LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 23 Ιανουαρίου 2021 15:11 | Ανανέωση: 23 Ιανουαρίου 2021 15:01

Πέθανε ο Λάρι Κινγκ

Παγκόσμια θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του θρύλου των talk show, ο οποίος νοσηλευόταν με κορονοϊό σε νοσοκομείο.

Λάρι Κινγκ

Ο Λάρι Κίνγκ που έκανε ερωτήσεις σε χιλιάδες προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο, ηγέτες χωρών, πολιτικούς και διασημότητες από το χώρο του θεάματος για το CNN, αλλά και για άλλα τηλεοπτικά δίκτυα, με μία καριέρα που είχε διάρκεια για περισσότερα από 60 χρόνια, πέθανε σε ηλικία 87 ετών, όπως μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο μία πηγή που βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Ο Κινγκ νοσηλεύονταν στο Λος Άντζελες, έχοντας προσβληθεί από την COVID-19, σύμφωνα με αρκετές αναφορές των ΜΜΕ. Ο ίδιος, υπέφερε από προβλήματα υγείας εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ υπέστη ένα σχεδόν θανατηφόρο εγκεφαλικό επεισόδιο το 2019, πάσχοντας και από σακχαρώδη διαβήτη. Σύμφωνα με το CNN, είχε νοσηλευτεί για περισσότερο από μία εβδομάδα στο ιατρικό κέντρο Cedars Sinai Medical Center, στο Λος Άντζελες.

Εκατομμύρια τηλεθεατών παρακολούθησαν τις συνεντεύξεις του Κίνγκ με παγκόσμιους ηγέτες, ανθρώπους από το χώρο του θεάματος, αλλά και άλλες διασημότητες, στην εκπομπή «Larry King Live» που μετέδιδε το CNN από το 1985 μέχρι το 2010.

Γέρνοντας πάνω από το γραφείο του, με σηκωμένα τα μανίκια του πουκαμίσου του και με τα μεγάλα του γυαλιά, μετέτρεψε την εκπομπή του, σε έναν από τους σηνατικούς πόλους τηλεθέασης για το αναφερόμενο τηλεοπτικό δίκτυο, παρουσιάζοντας ένα μίγμα συνεντεύξεων, πολιτικών συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων για τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, αλλά και δεχόμενος τηλεφωνήματα από το τηλεοπτικό ακροατήριο του.

Ακόμη και στο αποκορύφωμα της καριέρας του, οι επικριτές του, κατηγορούσαν τον Κινγκ ότι έκανε ελάχιστη έρευνα πριν από τις συνεντεύξεις του και έθετε εύκολες ερωτήσεις στους καλεσμένους του, που ήταν ελεύθεροι να δώσουν επίσης, εύκολες απαντήσεις, προβάλλοντας τους εαυτούς τους. Ο ίδιος, απαντούσε στους επικριτές του, παραδεχόμενος ότι δεν έκανε και πολλή έρευνα, ώστε να μπορούσε να μάθει από τους τηλεθεατές του. Πέραν τούτου, όπως έλεγε ο Κίνγκ, ο ίδιος, δεν ήθελε ποτέ, να περάσει στην αντίληψη του κόσμου, ως ένας δημοσιογράφος.

«Το καθήκον μου, όπως το βλέπω, είναι ότι είμαι ένα μέσο μετάδοσης» είχε δηλώσει ο ίδιος, στην εφημερίδα «The Hartford Courant», τη μεγαλύτερη καθημερινή εφημερίδα του Κονέκτικατ, το 2007. «Κάνω τις καλύτερες ερωτήσεις που μπορώ να κάνω. Ακούω τις απαντήσεις. Προσπαθώ να τις ακολουθήσω. Και ευτυχώς, το ακροατήριο φτάνει σε ένα συμπέρασμα. Δεν είμαι εδώ για να βγάζω συμπεράσματα. Δεν είμαι ένας παρουσιαστής μιας εκπομπής σαπουνόπερας... Έτσι, αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι να παρουσιάζω κάποιον με τον καλύτερο τρόπο» είχε δηλώσει ο Κίνγκ, για την τηλεοπτική του παρουσία και τον τρόπο δουλειάς του.




Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι έντιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που είναι η συντριπτική πλειονότητα, δεν έχουν να φοβηθούν τίποταΣήμερα 10:37 | Ειδήσεις

Όλα όσα είπε στην ανάρτηση του ο πρωθυπουργός για τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου.

Κυρανάκης: Η ιστορία των τρόλεϊ αξίζει σεβασμό - Ευθύνη μας η επόμενη μέραΣήμερα 15:28 | Ειδήσεις

Ξεκίνησε σήμερα η αποξήλωση καλωδίων από τον Πειραιά, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη και του δημάρχου, Γιάννη Μώραλη.

Αλεξανδρούπολη: Συνεχίζεται η ενίσχυση των αγροτικών μπλόκων σε βόρειο και νότιο ΈβροΣήμερα 15:20 | Ειδήσεις

Με συνεχιζόμενη την ενίσχυση των εν λόγω μπλόκων στο βόρειο και νότιο τμήμα του νομού, συνεχίζεται η διακοπή της κυκλοφορίας μόνο των φορτηγών διεθνών μεταφορών σε Ορμένιο και Κήπους.

Βρετανία: Επίθεση με σπρέι πιπεριού έγινε στο αεροδρόμιο του ΧίθροουΣήμερα 15:52 | Ειδήσεις

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου Χίθροου συνεργάζονται στενά με την αστυνομία για τη διερεύνηση του περιστατικού και την πλήρη αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αλεξανδρούπολη: Συνεχίζεται η ενίσχυση των αγροτικών μπλόκων σε βόρειο και νότιο Έβρο17:28Πρόεδρος Βρετανικού Μουσείου: Υπάρχει “περιθώριο προσγείωσης” για τα Γλυπτά του Παρθενώνα17:14Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Λάντο Νόρις17:00Διάρρηξη στο Δημαρχείο Σαρωνικού: Ταυτοποιήθηκε 39χρονος ύποπτος16:46Βρετανία: Επίθεση με σπρέι πιπεριού έγινε στο αεροδρόμιο του Χίθροου16:32Λαμία: Σε κομβικά σημεία της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, τα αγροτικά μπλόκα16:18Βόλος: Ξεκίνησε η ανέλκυση του σκάφους του λιμενικού που βρέθηκε πάνω σε βραχίονα του λιμανιού16:04Λάρισα: Επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ15:50Κυρανάκης: Η ιστορία των τρόλεϊ αξίζει σεβασμό - Ευθύνη μας η επόμενη μέρα15:36Ολυμπιακός: Μάχη μέχρι τέλους με την ΑΕΚ 15:24Προσάραξη του σκάφους του Λιμενικού που βρέθηκε πάνω στον βραχίονα του λιμανιού στο Βόλο15:10"Νυχτερινός Ποιμήν": Επιχείρηση για τον εντοπισμό ανηλίκων σε νυχτερινά κέντρα14:56Λίβερπουλ - Σαλάχ: Φαίνεται ότι η ομάδα με θυσιάζει για προσωπικό όφελος14:42Χανιά: Συνελήφθησαν τρείς άνδρες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών14:28ΗΠΑ: "Πραγματικά κοντά" η λύση του πολέμου στην Ουκρανία14:14Αλγερία: Σφοδρό τροχαίο - Αναφορές για 14 νεκρούς14:00Ιωάννινα: Κλειστός από αγρότες, ο κόμβος του αεροδρομίου13:46Νέο Ηράκλειο: 16 χρόνος λήστεψε δύο 12χρονες υπό την απειλή μαχαιριού13:32Λασίθι: Συνελήφθη ανήλικος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και όπλων13:18Γρεβενά: Συνελήφθη 53χρονος-μέλος σπείρας που εξαπατούσε τηλεφωνικά ανυποψίαστους πολίτες13:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο