LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 26 Ιανουαρίου 2021 15:19

“The 2night Show” με έναν ηθοποιό, μια anchorwoman και έναν... πειρατή

Εκτός από τους τρεις εκλεκτούς του καλεσμένους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο στούνιο το τηλεπαθητικό ζευγάρι Amazing Dio και Elina.

THE 2NIGHT SHOW

Οι συνθήκες αλλάζουν… η καλή παρέα όμως μένει και μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον  Χάρη Σώζο. Ο σημαντικός ηθοποιός μιλάει για την επιτυχημένη του πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, αλλά και για την πρόταση που του έγινε στο παρελθόν να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι. Εξηγεί πόσο τυχερός αισθάνεται με τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι τώρα στη ζωή του και δηλώνει πως ξεκίνησε να γίνει ηθοποιός και όχι αναγνωρίσιμος. Συγκινείται με το βίντεο-έκπληξη του γιου του, Λεωνίδα, και απαντάει στα ερωτήματα που εκείνος του θέτει μέσα από την εκπομπή. Τέλος, μιλάει για τις «Άγριες Μέλισσες», ομολογεί πως είναι η πρώτη φορά που υποδύεται έναν ζόρικο τύπο, αλλά και πως το απολαμβάνει.

THE 2NIGHT SHOW - Χάρης Σώζος

Η Ράνια Τζίμα, η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, έρχεται για πρώτη φορά στο «The 2Night Show». Με χαλαρή διάθεση, μιλάει στον Γρηγόρη για όλους και για όλα. Η επαγγελματική της πορεία στη δημοσιογραφία και η σχέση της με την πολιτική. Η γνωριμία και ο γάμος με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, η κόρη της και το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί. Το όνειρο να ζήσει στο εξωτερικό, αλλά και το παράπονο που έχει από τον πατέρα της.

THE 2NIGHT SHOW - Ράνια Τζίμα

Ο Πειρατής του Θερμαϊκού, ο μοναδικός πειρατής στην Ελλάδα, μιλάει για το πειρατικό του καράβι, την «Arabella», και για τις κρουαζιέρες που κάνει στον Θερμαϊκό Κόλπο. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στα ολιγόλεπτα ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει μέσα από το «Πειρατολόγιό» του στο YouΤube. Τέλος, φέρνει στο στούντιο το ρολόι του Ντίεγκο Μαραντόνα!

THE 2NIGHT SHOW - Πειρατής του Θερμαϊκού

Το τηλεπαθητικό ζευγάρι Amazing Dio και Elina, το ζευγάρι που έφτασε στον τελικό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», έρχεται στο «The 2Night Show» και παρουσιάζει  ζωντανά στο στούντιο τα καλύτερα κόλπα του που θα καθηλώσουν!

THE 2NIGHT SHOW - Amazing Dio και Elina

#The2NightShow

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ21:59Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς21:18Αναιμία: αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση21:05Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα20:51ΗΠΑ καταλήψεις: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44ΗΠΑ - Μπάιντεν για καταλήψεις πανεπιστημίων: Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος19:30Βλάβη στο πλοίο Power Jet: Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες19:17Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέας 19:03Βέροια: Τραγικό τέλος για τον 43χρονο που είχε εξαφανιστεί 18:50Bloomberg για Τουρκία - Ισραήλ: η Άγκυρα διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις18:36Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 18:23Χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα Κορινθίας: “Άσπρισαν” οι δρόμοι και καταστράφηκαν καλλιέργειες (εικόνες)18:09Τροχαίο: Νεκρός νεαρός οδηγός μηχανής17:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο