LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 23 Ιανουαρίου 2021 08:21 | Ανανέωση: 23 Ιανουαρίου 2021 08:23

Τζέιμς Ψάκι: Ο πατέρας της νέας εκπροσώπου του Λευκού Οίκου στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Δηλώνει υπερήφανος για την κόρη του και μιλάει για την ελληνική καταγωγή της.

Τζέιμς Ψάκι - Πρωινοί Τύποι

Μια καλημέρα, τόσο στα αγγλικά όσο και στα ελληνικά, είπε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και τους “Πρωινούς Τύπους” ο Τζέιμς Ψάκι, o πατέρας της ομογενούς εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, Τζένιφερ Ψάκι, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας για την επαγγελματική καταξίωση της κόρης του.

Ο κ. Ψάκι υπενθύμισε πως η κόρη του διετέλεσε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατά το παρελθόν και γνωρίζει πολύ καλά τις διεθνείς σχέσεις και τα ζητήματα που αφορούν την Ελλάδα.

Ποιος είναι όμως ο χαρακτήρας της 42χρονης Ελληνοαμερικανίδας και εκπροσώπου της κυβέρνησης Μπάιντεν; «Την μεγαλώσαμε ώστε να είναι δυνατή, ανεξάρτητη και ρηξικέλευθη. Είναι πολύ ικανή, έμπειρη και τελικά ατρόμητη», είπε ο Τζέιμς Ψάκι.

Η Τζένιφερ Ψάκι όχι μόνο είναι περήφανη για τις ελληνικές ρίζες της, αλλά έχει επισκεφθεί και αρκετές φορές στο παρελθόν την χώρα μας.

Πώς πιστεύει ο Τζέιμς Ψάκι ότι η κόρη του θα συνδυάσει την ανατροφή των δύο παιδιών της με τον νέο της επαγγελματικό ρόλο; «Προσεύχομαι να μπορέσει να τα συνδυάσει, να φροντίσει την οικογένειά της, τον γιο και την κόρη της και να διαχειριστεί το σπιτικό της. Είναι μια δουλειά με πολλές προκλήσεις».

Η Τζένιφερ, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό μέλος της οικογένειας Ψάκι που έχει διακριθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αφού την καταξίωση είχε γνωρίσει και ο προπάππους της, ο οποίος γεννήθηκε το 1890 στη Θεσσαλονίκη και μετανάστευσε στην Αμερική το 1904.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία14:39Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ14:26Ευρωεκλογές 2024: Στέφος, Αντώναρος, Μπουτζέτη και Αναγνωστάκης στο δρόμο για τις κάλπες14:13ΔΥΠΑ: Επίδομα καταβάλλεται στους ανέργους με “Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης”13:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση 13:46“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: Αγωνία και φόβος στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)13:32Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Η Τετάρτη φέρνει ένταση και απρόβλεπτα, αλλά στο βάθος ελπίδα (βίντεο)13:18Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”13:05Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)12:51Νίκος Παπανδρέου στο “Πρωινό”: Ας μπορούσα να ρωτήσω τον πατέρα μου, αν είναι περήφανος για εμένα σήμερα (βίντεο)12:39Ξύλο στη Βουλή: Φλώρος - Γραμμένος “πιάστηκαν στα χέρια”12:24Άγιοι Ανάργυροι: φωτογραφίες ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή (βίντεο)12:11Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης ο Λούκας Βιλντόζα του Παναθηναϊκού11:58Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας11:18ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο