LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 26 Ιανουαρίου 2021 13:28

Μαραντόνα: δυο θυρίδες αλλάζουν τα δεδομένα

Διόλου ευκαταφρόνητη δεν είναι τελικά η περιουσία που άφησε πίσω του ο Αργεντίνος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου.

Μαραντόνα - κηδεία

Δύο θυρίδες ασφαλείας στο Ντουμπάι με άγνωστο περιεχόμενο, μαζί με δύο αγωνιστικά αυτοκίνητα (Rolls Royce και BMW) με συνολική αξία περίπου 350.000 δολαρίων, αποτελούν νέα κομμάτια στο παζλ του μυστηρίου της κληρονομιάς του Ντιέγκο Μαραντόνα. Η ακριβής εκτίμηση των περιουσιακών στοιχείων του διάσημου Αργεντινού που πέθανε στις 25 Νοεμβρίου, εξακολουθεί να είναι ασαφής και η σχετική έρευνα μπορεί να διαρκέσει πολλούς μήνες.

Σε πολλές περιπτώσεις θα είναι επίσης απαραίτητο να ζητηθεί η συνεργασία ξένων κυβερνήσεων, όπως συνέβη ήδη με τις αρχές της Βενεζουέλας και της Κούβας, όπου ο Μαραντόνα κατείχε ακίνητα, μετοχές εταιρειών και συμμετείχε σε επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Προς το παρόν, με μια πρόχειρη εκτίμηση, όπως αναφέρει σήμερα η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, τα περιουσιακά στοιχεία του Μαραντόνα αναμένεται να ανέλθουν σε περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια, όμως η τελευταία ανακάλυψη με τις δύο θυρίδες στο Ντουμπάι, μπορεί να διαμορφώσει νέα δεδομένα.

«Ο μόνος που ήξερε το περιεχόμενό τους ήταν ο ίδιος ο Ντιέγκο» αποκάλυψε χαρακτηριστικά πηγή κοντά στην οικογένεια. «Είναι χαρακτηριστικό ότι στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού στο Μπουένος Αϊρες, υπήρχε ένα πολύ καλό χρηματικό ποσό, μια πολύτιμη συλλογή ρολογιών και το δαχτυλίδι 300.000 δολαρίων που έλαβε ως δώρο από τον ιδιοκτήτη της Ντιναμό Μπρεστ όταν ονομάστηκε επίτιμος πρόεδρος.

Η περιουσία του Μαραντόνα περιλαμβάνει ακίνητα (τουλάχιστον δώδεκα), πολυτελή αυτοκίνητα (συμπεριλαμβανομένου ενός τεθωρακισμένου αυτοκινήτου περιορισμένης έκδοσης), μια ατελείωτη σειρά αναμνηστικών και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς, πέντε από τους οποίους έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής μεταξύ Ντουμπάι, Αργεντινής και Μεξικού. Υπάρχουν επίσης αντικείμενα για τα οποία είναι αδύνατο να καθοριστεί μια ακριβής τιμή, όπως μια επιστολή του Φιντέλ Κάστρο» ανέφερε χαρακτηριστικά η ιταλική εφημερίδα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τζίνα Λολομπριτζίτα: Η “πιο όμορφη γυναίκα” που λατρεύτηκε από τον ανδρικό πληθυσμό 08:24Μητέρα κατηγορουμένων για τον ομαδικό βιασμό 14χρονης: “Τα παιδιά μου δεν έχουν καμία σχέση με αυτό”08:11Euro 2004: Η κεφαλιά του Χαριστέα, το γκολ και ο θρίαμβος της Ελλάδας07:57ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα με voucher 750 ευρώ07:44Μητσοτάκης: Διήμερη επίσκεψη στο Άγιο Όρος07:30Συνελήφθη ένας 16χρονος για τον βιασμό της 14χρονης στον Πειραιά07:17Τραμπ – Πούτιν: Τηλεφωνική επικοινωνία για Ουκρανία και Ιράν07:03Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Ιουλίου06:50Φωτιές: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος την Παρασκευή (χάρτης)06:36Missing Alert για την εξαφάνιση 14χρονης06:23Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή06:09Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βράχο- Τραυματίστηκε γυναίκα (εικόνες)23:59Παναθηναϊκός - Γιόνας Βαλαντσιούνας: Ένα βήμα από τη συμφωνία, λένε οι Λιθουανοί23:47Φωτιά στην Ιεράπετρα: Δορυφορική εικόνα αποτυπώνει τις καμένες εκτάσεις23:34Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε κατάστημα που διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια23:20Φωτιά στην Ιεράπετρα: Ανείπωτη καταστροφή και η μάχη με τις αναζωπυρώσεις (εικόνες)23:06Μεξικό: Ο δήμαρχος μιας πόλης παντρεύτηκε έναν.... θηλυκό αλιγάτορα (βίντεο)22:52Αχαΐα: Οδηγός παραβίασε στοπ και συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα - Ακρωτηριάστηκε μία εργαζόμενη 22:38Χίος: Στο νοσοκομείο ανήλικοι μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης22:23Μπόρχα Γκόμεθ: Νεκρός ο 20χρονος αθλητής κατά τη διάρκεια δοκιμών22:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο