LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 27 Ιανουαρίου 2021 11:20

“Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”: έρχεται ξανά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Το διασημότερο σόου στον πλανήτη επιστρέφει στον ANT1, στο κανάλι που πρώτο το έφερε στην Ελλάδα. Πώς να δηλώσετε συμμετοχή.

Ελλάδα έχεις Ταλέντο

Είναι η ψυχή, η έκφραση, το πάθος, η δύναμη. Είναι το όνειρο. Είναι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»!

Το διασημότερο σόου στον πλανήτη επιστρέφει στον ANT1, στο κανάλι που πρώτο το έφερε στην Ελλάδα.

Από το φθινόπωρο του 2021, τα φώτα της σκηνής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ανάβουν για όσους θέλουν να κάνουν τη διαφορά!

Όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, δεξιοτήτων και κουλτούρας, έχουν μια θέση στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Όλοι έχουν την ευκαιρία να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να μαγέψουν τους κριτές, αλλά και όλη τη χώρα. Αν τα καταφέρουν, τότε μπορεί να αλλάξει η ζωή τους για πάντα!

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είναι η ελληνική εκδοχή του «Got Talent», του Νο1 επιτυχημένου ψυχαγωγικού format στον κόσμο, με τη σφραγίδα του Ρεκόρ Γκίνες. Από το 2006, που έκανε πρεμιέρα, το βραβευμένο οικογενειακό σόου έχει «ταξιδέψει» σε 72 χώρες, βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης σε όλο τον κόσμο και έχει καθηλώσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο τηλεθεατές παγκοσμίως. Το «Got Talent», φέτος, θα διανύσει την 16η σεζόν του στις ΗΠΑ και την 15η στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δημιουργήθηκε από τον διάσημο κριτή και τηλεοπτικό παραγωγό Simon Cowell και ανήκει στην SYCO Entertainment και τη Fremantle.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης, Chief Content Officer του ΑΝΤ1, αναφέρει: «To “Ελλάδα έχεις ταλέντο” επιστρέφει στο σπίτι του. Είμαστε έτοιμοι να αναδείξουμε τα νέα ταλέντα και να προσφέρουμε ένα σύγχρονο θέαμα με την υπογραφή του ΑΝΤ1, που έχει λανσάρει όλα τα μεγάλα φορμάτ στην Ελλάδα».

Ο Chris O’Dell, Head of Global Entertainment Production της Fremantle σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Got Talent επιστρέφει στην Ελλάδα και στο αρχικό “σπίτι” του, τον ΑΝΤ1. Είμαστε σίγουροι πως θα είναι μια φανταστική σεζόν που θα δείξει ότι η Ελλάδα έχει, χωρίς καμία αμφιβολία, ταλέντο».

Η Abi Doyle, VP International Productions της Syco, δήλωσε: «Το Got Talent ψυχαγωγεί, σπάει ρεκόρ και έχει ανακαλύψει απίστευτα νέα ταλέντα σε όλο τον κόσμο. Η επιστροφή του σόου στην Ελλάδα είναι απόδειξη της δύναμης του brand, και είναι φανταστικό ότι δουλεύουμε ξανά με τους συνεργάτες μας στον ΑΝΤ1. Ανυπομονούμε να δούμε τα συναρπαστικά νέα ταλέντα της σεζόν!».

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έρχεται από το φθινόπωρο του 2021 στον ΑΝΤ1 και θα είναι ακόμα πιο… τολμηρό, επικίνδυνο, συγκινητικό, μοναδικό!

Δηλώσεις συμμετοχής στο: www.antenna.gr/talento

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο