LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 14 Ιανουαρίου 2021 20:26 | Ανανέωση: 14 Ιανουαρίου 2021 20:39

Έγκλημα στον Δομοκό: βρέθηκε κατακρεουργημένο σε ρέμα το θύμα

Το σημείο υπέδειξε ο δράστης, που συνελήφθη από την αστυνομία στην Αθήνα, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στο εξωτερικό.

ΦΘΙΩΤΙΔΑ - ΚΑΛΥΒΑ - ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ - ΕΓΚΛΗΜΑ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

Βρέθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, σε ρέμα, η σορός του άτυχου 41χρονου, ο οποίος το βράδυ της Πρωτοχρονιάς δολοφονήθηκε με σκεπάρνι από έναν 24χρονο στον Δομοκό. Το σημείο υπέδειξε ο ίδιος ο δράστης, που συνελήφθη από την αστυνομία στην Αθήνα, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η ταυτοποίηση του δράστη επετεύχθη έπειτα από συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας.

Πρόκειται για αλλοδαπό, ομοεθνή του θύματος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ήταν σημαντική η συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο δράστης φιλοξενούταν από το θύμα, σε καλύβα στην ανωτέρω περιοχή. Όπως προέκυψε, μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό, τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι και στη συνέχεια μετέφερε τη σωρό του θύματος, που είχε καλύψει με κουβέρτα, με τη χρήση καροτσιού μεταφοράς προϊόντων, εντός πυκνής βλάστησης σε απόσταση 500 περίπου μέτρων από την καλύβα.

Ακολούθως, επιχείρησε να εξαφανίσει αντικείμενα και είδη ένδυσης του θύματος, τα οποία έφεραν κηλίδες αίματος, απορρίπτοντας αυτά σε διαφορετικά σημεία και επιχειρώντας να τα κάψει, ενώ αποχώρησε πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας από την περιοχή, με προορισμό την Αθήνα. Γίνεται μνεία ότι ο συλληφθείς, εντοπίσθηκε πρωινές ώρες της σήμερον στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Αλλοδαπών Αττικής, όπου είχε μεταβεί αυτοβούλως, με σκοπό την οικιοθελή αποχώρηση για τη Χώρα καταγωγής του.

Ο δράστης υπέδειξε στους αστυνομικούς, το σημείο όπου εντοπίσθηκε η σωρός του θύματος, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα και τα είδη ένδυσης, που είχε επιχειρήσει να εξαφανίσει. Το πτώμα ήταν τυλιγμένο με κουβέρτες και δεμένο με σχοινί, ενώ ήταν κατακρεουργημένο από τα πολλά χτυπήματα, που είχε δεχτεί ο 41χρονος σε όλο το σώμα και το κεφάλι.

Το φρικτό έγκλημα, που ήταν αποτέλεσμα της μεταξύ τους συμπλοκής, έγινε γνωστό στις Αρχές όταν ένα τρίτο πρόσωπο, που άκουσε όλα όσα έγιναν και ενημέρωσε την αστυνομία.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας. Πως αναμένεται να κινηθεί η κακοκαιρία.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομίαΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Αναλυτικά οι ώρες και οι δρόμοι που θα μείνουν κλειστοί το Σάββατο, λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Μετρό: Κλειστός σταθμός το ΣαββατοκύριακοΧθες 20:50 | Ειδήσεις

Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες κατά τη διάρκεια της προσωρινής διακοπής λειτουργίας του σταθμού το Σαββατοκύριακο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:3621η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”06:30Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία06:15Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Ολυμπιακή Φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο22:42Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο