LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 27 Ιανουαρίου 2021 19:11 | Ανανέωση: 27 Ιανουαρίου 2021 19:16

“Κάζο” της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Σοκ για την "Ένωση", που ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σοκ για την ΑΕΚ, που ηττήθηκε 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Πολύ κακή εμφάνιση για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, άψογοι τακτικά οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη, έφτασαν δίκαια στη νίκη με τα γκολ του Σάντι Κρίζμαν στο 33' (πέναλτι) και του Μπατίστ Λεό στο 87΄.

Για τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας ματς, η εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν τραγική. Μετά τον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό, ο ΠΑΣ Γιάννινα όχι απλώς κράτησε με ευκολία τους γηπεδούχους μακριά από τα καρέ του Γιούρι Λοντίγκιν (ντεμπούτο σήμερα στη νέα του ομάδα), αλλά προηγήθηκε και στο σκορ.

Αφού προειδοποίησε με τον Μπρένετ στο 8΄ (απέκρουσε ο Αθανασιάδης), πήρε το προβάδισμα με πέναλτι του Κρίζμαν στο 33΄. Στην παράβαση υπέπεσε ο Ινσούα που δεν έδειξε τη δέουσα προσοχή και «βρήκε» το πόδι του Παντελάκη σε μια ακίνδυνη φάση.

Ο Χιμένεθ αποφάσισε να προχωρήσει σε δραστικές διαφοροποιήσεις με τρεις «μαζεμένες» αλλαγές στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου. Στο 50΄ η ΑΕΚ είχε οριζόντιο δοκάρι σε φαλτσαριστό σουτ του Μάνταλου και έχασε την ευκαιρία να «διαγράψει» πολύ γρήγορα το προβάδισμα του ΠΑΣ.

ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μπήκε πολύ δυναμικά, αλλά σιγά σιγά οι φιλοξενούμενοι ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση. Σημείο-κλειδί, η εξαιρετική προσέγγιση του Αργύρη Γιαννίκη και ειδικότερα στην αντιμετώπιση του Λιβάι Γκαρσία. Ο Καρτάλης «ντουμπλάριζε» τον Πέερσμαν στο μαρκάρισμά του κι έτσι η ΑΕΚ στερήθηκε το επιθετικό της «υπερόπλο». 

Στο 64΄ «οβίδα» του Ολιβέιρα από 25 μέτρα, προσέκρουσε ξανά στο οριζόντιο δοκάρι κι άλλη μία του Μπακάκη στο 74΄ έφυγε ελάχιστα άουτ, για την ΑΕΚ που έδειχνε «προδομένη» και από την τύχη. 

Πάντως έμεινε «ζωντανή» χάρη στον Αθανασιάδη, ο οποίος στο 76΄ νίκησε το Λεό Μπατίστ σε κλασικό τετ α τετ, που θα είχε κρίνει οριστικά το ματς. Όμως στο 84΄ στο νέο τετ α τετ που είχαν οι δυο τους, ο 24χρονος Γάλλος φορ «κεραυνοβόλησε» τον Αθανασιάδη και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Έτσι ο ΠΑΣ που είχε σταθεί εξαιρετικά άτυχος εναντίον του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη» κατάφερε σήμερα να πάρει ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα, χάρη στο οποίο αποκτά πλέον «αέρα» δέκα βαθμών από την τελευταία, ΑΕΛ.

Οι συνθέσεις: 

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Ινσούα (46΄ Λόπες), Σιμάνσκι (75΄ Μαχαίρας), Σιμόες, Γαλανόπουλος (46΄ Ανσαριφάρντ), Γκαρσία (70΄ Αλμπάνης), Τάνκοβιτς (46΄ Μάνταλος), Ολιβέιρα. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (77΄ Ελευθεριάδης), Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Σιόντης (26΄λ.τρ. Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ (63΄ Σάλιακας), Μπατίστ, Κρίζμαν (63΄ Παμλίδης).

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαναγιώτης Ψαρρός στον ΑΝΤ1: Πιθανό ένα νέο μπλακ άουτ στις επικοινωνίες το επόμενο διάστημαΧθες 19:17 | Ειδήσεις

«Δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να εξυπηρετήσουμε περισσότερα αεροπλάνα, ώστε να μειώσουμε τις καθυστερήσεις και να διακυβευτεί η ασφάλεια», λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.

Λατινοπούλου στον ΑΝΤ1: Οι κάμερες ήταν στραμμένες στην είσοδο και στην αυλή του σπιτιού μουΧθες 19:09 | Ειδήσεις

Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής μιλά στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 για την υπόθεση παρακολούθησης του σπιτιού της μέσω καμερών, από γειτονικό ζευγάρι. 

Συναγερμός για τη γρίπη στην Ελλάδα: Εκατοντάδες οι εισαγωγές καθημερινάΧθες 18:09 | Ειδήσεις

Οι ειδικοί κάνουν έκκληση για εμβολιασμό, ακόμη και τώρα.

Τέλλογλου - FIR Αθηνών: Κάθε λεπτό καθυστερήσεων κοστίζει 123 ευρώ στις αεροπορικές εταιρείεςΧθες 18:40 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με στατιστική του Eurocontrol από την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου του 2025, η Ελλάδα ήταν υπεύθυνη για το 12% των καθυστερήσεων στον πανευρωπαϊκό ενιαίο εναέριο χώρο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πιερία: Ισόβια στην 35χρονη που σκότωσε και έθαψε τον 58χρονο σύντροφό της23:59Θεσσαλονίκη: Απαγόρευση συγκεντρώσεων αύριο στο κέντρο της πόλης23:44Τραμπ: Πιθανή η επιβολή δασμών στις χώρες που δεν συμφωνούν μαζί μας για την Γροιλανδία23:30Αίσιο τέλος στον Κορυδαλλό: Σώα η γυναίκα που απειλούσε να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας23:16Περιφερειακή Υμηττού: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα23:02Ιταλία: 19χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα συμμαθητή του μέσα σε σχολική τάξη22:47Παναθηναϊκός – Αντίνο: Οριστική συμφωνία με την Γοδόι Κρουζ για τη μεταγραφή22:33Ηράκλειο: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε επιχείρηση της ΒΙΠΕ22:18Τζίνα Λολομπριτζίτα: Η “πιο όμορφη γυναίκα” που λατρεύτηκε από τον ανδρικό πληθυσμό 22:04Το πρώτο αεροπλάνο με Βενεζουελάνους μετανάστες που απελάθηκαν από τις ΗΠΑ προσγειώθηκε στο Καράκας 21:50Βασίλης Τσιβιλίκας: Ο πληθωρικός κωμικός που πίστευε ότι το γέλιο είναι... υγεία!21:36Γερμανία: Σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο Αμβούργο - Ένας νεκρός21:22Τραγωδία στα Τέμπη: Η παρόμοια σύγκρουση στον Δοξαρά το 1972 (εικόνες)21:08Τέλλογλου - FIR Αθηνών: Κάθε λεπτό καθυστερήσεων κοστίζει 123 ευρώ στις αεροπορικές εταιρείες20:54Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο20:40Λατινοπούλου στον ΑΝΤ1: Οι κάμερες ήταν στραμμένες στην είσοδο και στην αυλή του σπιτιού μου 20:26Ant1 Sports: Σταθερά στο δρόμο των επιτυχιών το ελληνικό πόλο20:12Φωτιά σε επιχείρηση στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου (εικόνες)19:58Συναγερμός για τη γρίπη στην Ελλάδα: Εκατοντάδες οι εισαγωγές καθημερινά19:44Παναγιώτης Ψαρρός στον ΑΝΤ1: Πιθανό ένα νέο μπλακ άουτ στις επικοινωνίες το επόμενο διάστημα 19:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο