LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 21 Ιανουαρίου 2021 23:54

Πέθανε η Ναταλί Ντελόν

"Έφυγε" από τη ζωή η μοναδική σύζυγος του Αλέν Ντελόν.

Ντελόν

Η Γαλλίδα ηθοποιός Ναταλί Ντελόν, η οποία έπαιξε στην ταινία "Ο Σαμουράι" του Ζαν-Πιερ Μελβίλ με τον τότε σύζυγό της Αλέν Ντελόν, πέθανε σήμερα στο Παρίσι σε ηλικία 79 ετών, ανακοίνωσε ο γιός της 'Αντονι Ντελόν.

"Η μητέρα μου πέθανε σήμερα το πρωί στο Παρίσι, έχοντας κοντά της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Πέθανε γρήγορα από τον καρκίνο", δήλωσε ο γιος της Ναταλί και του Αλέν Ντελόν. "Είμαι πολύ λυπημένος. Με πληγώνει πολύ πάντα όταν φεύγουν αυτοί που αγάπησα", είπε ο Αλέν Ντελόν στο Γαλλικό Πρακτορείο. "Η Ναταλί ήταν η πρώτη μου γυναίκα και η μόνη κυρία Ντελόν", πρόσθεσε.

Εκτός από τον "Σαμουράι", η Ντελόν γύρισε σχεδόν τριάντα ταινίες, σε δευτερεύοντες ρόλους, έως τις αρχές της δεκαετίας του 1980, όπως η ταινία "Ο Στρατός των Σκιών" (1969), επίσης του Ζαν-Πιέρ Μελβίλ, "Docteur Justice" (1975) του Κριστιάν-Ζακ, "Une femme fidele" (1976) του Ροζέ Βαντίμ. Η Ναταλί Ντελόν θα περάσει στη συνέχεια πίσω από την κάμερα σκηνοθετώντας τις ταινίες "Ils appellent ca un accident" (1982) και "Sweet Lies" (1986), με τον Τριτ Γουίλιαμς. Θα εκδώσει τα απομνημονεύματά της το 2006.

Ισπανικής καταγωγής, η Φρανσίν Κανοβά γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1941 στην Ούτζντα, στο Μαρόκο, τότε προτεκτοράτο της Γαλλίας. Έφθασε στο Παρίσι το 1962, αφότου εγκατέλειψε τον πρώτο της σύζυγο, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη. Η νεαρά με τα πράσινα μάτια, 21 ετών, έπεσε τυχαία πάνω στον Αλέν Ντελόν, ανερχόμενο αστέρι και αρραβωνιασμένο με τη Ρόμι Σνάιντερ, μέσα σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Παρίσι. Παντρεύτηκαν με πλήρη μυστικότητα τον Αύγουστο του 1964. Το διαζύγιό τους εκδόθηκε τον Φεβρουάριο του 1969.

"Όταν τον άφησα, άφησα τα πάντα πίσω μου, έφυγα με τον γιο μου και την οικονόμο μου, αυτό είναι όλο", διηγείται το 2018 στο Paris Match. Ενώ ο Ντελόν ξαναφτιάχνει τη ζωή του με την ηθοποιό Μιρέιγ Νταρκ. "Ήμασταν σε συνεχή επαφή. Βλεπόμασταν συχνά. Ήμουν μέρος της ζωής της, ήταν μέρος της δικής μου. Ήμασταν ακόμη μαζί τα Χριστούγεννα. Βγάλαμε φωτογραφίες μαζί, τις τελευταίες", είπε σήμερα ο Αλέν Ντελόν στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο γιος τους ανάρτησε στο τέλος Δεκεμβρίου του 2020 στο Instagram μια φωτογραφία των γονιών του δίπλα-δίπλα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίουΣήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Λίγες ώρες μετά από την "ακύρωση" της υποψηφιότητας Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει και τις προσωπικές επιλογές για την ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι ζητά με την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της κοπέλας, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησίΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - Τουρκίας12:37Κικίλιας για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος12:24Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι12:10Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Sneak preview: Η Άρτεμις βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο αποπλάνησης του Ιάσονα (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο