LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 19 Ιανουαρίου 2021 15:35

Μάνια Μπικόφ: η καταγγελία και η παρέμβαση από την Κολυμβητική Ομοσπονδία

Τι συζητήθηκε για τον ιατ΄ρο που ζητούσε από τις αθλήτριες να γδυθούν για να τους κάνει ένεση στον… ώμο.

 Μάνια Μπικόφ

Λίγα 24ώρα μετά από την καταγγελία της πρώην αθλήτριας του πόλο Μάνιας Μπίκοφ για τον ιατρό που της ζητούσε επίμονα να κατεβάζει το μαγιό της, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ) πήρε θέση, καταδικάζοντας το γεγονός, παρέχοντας νομική υποστήριξη σε περίπτωση που η ίδια θέλει να πάει την υπόθεση της στη Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με την Μάνια Μπίκοφ, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Διαθεσόπουλος, επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά σχετικά με τη δημοσιοποίηση της ιστορίας της και της κάλεσε στην ομοσπονδία όπου και ακολούθησε πολύωρη συζήτηση, με τον ίδιο, τον Γ.Γ, και την εκτελεστική επιτροπή. 

«Δεν σας κρύβω ότι στον χρόνο που μεσολάβησε έως τη συνάντηση μας και έχοντας στο μυαλό μου την απαράδεκτη ανακοίνωση της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας, δεν ήξερα τι έπρεπε να περιμένω» αναφέρει στην ανάρτησή της στο Facebook η πρώην αθλήτρια και παίκτρια της εθνικής ομάδας.

Όπως συμπληρώνει, «φτάνοντας με τον σύζυγο μου Σπύρο και μετά την πρώτη επαφή, ο Πρόεδρος, πήρε τον λόγο και μου εξέφρασε αμέσως την αμέριστη συμπαράσταση του ίδιου και της Ομοσπονδίας, καταδικάζοντας απόλυτα το γεγονός. Έκανε ξεκάθαρο ότι η ομοσπονδία είναι πλήρως δίπλα μου σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με την έκταση που επιθυμώ να δώσω και όσο μακριά κι αν θέλω να το προχωρήσω, ως επίσης παρέχοντας μου νομική υποστήριξη και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».  

Η Μάνια Μπίκοφ δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά του γνωστού ορθοπεδικού και, όπως εξηγεί, σκοπός της καταγγελίας ήταν «μέσα από την δική μου εμπειρία να δημοσιοποιηθεί μια πραγματικότητα, η οποία συμβαίνει και στον αθλητισμό όπως δυστυχώς και σε κάθε τομέα της κοινωνίας, να στηρίξω την γενναία απόφαση της Σοφίας Μπεκατώρου, να ενθαρρύνω όποιον και όποια έχει υποστεί βία οιαδήποτε μορφής να βρει το θάρρος να μιλήσει αλλά κυρίως να ξεκινήσουν επιτέλους δράσεις από την πολιτεία κ άλλους φορείς ώστε να μην βρεθεί ποτέ ξανά άλλο άνθρωπός σε παρόμοια θέση, ούτε στον αθλητισμό ούτε πουθενά. Τα περιστατικά αυτά δεν πρέπει να στιγματίσουν τον ίδιο τον αθλητισμό ούτε τα αθλήματα τα οποία υπηρετήσαμε ή υπηρετούμε. Πρέπει όμως σίγουρα κάθε τέτοια ανομη ενέργεια να βγει στην επιφάνεια και να τιμωρηθεί κάθε υπεύθυνος. Θα ευχαριστήσω λοιπόν δημόσια το ΔΣ της ομοσπονδίας και θα το συγχαρώ για την παραδειγματική αντιμετώπιση ενός τόσο σημαντικού θέματος».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης για την προσωπική διαφορά: Μία ακόμα από τις μεγάλες αδικίες του νόμου Κατρούγκαλου τελειώνει οριστικά19:04Αγρότες: Πληρωμές 3,8 δις το 2025 μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ, Κρατικού Προϋπολογισμού και ΕΛΓΑ - Τα μόνιμα μέτρα της κυβέρνησης18:50Πώς ασφαλίζονται οι οδηγοί στην Ελλάδα το 2025: έρευνα πραγματικών συμβολαίων από το Pricefox18:45ΗΠΑ: Αεροπλάνο προσγειώθηκε πάνω σε αυτοκίνητο (Βίντεο)18:36Σέρρες: Στα γραφεία των εκλεγμένων βουλευτών του νομού αγρότες και κτηνοτρόφοι - Επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας18:26Γαλλία: Αύριο θα συναντηθεί ο "συνασπισμός των προθύμων" σχετικά με εγγυήσεις ασφάλειας για την Ουκρανία18:16ΔΕΗ blue: Νέα RFID κάρτα για πιο εύκολη εμπειρία φόρτισης18:12Ιαπωνία: Νέος μεγάλος σεισμός 5.7 ρίχτερ στην επαρχία Χοκάιντο18:06Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Τάισον Ουόρντ - Θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα17:56Χολαργός – Πατέρας 15χρονου δράστη: Εχθές έμαθα ότι ο γιος μου συμμετείχε στην επίθεση17:46Θεσσαλονίκη: Στιγμιαία ένταση σε χωράφι κοντά στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών17:36«ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ» - Χριστουγεννιάτικος τηλεμαραθώνιος ΑΝΤ1 για τα παιδιά17:26Χολαργός - "Αποκαλύψεις": Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του ανήλικου δράστη που μαχαίρωσε 14χρονο (βίντεο)17:16Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)17:06 Αχαΐα: Παιδιά αγροτών προχωρούν σε σχολικές καταλήψεις ως ένδειξη στήριξης προς τους γονείς τους16:56Τρεις νεκροί από ουκρανικό βομβαρδιμό στο υπό ρωσική κατοχή τμήμα της επαρχίας Χερσώνας16:46Ένα κινηματογραφικό Grand Finale με την υπογραφή ANT1+ & Chivas Regal16:42Μητσοτάκης: Διαπιστώσαμε στην πράξη πώς λειτουργεί αυτή η πολύ ωραία ευρωπαϊκή κάρτα αναπηρίας16:36ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταβλήθηκαν 28,78 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους βιολογικής κτηνοτροφίας και μελισσοκομίας16:26Φοινικούντα: Συνελήφθησαν ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και ο επιχειρηματίας φίλος του 16:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο