LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 27 Ιανουαρίου 2021 19:11 | Ανανέωση: 27 Ιανουαρίου 2021 19:16

“Κάζο” της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Σοκ για την "Ένωση", που ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σοκ για την ΑΕΚ, που ηττήθηκε 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Πολύ κακή εμφάνιση για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, άψογοι τακτικά οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη, έφτασαν δίκαια στη νίκη με τα γκολ του Σάντι Κρίζμαν στο 33' (πέναλτι) και του Μπατίστ Λεό στο 87΄.

Για τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας ματς, η εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν τραγική. Μετά τον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό, ο ΠΑΣ Γιάννινα όχι απλώς κράτησε με ευκολία τους γηπεδούχους μακριά από τα καρέ του Γιούρι Λοντίγκιν (ντεμπούτο σήμερα στη νέα του ομάδα), αλλά προηγήθηκε και στο σκορ.

Αφού προειδοποίησε με τον Μπρένετ στο 8΄ (απέκρουσε ο Αθανασιάδης), πήρε το προβάδισμα με πέναλτι του Κρίζμαν στο 33΄. Στην παράβαση υπέπεσε ο Ινσούα που δεν έδειξε τη δέουσα προσοχή και «βρήκε» το πόδι του Παντελάκη σε μια ακίνδυνη φάση.

Ο Χιμένεθ αποφάσισε να προχωρήσει σε δραστικές διαφοροποιήσεις με τρεις «μαζεμένες» αλλαγές στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου. Στο 50΄ η ΑΕΚ είχε οριζόντιο δοκάρι σε φαλτσαριστό σουτ του Μάνταλου και έχασε την ευκαιρία να «διαγράψει» πολύ γρήγορα το προβάδισμα του ΠΑΣ.

ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μπήκε πολύ δυναμικά, αλλά σιγά σιγά οι φιλοξενούμενοι ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση. Σημείο-κλειδί, η εξαιρετική προσέγγιση του Αργύρη Γιαννίκη και ειδικότερα στην αντιμετώπιση του Λιβάι Γκαρσία. Ο Καρτάλης «ντουμπλάριζε» τον Πέερσμαν στο μαρκάρισμά του κι έτσι η ΑΕΚ στερήθηκε το επιθετικό της «υπερόπλο». 

Στο 64΄ «οβίδα» του Ολιβέιρα από 25 μέτρα, προσέκρουσε ξανά στο οριζόντιο δοκάρι κι άλλη μία του Μπακάκη στο 74΄ έφυγε ελάχιστα άουτ, για την ΑΕΚ που έδειχνε «προδομένη» και από την τύχη. 

Πάντως έμεινε «ζωντανή» χάρη στον Αθανασιάδη, ο οποίος στο 76΄ νίκησε το Λεό Μπατίστ σε κλασικό τετ α τετ, που θα είχε κρίνει οριστικά το ματς. Όμως στο 84΄ στο νέο τετ α τετ που είχαν οι δυο τους, ο 24χρονος Γάλλος φορ «κεραυνοβόλησε» τον Αθανασιάδη και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Έτσι ο ΠΑΣ που είχε σταθεί εξαιρετικά άτυχος εναντίον του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη» κατάφερε σήμερα να πάρει ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα, χάρη στο οποίο αποκτά πλέον «αέρα» δέκα βαθμών από την τελευταία, ΑΕΛ.

Οι συνθέσεις: 

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Ινσούα (46΄ Λόπες), Σιμάνσκι (75΄ Μαχαίρας), Σιμόες, Γαλανόπουλος (46΄ Ανσαριφάρντ), Γκαρσία (70΄ Αλμπάνης), Τάνκοβιτς (46΄ Μάνταλος), Ολιβέιρα. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (77΄ Ελευθεριάδης), Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Σιόντης (26΄λ.τρ. Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ (63΄ Σάλιακας), Μπατίστ, Κρίζμαν (63΄ Παμλίδης).

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μεγάλες καταστροφές στην Καστοριά - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολλές κοινότητεςΧθες 18:48 | Ειδήσεις

Οι κάτοικοι δήλωσαν ότι είχαν να δουν τέτοια βροχή 25 χρόνια και περιμένουν η βροχή να σταματήσει εντελώς για να εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς των καταστροφών.

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την συνάντηση με την Λ. Μενδώνη: Ανυπομονώ να εμβαθύνω τις πολιτιστικές μας ανταλλαγέςΧθες 21:24 | Ειδήσεις

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη υποδέχθηκε σήμερα την Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Βορίζια: Άγριο επεισόδιο στις φυλακές μεταξύ μελών της οικογένειας ΚαργάκηΧθες 22:35 | Ειδήσεις

Το επεισόδιο χαρακτηρίστηκε σοβαρό και ενδεχομένως, αποτέλεσε έναν από τους καταλύτες για την ευρείας κλίμακας αναδιάταξη.

Σφυροκόπημα της κακοκαιρίας στην Κέρκυρα: Δραματικοί απεγκλωβισμοί - Ζημιές και σε σπίτιαΧθες 21:07 | Ειδήσεις

Οι κάτοικοι της περιοχής αγωνιούν για το αν θα συνεχιστούν τα φαινόμενα το βράδυ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δύσκολη η νύχτα στα Βόρεια Τζουμέρκα - Εγκλωβισμένοι σε ξενοδοχείο23:59Λαμία: Δικυκλιστής έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο για να μην πατήσει πεζή - Πήρε φωτιά η μηχανή (βίντεο)23:46Ολυμπιακός: Άφησε πίσω του την ήττα από την Αρμάνι και "έτρεξε" την Παρί23:38Βόνιτσα - Κακοκαιρία: Μαθητές αναγκάστηκαν να επιστρέψουν σπίτι τους με Πυροσβεστικό όχημα23:26Κατέληξε η γυναίκα που παρασύρθηκε σε τροχαίο στο Παγκράτι23:12Μεσολόγγι: 15χρονος ξυλοκοπήθηκε από δύο ανήλικους – Χειροπέδες και στους γονείς τους22:58Βορίζια: Άγριο επεισόδιο στις φυλακές μεταξύ μελών της οικογένειας Καργάκη22:43Όρμπαν: "Κρίσιμες" οι επόμενες δύο ή τρεις εβδομάδες για το ειρηνευτικό σχέδιο των ΗΠΑ - Η συνάντηση κορυφής της Βουδαπέστης πλησιάζει22:28Έδεσσα: Η ανακοίνωση των διασωστών του ΕΚΑΒ για το ζευγάρι που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια22:14Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την συνάντηση με την Λ. Μενδώνη: Ανυπομονώ να εμβαθύνω τις πολιτιστικές μας ανταλλαγές 22:00Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο21:46Σφυροκόπημα της κακοκαιρίας στην Κέρκυρα: Δραματικοί απεγκλωβισμοί - Ζημιές και σε σπίτια21:32ΕΕ: Αύριο συνάντηση ηγετών για την κατάσταση στην Ουκρανία21:18Τραγωδία στη Σαλαμίνα: Νεκρός ηλικιωμένος που έπεσε με το ΙΧ του στη θάλασσα21:04Παναθηναϊκός: Ο Ματίας Λεσόρ στην Πορτογαλία για αρθροσκόπηση20:50Κακοκαιρία: Μεγάλες καταστροφές στην Καστοριά - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολλές κοινότητες20:36Ρωσία: Στα χέρια του Πούτιν το ειρηνευτικό σχέδιο με την Ουκρανία20:22Αττική: Συνελήφθησαν δύο οδηγοί ταξί που επέδειξαν πλαστές άδειες οδήγησης20:08Tae Kwon Do: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Αριστείδης Ψαρρός, "αργυρές" οι Ασημάκη και Κλακάλα19:54Θεοδωρικάκος: Με τη νέα Ανεξάρτητη Αρχή ενισχύουμε ουσιαστικά την προστασία του καταναλωτή19:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο