LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 16 Ιανουαρίου 2021 19:32 | Ανανέωση: 16 Ιανουαρίου 2021 19:32

Πλησιάζει στα play off ο Αστέρας Τρίπολης

Η ομάδα του Ράσταβατς νίκησε, εύκολα, τον Παναιτωλικό

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Αστέρας στο χιονισμένο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης, έκανε ένα ακόμη βήμα για τη συμμετοχή του στα Play Off καθώς νίκησε τον Παναιτωλικό 2-0 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με τέρματα του Μουνάφο στο 7΄ και του Λουίς Φερνάντεθ στο 69΄.

Η ομάδα του Αγρινίου που ήταν ακίνδυνη επιθετικά, δεν έχει γευτεί φέτος τη νίκη σε εκτός έδρας αγώνα και εξακολουθεί να βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού.

Ο Αστέρας που πίεσε τον Παναιτωλικό από το ξεκίνημα, άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Μουνάφο. Στη σέντρα που έκανε ο Κρέσπι, ο Μπαράλες με το κεφάλι έστρωσε την μπάλα στον σκόρερ, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν επιθετικά κι έχασαν δύο ακόμη ευκαιρίες, όταν ο Κνετ εξουδετέρωσε σουτ του Ριέρα στο 9΄ και στο 13΄. Στο 23΄ κεφαλιά του Μπαράλες έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 30΄ ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε με προβολή από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Παναιτωλικός δεν είχε καμία τελική προσπάθεια στο πρώτο 45λεπτο και η πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησε ήταν στο 52΄, όταν ο Ταχάρ μόνος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα χέρια του Τσιφτσή.

Ο Αστέρας απάντησε στο 58΄ με μακρινό δυνατό σουτ του Κρέσπι που απομάκρυνε δύσκολα ο Κνετ και στο 66΄ με κεφαλιά του Λουίς Φερνάντεθ που έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Το 2-0 για την ομάδα της Τρίπολης έκανε όμως λίγο αργότερα (69΄) ο Λ. Φερνάντεθ, ο οποίος από πάσα του Μπαράλες και αφού απέφυγε τον Μαλή, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή για να νικήσει τον Κνετ.


Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Άλβαρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (77΄ Μπελόκ), Σίτο (61΄ Καπίγια), Ριέρα (61΄ Λουίς Φερνάντεθ), Κρέσπι (89΄ Αλί Μπαμπά), Μπαράλες.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος (82΄ Τζανακάκης), Μαλής, Ντάλσιο, Αρσούρα (63΄ Τσιγγάρας), Ταχάρ (82΄ Γιάκολις), Μανθάτης (68΄ Αριγίμπι), Μάζουρεκ, Ντίας, Βέργος (63΄ Ματσόλα).

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιάΣήμερα 06:35 | Τοπικά Νέα

Η κτηνωδία σημειώθηκε έξω από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιωνΣήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Τα πλοία υπέστησαν υλικές ζημιές σύμφωνα με το διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παράνομα τραπεζοκαθίσματα – Δήμος Αθηναίων: Αισθητή αύξηση των εντολών απομάκρυνσης φέτος07:56Εορτολόγιο - Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο