LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 20 Ιανουαρίου 2021 14:39 | Ανανέωση: 20 Ιανουαρίου 2021 14:47

Η Μπεκατώρου κατονόμασε στον εισαγγελέα και νέο θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Το περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε επίσημα η Ολυμπιονίκης, φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.

Σοφία Μπεκατώρου - Εισαγγελία Αθηνών

Στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν ποινικά φέρεται να κατέθεσε στον εισαγγελέα που διενεργεί προκαταρκτική εξέταση μετά τις καταγγελίες της για σεξουαλική κακοποίηση, η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου. 

Η χρυσή πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας, που συμπλήρωσε ενώπιον του εισαγγελέα Νίκου Σταφανάτου περισσότερες από τρεις ώρες διεξοδικής κατάθεσης, φέρεται να έδωσε στον εισαγγελικό λειτουργό δεδομένα που, σε αντίθεση με την δική της υπόθεση, επιδέχονται ποινικού ελέγχου, καθώς αφορούν πράξη ή πράξεις που ενδέχεται να διαπράχθηκαν εντός του ορίου των 15 ετών που έχει δυνατότητα να επιληφθεί η Δικαιοσύνη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ ΜΠΕ, η Ολυμπιονίκης φαίνεται να κατονόμασε την περίπτωση συναθλήτριας της στον χώρο της ιστιοπλοΐας η οποία, σύμφωνα με την πρώτη μάρτυρα της έρευνας, έχει υποστεί σεξουαλική βία. Η ποινικά αξιόποινη πράξη κατά της συναθλήτριας της στην οποία αναφέρθηκε επίσημα η Ολυμπιονίκης, φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί και είναι ενεργή η δυνατότητα, μετά από καταγγελία τής παθούσας, ενεργοποίησης του εισαγγελέα. 

Έτσι, θεωρείται δεδομένο ότι η αθλήτρια στην οποία αναφέρθηκε η κ. Μπεκατώρου θα κληθεί άμεσα από τον εισαγγελικό λειτουργό σε κατάθεση προκειμένου να επιβεβαιώσει την κ. Μπεκατώρου ή ακόμη και αυτή με την σειρά της να οδηγήσει στον "επόμενο κρίκο της αλυσίδας" βίαιων και υποτιμητικών συμπεριφορών σε βάρος αθλητών καριέρας από παράγοντες στον χώρο. 

Πολλοί εκτιμούν ότι ενώπιον της εισαγγελικής Αρχής θα ανοίξουν στόματα που επί σειρά ετών παρέμεναν σιωπηλά για οδυνηρές πράξεις και ότι το τέλος της έρευνας που ξεκίνησε με την κατάθεση της κ. Μπεκατώρου θα φέρει ενώπιον της Δικαιοσύνης για εξηγήσεις πρόσωπα που επί σειρά ετών παρέμεναν στο απυρόβλητο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γουόκαπ: Tο συναίσθημα σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα το ίδιο - Για αυτό παίζουμε μπάσκετ23:24Τραγωδία στην Ελβετία: Περίπου δεκαπέντε Ιταλοί, μεταξύ των τραυματιών23:10Ιράν: Εντάσεις στις διαδηλώσεις για την ακρίβεια - Αναφορές για έξι νεκρούς22:56Τροχαίο δυστύχημα Άντονι Τζόσουα: Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου22:42Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή22:28Σαρώνει η γρίπη: Στα όρια τα νοσοκομεία, από την έξαρση ιώσεων σε παιδιά22:14Ανεξέλεγκτη ταχύτητα και social media: Κάνουν ράλι με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα22:00Τραγωδία στην Ελβετία: Η Γαλλία δέχεται τραυματίες σε γαλλικά νοσοκομεία21:46Ο Τραμπ αναβάλλει κατά ένα έτος την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα21:32O Παναθηναϊκός άρχισε συζητήσεις για τον Αντίνο21:18ANT1 Sports: Οι αστείες στιγμές από τον χώρο του αθλητισμού, το 2025 (βίντεο)21:04Ελβετία - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες: Άνθρωποι ούρλιαζαν, άλλοι κείτονταν νεκροί στο έδαφος (βίντεο)20:50Μαζικοί έλεγχοι αλκοτέστ στην Αθήνα - 62 οδηγοί πάνω από το όριο20:36Λάρισα: Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων - Άνδρας στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις20:22Ελβετία: Συλλυπητήριο μήνυμα υποστήριξης απέστειλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή20:08Αταμάν: Από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός19:54Πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά - Παρμελέν: Μια από τις χειρότερες τραγωδίες στην ιστορία της χώρας19:40Πάτρα: Τραυματίστηκε ζευγάρι που επέβαινε σε μηχανή που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο19:26Κόπα Άφρικα - Γκαμπόν: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την αναστολή της εθνικής ομάδας19:12Ηράκλειο: Το νέο έτος ξεκίνησε με δύο περιστατικά μέθης ανηλίκων18:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο