάνα στον ΑΝΤ120:56Αγροτικές επιδοτήσεις - Τέλλογλου: Έτσι "κόπηκαν" χιλιάδες αγρότες20:42Παναγιώτης Στάθης για "Αγροτοδικεία" - Εισαγγελικές πηγές στον ΑΝΤ1: Πράττουμε το καθήκον μας, δεν εκτελούμε εντολές20:28Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:14Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Συναντήθηκε με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη - Τι είπαν για Ελλάδα-ΗΠΑ και μεταναστευτικό20:00Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θείου και του φίλου του που ασελγούσαν στα ανίψια του ηλικίας 2 και 4 ετών19:46Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη πρέπει να αποφασίζει ποιος εισέρχεται στην ΕΕ και όχι οι λαθρέμποροι19:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο