LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 20 Ιανουαρίου 2021 23:25 | Ανανέωση: 20 Ιανουαρίου 2021 23:59

Τζιλ Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις στον δρόμο που χάραξε η Μισέλ Ομπάμα

Τζιλ Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις επέλεξαν Αμερικανούς σχεδιαστές για την τελετή ορκωμοσίας, όπως έκανε και στις περισσότερες εμφανίσεις της η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα.

Ενδυματολογικά - Μπάιντεν - Χάρις

Ραλφ Λόρεν, Κρίστοφερ Τζον Ρότζερς ή Markarian: η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν, η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις, αλλά επίσης και ο ίδιος ο Τζο Μπάιντεν επέλεξαν Αμερικανούς σχεδιαστές για την τελετή ορκωμοσίας σήμερα, τηρώντας μια μακροχρόνια παράδοση.

Ο Τζο Μπάιντεν και ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις, Νταγκ Έμχοφ, επέλεξαν τον σχεδιαστή Ραλφ Λόρεν για τα κοστούμια τους, με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ να φορά ανοικτή μωβ γραβάτα.

Ο οίκος Ralph Lauren είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα υψηλά κλιμάκια της εξουσίας στις ΗΠΑ και έχει ήδη ντύσει τη Μελάνια Τραμπ, στην τελετή ορκωμοσίας του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ, τον Ιανουάριο του 2017.

Από την πλευρά της, η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν, Τζιλ, κατέληξε στον οίκο Markarian, η σχεδιάστρια του οποίου Αλεξάντρα Ο΄ Νιλ σχεδίασε για εκείνη ένα τουίντ φόρεμα και ένα μαντό σε μπλε του ωκεανού.

Ενδυματολογικά - Μπάιντεν - Χάρις

Αν και έχει ιδρύσει τον οίκο της το 2017, η δημιουργός, με έδρα τη Νέα Υόρκη, έχει ήδη ντύσει μια πλειάδα αστέρων, όπως την ηθοποιό Λόρα Ντερν και την τραγουδίστρια Lizzo. «Είναι απίστευτη τιμή να ντύνω την κυρία Μπάιντεν σήμερα», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Αλεξάντρα Ο΄ Νιλ. «Αντιμετωπίζω με πολλή ταπεινότητα το γεγονός ότι αποτελώ ένα πολύ μικρό μέρος της ιστορίας».

Όσον αφορά την Κάμαλα Χάρις, η νέα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επέλεξε δύο νέους Αφροαμερικανούς σχεδιαστές, τους Κρίστοφερ Τζον Ρότζερς και Σέρτζιο Χάντσον. Η πρώην γερουσιάστρια της Καλιφόρνιας φόρεσε ένα βιολετί σύνολο, που αποτελείτο από ένα μακρύ φόρεμα και ένα ασορτί μαντό.

Ενδυματολογικά - Μπάιντεν - Χάρις

Υιοθετώντας ένα στυλ νέο-γκλάμουρ, ο Κρίστοφερ Τζον Ρότζερς συμμετείχε για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο του 2019. Κατά τη διάρκεια των δύο προεδρικών θητειών του συζύγου της, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα έδειχνε, επίσης, συχνά την προτίμησή της στους Αμερικανούς σχεδιαστές, προκρίνοντας την ποικιλομορφία.

Από την άλλη, αν και ξεκίνησε την προεδρία του συζύγου της επιλέγοντας έναν Αμερικανό σχεδιαστή, η Μελάνια Τραμπ στη συνέχεια ντυνόταν συχνότερα με δημιουργίες Ευρωπαίων σχεδιαστών, ιδίως των ιταλικών οίκων Dolce & Gabbana, Gucci ή Prada.

Ενδυματολογικά - Μπάιντεν - Χάρις


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜπλόκο Νίκαιας: Οι αγρότες θα προχωρήσουν σε νέο τρίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών - ΘεσσαλονίκηςΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Το απόγευμα αναμένεται να μπουν με τα τρακτέρ στο κέντρο της Λάρισας, όπου θα μοιράσουν έντυπο όπου θα εξηγούν το δίκαιο των αιτημάτων τους, ζητώντας τη στήριξη των υπόλοιπων κοινωνικών ομάδων.

Μπράλος: Οι αγρότες αποφάσισαν δίωρο αποκλεισμό παραδρόμων και προσβάσεων στο εθνικό και το επαρχιακό οδικό δίκτυοΣήμερα 08:51 | Ειδήσεις

Στα μπλόκα της Θήβας, του Κάστρου, της Αταλάντης και του Μπράλου, οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, τόσο πριν όσο και μετά την περίοδο της Πρωτοχρονιάς.

Θεσσαλονίκη: 710 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω των προβλημάτων που προκάλεσαν ισχυροί άνεμοιΣήμερα 07:56 | Ειδήσεις

Κατά τη χθεσινή ημέρα, η Πυροσβεστική δέχτηκε 710 κλήσεις μέχρι χθες στις 11:30 το βράδυ για πτώσεις δέντρων και αντικειμένων με τη συντριπτική πλειονότητα αυτών να αφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Τραμπ: Η κατάληξη των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία θα γίνει σαφής μέσα στις επόμενες εβδομάδεςΣήμερα 06:03 | Ειδήσεις

Προγραμματίζεται νέα συνάντηση του κ. Τραμπ με τον κ. Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες μέσα στον Ιανουάριο, είπε από την πλευρά του ο ουκρανός πρόεδρος, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το ξέσπασμα του πολέμου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ζελένσκι: Το ειρηνευτικό σχέδιο προβλέπει αμερικανικές εγγυήσεις ασφάλειας για 15 χρόνια11:20Τρίκαλα- Καρδίτσα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες11:06Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραμένει ο στόχος των 1000 γκολ καριέρας10:52Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονος που έκλεψε αυτοκίνητο10:38Δύο συλλήψεις διακινητών μεταναστών σε Γαύδο και Καλούς Λιμένες10:24Θεσσαλονίκη: 14χρονος απείλησε 13χρονο για να του κλέψει το πορτοφόλι 10:10Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη 16χρονος που λήστεψε 12χρονες υπό την απειλή κουζινομάχαιρου09:56Μπράλος: Οι αγρότες αποφάσισαν δίωρο αποκλεισμό παραδρόμων και προσβάσεων στο εθνικό και το επαρχιακό οδικό δίκτυο09:42Συνελήφθη οδηγός σε ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ09:28Μπλόκο Νίκαιας: Οι αγρότες θα προχωρήσουν σε νέο τρίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης09:14Ινδονησία: 16 νεκροί μετά από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας09:00Συνάντηση Νετανιάχου - Τραμπ: Στο επίκεντρο η ανακωχή στην Λωρίδα της Γάζας 08:46e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου08:32Θεσσαλονίκη: 710 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω των προβλημάτων που προκάλεσαν ισχυροί άνεμοι08:18Τουρκία: Φερόμενοι ως τζιχαντιστές τραυμάτισαν 7 αστυνομικούς08:04Σάμος: Νεκρός ο ένας εκ των τεσσάρων αγνοούμενων αλλοδαπών07:50Μακρόν: Η συμμαχία των προθύμων θα συγκεντρωθεί στο Παρίσι στις αρχές Ιανουαρίου07:36Γαλάτσι: ΙΧ και Μοτοποδήλατα πήραν φωτιά - Επέμβαση της Πυροσβεστικής 07:22Μεξικό: Εκτροχιάστηκε τρένο με 250 επιβαίνοντες - Τουλάχιστον 13 οι νεκροί07:08Ολυμπιακός: Ο Σέιμπεν Λι αποχωρεί - Επιστρέφει στην Τουρκία06:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο