LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 21 Ιανουαρίου 2021 23:54

Πέθανε η Ναταλί Ντελόν

"Έφυγε" από τη ζωή η μοναδική σύζυγος του Αλέν Ντελόν.

Ντελόν

Η Γαλλίδα ηθοποιός Ναταλί Ντελόν, η οποία έπαιξε στην ταινία "Ο Σαμουράι" του Ζαν-Πιερ Μελβίλ με τον τότε σύζυγό της Αλέν Ντελόν, πέθανε σήμερα στο Παρίσι σε ηλικία 79 ετών, ανακοίνωσε ο γιός της 'Αντονι Ντελόν.

"Η μητέρα μου πέθανε σήμερα το πρωί στο Παρίσι, έχοντας κοντά της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Πέθανε γρήγορα από τον καρκίνο", δήλωσε ο γιος της Ναταλί και του Αλέν Ντελόν. "Είμαι πολύ λυπημένος. Με πληγώνει πολύ πάντα όταν φεύγουν αυτοί που αγάπησα", είπε ο Αλέν Ντελόν στο Γαλλικό Πρακτορείο. "Η Ναταλί ήταν η πρώτη μου γυναίκα και η μόνη κυρία Ντελόν", πρόσθεσε.

Εκτός από τον "Σαμουράι", η Ντελόν γύρισε σχεδόν τριάντα ταινίες, σε δευτερεύοντες ρόλους, έως τις αρχές της δεκαετίας του 1980, όπως η ταινία "Ο Στρατός των Σκιών" (1969), επίσης του Ζαν-Πιέρ Μελβίλ, "Docteur Justice" (1975) του Κριστιάν-Ζακ, "Une femme fidele" (1976) του Ροζέ Βαντίμ. Η Ναταλί Ντελόν θα περάσει στη συνέχεια πίσω από την κάμερα σκηνοθετώντας τις ταινίες "Ils appellent ca un accident" (1982) και "Sweet Lies" (1986), με τον Τριτ Γουίλιαμς. Θα εκδώσει τα απομνημονεύματά της το 2006.

Ισπανικής καταγωγής, η Φρανσίν Κανοβά γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1941 στην Ούτζντα, στο Μαρόκο, τότε προτεκτοράτο της Γαλλίας. Έφθασε στο Παρίσι το 1962, αφότου εγκατέλειψε τον πρώτο της σύζυγο, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη. Η νεαρά με τα πράσινα μάτια, 21 ετών, έπεσε τυχαία πάνω στον Αλέν Ντελόν, ανερχόμενο αστέρι και αρραβωνιασμένο με τη Ρόμι Σνάιντερ, μέσα σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Παρίσι. Παντρεύτηκαν με πλήρη μυστικότητα τον Αύγουστο του 1964. Το διαζύγιό τους εκδόθηκε τον Φεβρουάριο του 1969.

"Όταν τον άφησα, άφησα τα πάντα πίσω μου, έφυγα με τον γιο μου και την οικονόμο μου, αυτό είναι όλο", διηγείται το 2018 στο Paris Match. Ενώ ο Ντελόν ξαναφτιάχνει τη ζωή του με την ηθοποιό Μιρέιγ Νταρκ. "Ήμασταν σε συνεχή επαφή. Βλεπόμασταν συχνά. Ήμουν μέρος της ζωής της, ήταν μέρος της δικής μου. Ήμασταν ακόμη μαζί τα Χριστούγεννα. Βγάλαμε φωτογραφίες μαζί, τις τελευταίες", είπε σήμερα ο Αλέν Ντελόν στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο γιος τους ανάρτησε στο τέλος Δεκεμβρίου του 2020 στο Instagram μια φωτογραφία των γονιών του δίπλα-δίπλα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤροχαίο στο Αγρίνιο: Ο 21χρονος Θανάσης απανθρακώθηκε και οι νοσηλευτές γονείς του τον αναγνώρισανΧθες 20:26 | Ειδήσεις

Ο πατέρας της ανήλικης συνοδηγού που επέζησε μιλά αποκλειστικά στον ΑΝΤ1

Έκτακτα μέτρα για την καταπόνηση των εργαζομένων από τη ζέστη – Σε ισχύ από αύριοΧθες 20:53 | Ειδήσεις

Μέτρα προστασίας εργαζομένων από θερμική καταπόνηση στον ιδιωτικό τομέα, με παύση εργασιών σε εξωτερικούς χώρους και δυνατότητα τηλεργασίας

Ερυθρά Θάλασσα: Βυθίζεται το υπό ελληνική διαχείριση πλοίο – Με ρουκέτες, πυραύλους και drones η επίθεσηΧθες 22:35 | Ειδήσεις

Επισημαίνεται ότι πρόκειται για την πρώτη επίθεση εναντίον εμπορικού πλοίου από τους Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα από τον Νοέμβριο του 2024.

Τρόμος στο Αγρίνιο: Πυροβολούσε με αεροβόλο πάνω από τα κεφάλια παιδιώνΧθες 15:42 | Ειδήσεις

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε έναν 65χρονο άνδρα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μετά τον καύσωνα, χαλάζι και νεροποντή στο Μιλάνο: Γυναίκα καταπλακώθηκε από δέντρο (βίντεο)23:59Χανιά: 22χρονος νοσηλεύεται μετά από ηλεκτροπληξία 23:50Κέρκυρα: Κάλεσαν για βοήθεια στο Λιμενικό και κατέληξαν να... συλλαμβάνονται23:37Γεραπετρίτης: Στην Κορυτσά ο ΥΠΕΞ για τα εγκαίνια του κτηρίου "Σεφέρη" του Γενικού Προξενείου23:23Επίδομα ενοικίου: Οι κυρώσεις για όσους υποβάλλουν ανακριβή στοιχεία23:09Ερυθρά Θάλασσα: Βυθίζεται το υπό ελληνική διαχείριση πλοίο – Με ρουκέτες, πυραύλους και drones η επίθεση22:53Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης 96 αλλοδαπών με τη συμμετοχή σκάφους της Frontex22:38Αισιόδοξος ο Νετανιάχου για τη συνάντηση με τον Τραμπ: Θα βοηθήσει στη συμφωνία για τη Γάζα22:22ΠΑΟΚ: Κλείνει στην Κοπεγχάγη ο Κοτάρσκι με 5 εκατ. ευρώ22:05O ΕΟΔΥ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για αύξηση στα ΣΜΝ21:51Αλυκή Βοιωτίας: Συνελήφθη 55χρονος μελισσοκόμος για την πυρκαγιά21:36Έκτακτα μέτρα για την καταπόνηση των εργαζομένων από τη ζέστη – Σε ισχύ από αύριο21:22Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ANT1: Ο Τραμπ βλέπει τις διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη μέσα από ένα πολύ συγκεκριμένο πρίσμα21:05Τροχαίο στο Αγρίνιο: Ο 21χρονος Θανάσης απανθρακώθηκε και οι νοσηλευτές γονείς του τον αναγνώρισαν20:51Άφησσος: Εργαζόμενος κατέρρευσε εν ώρα εργασίας – Τον επανέφεραν με απινιδωτή20:34Formula 1: Θρίαμβος της McLaren και του Νόρις20:20Σοβαρό ένοπλο επεισόδιο στη νότια Ερυθρά Θάλασσα - Επίθεση σε πλοίο υπο ελληνική διαχείριση20:02Καύσωνας: Επείγουσα ανακοίνωση του ΕΚΠΑ - Τι να προσέξουμε19:48Φαράγγι Βουραϊκού: Επιχείρηση διάσωσης 80χρονου και 56χρονης που έκαναν πεζοπορία19:34Χαλκιδική: 24ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς19:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο