LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 13 Ιανουαρίου 2021 15:51

Συνόδευσε παππού σπίτι του για να τον κλέψει

Όταν επέστρεψε η κόρη του ηλικιωμένου στο διαμέρισμα εντόπισε τον πατέρα της σε λιπόθυμη κατάσταση, σωριασμένο στο πάτωμα.

ηλικιωμένος

Με φυλάκιση οκτώ μηνών τιμώρησε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης 44χρονη η οποία κατηγορήθηκε ότι το περασμένο Σάββατο έπεισε έναν 87χρονο να τον ακολουθήσει στο σπίτι του με σκοπό να τον κλέψει. Όταν επέστρεψε η κόρη του ηλικιωμένου στο διαμέρισμα εντόπισε τον πατέρα της σε λιπόθυμη κατάσταση, σωριασμένο στο πάτωμα.

Η 44χρονη με καταγωγή από τη Βουλγαρία βρισκόταν μέσα στο ίδιο σπίτι όπου συνελήφθη και στην κατοχή της βρέθηκαν δύο μπουκαλάκια με άγνωστες ουσίες που κατασχέθηκαν για να εξεταστεί εργαστηριακά το περιεχόμενό τους. Η ίδια στην απολογία της ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τον υπερήλικο άντρα εδώ και τέσσερα χρόνια και τον επισκεπτόταν κατά καιρούς έπειτα από κάλεσμά του.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο η 43χρονη κόρη περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που βίωσε αντικρίζοντας τον πατέρα της. «Κινδύνευσε η ζωή του» είπε, τονίζοντας ότι ο 87χρονος έχει βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό. Όπως είπε, η κατηγορούμενη άρπαξε κοσμήματα συναισθηματικής αξίας, τα οποία έκρυψε στο μπουφάν της, κάτω από χαλί και στην κουζίνα. «Τον βρήκε έξω από το σπίτι και τον έπεισε να τον συνοδεύσει. Δεν μας είπε τί του έδωσε. Θα μπορούσε να είχε αφαιρέσει τη ζωή του» κατέθεσε στο δικαστήριο.

Η 44χρονη, η οποία έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και κλοπές, κρίθηκε ένοχη για απόπειρα κλοπής, ενώ η ποινή της ανεστάλη και αφέθηκε ελεύθερη.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟΠΕΚΕΠΕ: Η Εξεταστική καλεί ξανά τον "Φραπέ" – Βίαιη προσαγωγή ζητά η αντιπολίτευσηΣήμερα 10:36 | Ειδήσεις

 Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ξυλούρης είχε αρνηθεί προ ημερών να προσέλθει για κατάθεση, επικαλούμενος το δικαίωμα στη σιωπή. 

Κεραμέως στον ΑΝΤ1 για συλλογικές συμβάσεις: Πώς ωφελούνται οι εργαζόμενοι από την ιστορική συμφωνία - Τι προβλέπεται (βίντεο)Σήμερα 08:11 | Ειδήσεις

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως βρέθηκε στο "Καλημέρα Ελλάδα" λίγες ώρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα.

Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: Αύριο η επιστροφή ενοικίου σε παραπάνω από 1 εκατ. ενοικιαστέςΣήμερα 12:41 | Ειδήσεις

«Μειώνουμε τον φόρο στις μικρές ιδιοκτησίες ενώ μειώνουμε στο 50% και καταργούμε τον ΕΝΦΙΑ σε χωριά κάτω από 1.500 κατοίκους και μειώνουμε τον ΦΠΑ σε όλα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Αττική: Συνελήφθησαν με 481 πίνακες - Οι περισσότεροι ήταν πλαστοί (εικόνες)Σήμερα 10:18 | Ειδήσεις

Μεταξύ των πινάκων, εντοπίστηκαν και πλαστά έργα γνωστού Έλληνα ζωγράφου, του οποίου τα αντίστοιχα γνήσια έργα έχουν χαρακτηριστεί ως μνημεία νεότερης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγρότες: Στήνουν μπλόκο στον Ε-65 την Κυριακή13:04Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: Αύριο η επιστροφή ενοικίου σε παραπάνω από 1 εκατ. ενοικιαστές12:49Χονγκ Κονγκ: Αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός της φωτιάς σε ουρανοξύστες - Τρεις συλλήψεις (εικόνες)12:35Πάπας Λέων: Έφτασε στην Τουρκία - Το απόγευμα η συνάντηση με τον Ερντογάν12:21Τζουμέρκα: Η κακοκαιρία προκάλεσε κατάρρευση εδάφους 50 μέτρα από οικισμό12:07Αυστραλία: Επίθεση καρχαρία - Νεκρή μια 20χρονη11:53Παναθηναϊκός: Πρόστιμα από την UEFA για τους αγώνες με Φέγενορντ και Γκόου Αχέντ Ιγκλς11:39Στο "κόκκινο" η λειψυδρία στην Αττική11:25Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών11:11ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Εξεταστική καλεί ξανά τον "Φραπέ" – Βίαιη προσαγωγή ζητά η αντιπολίτευση10:57Αττική: Συνελήφθησαν δύο άνδρες με 481 πίνακες - Οι περισσότεροι ήταν πλαστοί (εικόνες)10:43Ευρωκοινοβούλιο: Εγκρίθηκε ψήφισμα για κατώτατο ηλικιακό όριο για παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης10:2927χρονος οδηγός μηχανής μετέτρεψε τη Λεωφόρο Μαραθώνος σε πίστα ράλι10:15ΕΕ: Η Κομισιόν ενέκρινε εκταμίευση 2,1 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα στο πλαίσιο του "NextGenerationEU"10:01Τραγωδία στο Πέραμα: Μία νεκρή έπειτα από ανατροπή φορτηγού (βίντεο)09:47Ερντογάν: Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη09:33Κεραμέως στον ΑΝΤ1 για συλλογικές συμβάσεις: Πώς ωφελούνται οι εργαζόμενοι από την ιστορική συμφωνία - Τι προβλέπεται (βίντεο)09:19Δόμνα Μιχαηλίδου: Οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για το δημογραφικό09:04Ισραήλ - Κατς: Δεν θα υπάρξει ηρεμία στον Λίβανο όσο δεν υπάρχουν εγγυήσεις για την ασφάλεια του Ισραήλ08:50Τροχαίο στη Βάρη: Αναποδογύρισε αμάξι στα Βλάχικα - Από τύχη γλίτωσε ο οδηγός (βίντεο)08:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο