LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 26 Ιανουαρίου 2021 12:53

Υπόθεση Ναβάλνι: το Κρεμλίνο κατηγορεί τους διαδηλωτές για υπερβολικά βίαιη συμπεριφορά

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ τόνισε ότι όσοι κρύβονται πίσω από παιδιά ενεργούν ως τρομοκράτες.

Ναβάλνι - διαδηλώσεις

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος με ανθρώπους που διαμαρτύρονται βίαια και παράνομα έπειτα από τις διαδηλώσεις που πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο δεκάδες χιλιάδες πολίτες ζητώντας την απελευθέρωση της προσωπικότητας της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε στους δημοσιογράφους μέσω τηλεδιάσκεψης ότι τα επίπεδα της βίας από πλευράς ορισμένων διαδηλωτών ήταν άνευ προηγουμένου και ότι τα πρόσωπα αυτά συμπεριφέρθηκαν πολύ επιθετικά. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα περιστατικά αστυνομικής βίας κατά διαδηλωτών,κάποια εκ των οποίων έχουν καταγραφεί σε βίντεο, ήταν πολύ λιγότερα από ό,τι ερευνάται. Ο Πεσκόφ είπε επίσης ότι όσοι κρύβονται πίσω από παιδιά ενεργούν ως τρομοκράτες και ότι ανήλικοι δεν θα πρέπει να ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις.

"Οι τρομοκράτες δεν κρύβονται πίσω από γυναίκες και παιδιά; Ναι. Μην ξεχνάτε πόσες παρόμοιες περιπτώσεις έχει βιώσει η χώρα μας στη θλιβερή περίοδο της ιστορίας της. H ενθάρρυνση παιδιών στη συμμετοχή σε παρόμοιες διαδηλώσεις είναι πολύ κακή. Δυστυχώς υπάρχουν παιδιά μεταξύ των συλληφθέντων στις διαδηλώσεις", είπε ο Πεσκόφ.

Τα παιδιά συχνά συμμετέχουν σε παράνομες διαδηλώσεις μόνο και μόνο επειδή το θεωρούν "πάρτυ", σχολίασε ο ίδιος και επισήμανε την ανάγκη να εξηγείται στα παιδιά ότι η συμμετοχή σε παράνομες διαδηλώσεις μπορεί να είναι επικίνδυνη εξαιτίας της έντονης παρουσίας προβοκατόρων.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣυνεδριάζει σήμερα το ΚΥΣΕΑ υπό τον ΠρωθυπουργόΣήμερα 10:20 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός συγκεντρώνει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας στο Μέγαρο Μαξίμου και αργότερα συμμετέχει σε συζήτηση με τον διακεκριμένο οικονομολόγο Daron Acemoglu στο πλαίσιο της 29ης Ετήσιας Συζήτησης του Economist.

Φαράγγι Σαμαριάς: Κλειστή η πρόσβαση από τη βόρεια είσοδο λόγω των ανέμωνΣήμερα 07:37 | Ειδήσεις

Από ποια είσοδο θα είναι προσβάσιμο το φαράγγι. Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΥΠΕΚΑ

Ρόδος: Κινητό εκρήγνυται μέσα σε τσάντα (βίντεο)Σήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Στιγμές πανικού έζησαν περαστικοί και τουρίστες στην καρδιά της Ρόδου όταν κινητό τηλέφωνο άρπαξε φωτιά μέσα σε τσάντα γυναίκας.

Κυριακή Γρίβα: Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της (βίντεο)Σήμερα 13:33 | Ειδήσεις

Ξεκίνησαν οι καταθέσεις των μαρτύρων.  Ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα επιτέθηκε λεκτικά στον κατηγορούμενο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στον Μαραθώνα - Επιχειρούν εναέρια μέσα14:05Ψηφιακό Πελατολόγιο: "Ταφόπλακα" χαρακτηρίζεται από τους ιδιοκτήτες του κλάδου13:50Ιαπωνία: Περισσότεροι από 900 σεισμοί έχουν καταγραφεί τις τελευταίες 10 μέρες13:35Κυριακή Γρίβα: Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της (βίντεο)13:17Ρόδος: Νεκρός 48χρονος οδηγός σε τροχαίο δυστύχημα13:00Βόλος: Φωτιά σε αστικό λεωφορείο - Απομακρύνθηκε ο οδηγός (βίντεο)12:45Δάφνη – Υμηττός: Διέπραττε ληστείες εις βάρος υπαλλήλων καταστημάτων (βίντεο)12:31Κίνα: Ανθρωποειδή ρομπότ…παίζουν μπάλα (βίντεο)12:17Εργασιακό Νομοσχέδιο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, σε 16 απαντήσεις12:03Τζάνειο: Σε κρίσιμη κατάσταση η 62χρονη - Ξεκινούν τα εγκεφαλικά τεστ11:49Μυτιλήνη – Αδερφός Θύματος: Παρά τρίχα ζωντανός είναι… Ήταν λες και ήμουνα στην εμπόλεμη ζώνη στη Γάζα11:35Τρίτη 2 Ιουλίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας11:21Αίγυπτος: Μαούνα ναυαγεί στον Κόλπο του Σουέζ - Αναφορές για νεκρούς 11:06Ελευσίνα: Διάρρηξη με λεία άνω των 70.000 ευρώ - Έκλεψαν ακόμη λίρες και κοσμήματα 10:52Συνεδριάζει σήμερα το ΚΥΣΕΑ υπό τον Πρωθυπουργό10:38Το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο Ανανεώνει την Ηγεσία του Ενισχύοντας τους Διατλαντικούς Δεσμούς10:24Θεσσαλονίκη: 17χρονος ξυλοκόπησε συνομήλικο του10:09Ρόδος: Κινητό εκρήγνυται μέσα σε τσάντα (βίντεο)09:54Λεωφόρος Συγγρού: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών09:39Καύσωνας: Υποχωρεί από τη Γαλλία και μετακινείται πιο ανατολικά προς τη Γερμανία09:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο