LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΛέσβοςΔημοσίευση: 19 Ιανουαρίου 2021 10:44 | Ανανέωση: 19 Ιανουαρίου 2021 10:54

Νέα τραγωδία με μετανάστες στο Αιγαίο

Έρευνες του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Λέσβου για τον εντοπισμό αγνοουμένων.

AP - Ναυάγιο - πρόσφυγες

Νεκρός βρέθηκε άνδρας το πρωί, εξαιτίας του κρύου σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, σε απόκρημνη ακτή της Γέρας, νοτιοδυτικά του ομώνυμου κόλπου της Λέσβου.

Ο άτυχος άνδρας είχε φτάσει στο νησί από τις απέναντι τουρκικές ακτές μαζί με 24 τουλάχιστον άλλα άτομα, που εντοπίστηκαν και περισυλλέγονται μέσω θαλάσσης, αφού από στεριάς αυτό είναι αδύνατο.

Στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο λιμάνι της Μυτιλήνης ώστε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στο σημείο όπου βρέθηκαν οι πρόσφυγες και μετανάστες επικρατούσαν χθες το βράδυ -και ιδιαίτερα σήμερα το πρωί- συνθήκες παγετού.

Ζωντανοί σε ακτή στο Τάρτι της Γέρας στη νότια Λέσβο βρέθηκαν οι τρεις αγνοούμενοι που αναζητούνταν από το Λιμενικό Σώμα. 

Από σκάφη του Λιμενικού Σώματος, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του συμβάντος για την ανεύρεση αγνοουμένων. Τρεις αγνοούμενοι βρέθηκαν ζωντανοί σε ακτή στο Τάρτι, στο νότιο τμήμα του νησιού.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο