LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 14 Ιανουαρίου 2021 08:13

Καπραβέλος στον ΑΝΤ1: “Σύμμαχος” του κορονοϊού το άνοιγμα της αγοράς (βίντεο)

Ποια είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" και στην Θεσσαλονίκη. Τι είπε για την εισαγγελική έρευνα. Πόσο πιθανό είναι ένα τρίτο κύμα πανδημίας.

Καπραβέλος - Καλημέρα Ελλάδα

Για την κατάσταση στην Θεσσαλονίκη λόγω κορονοϊού, το άνοιγμα της αγοράς, αλλά και το ενδεχόμενο ενός τρίτου κύματος πανδημίας, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο Πνευμονολόγος διευθυντής Β’ Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος.

Αναφερόμενος στην εισαγγελική έρευνα για το 2ο κύμα κορονοϊού που έχει ξεκινήσει στην Θεσσαλονίκη ο κ. Καπραβέλος τόνισε ότι «ο Εισαγγελέας δεν θα φέρει πίσω τις ανθρώπινες ζωές». 

Όπως είπε σήμερα το νοσοκομείο «Παπανικολάου» παίρνει μια ανάσα, καθώς υπάρχει η δυνατότητα πλέον να διατεθούν 12 κρεβάτια ΜΕΘ για άλλα περιστατικά.

Για την κατάσταση στην Θεσσαλονίκη είπε ότι τα λύματα είναι στο «πράσινο», δηλαδή στα επίπεδα Οκτωβρίου, σημειώνοντας πως «οι γιορτές δεν μας επηρέασαν πολύ όπως φαίνεται».

Σχετικά με το άνοιγμα της αγοράς είναι «σύμμαχος του ιού» και τόνισε ότι είπε ότι θα πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά.
Μιλώντας για τις δυσκολίες στο νοσοκομείο εν μέσω πανδημίας, είπε πως «εφιαλτική στιγμή για εμάς είναι να βρούμε κρεβάτια εντατικής σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Τόνισε ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ώστε να μην ζήσουμε τρίτο κύμα κορονοϊού, ενώ αναφερόμενος στους γιατρούς των νοσοκομείο είπε ότι «δεν είμαστε η “πρώτη γραμμή”, αλλά η “τελευταία γραμμή” άμυνας πριν τον θάνατο».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”13:05Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)12:51Νίκος Παπανδρέου στο “Πρωινό”: Ας μπορούσα να ρωτήσω τον πατέρα μου, αν είναι περήφανος για εμένα σήμερα (βίντεο)12:39Βουλή: Βουλευτής έριξε μπουνιά σε συνάδελφό του12:24Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία12:11Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης ο Λούκας Βιλντόζα του Παναθηναϊκού11:58Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας11:18ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις για την λιτότητα (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο