LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 12 Ιανουαρίου 2021 13:14

“Chocolate Cake And Ice Cream": η συγκινητική ιστορία πίσω από την ταινία (εικόνες)

Τι εξομολογήθηκε ο Steve Cowden για την μικρού μήκους ταινία κινούμενων σχεδίων.

chocolate cake

Δυο τριχωτοί χαρακτήρες – ένα καφετί σκυλάκι (Chocolate Cake) κι ένα κάτασπρο γατάκι (Ice Cream) –, ένα τραγούδι που δεν το βγάζεις εύκολα απ' το μυαλό και μια φιλία είναι τα «υλικά» που χρειάστηκε ο Steve Cowden για την αξιολάτρευτη καινούργια μικρού μήκους ταινία κινούμενων σχεδίων.

O Αμερικανός καλλιτέχνης γραφιστικής τέχνης μίλησε στο Bored Panda για το «Σοκολατένιο Κέικ και Παγωτό» το οποίο, όπως εξήγησε, γεννήθηκε καθώς η οικογένειά του πενθούσε τον απρόσμενο θάνατο του ανιψιού του τον Δεκέμβριο που μας πέρασε.

Το γεύμα μετά τον θάνατο του ανιψιού έγινε «στο ράντσο του μπαμπά μου, στο Ιλινόις. Οι περισσότεροι από τους επισκέπτες που είχαν έρθει από άλλα μέρη είχαν φύγει».

Ξαφνικά, ο γιος του Steve, ο Trent, άρχισε να παίζει στο πιάνο έναν σκοπό όλο συναίσθημα και επί τόπου αυτοσχεδίαζε τους στίχους. «Ο δίδυμος αδερφός μου, ο Scott, άρχισε κι αυτός να τραγουδά τα λόγια του “Chocolate Cake and Ice Cream”. Μόλις είχαμε φάει επιδόρπιο και τραγουδούσε τα χαζά λόγια, νομίζω για να ελαφρύνει η καρδιά του» είπε ο καλλιτέχνης από την πόλη Lake Oswago στην Πολιτεία του Όρεγκον.

chocolate cake

chocolate cake

Ο ίδιος ήταν πάνω με τη μητέρα του, ακούγοντας όμως το τραγούδι έσπευσε κάτω να συμμετάσχει κι αυτός: «όλοι τραγουδούσαμε μαζί. Κατά κάποιον τρόπο ήταν μαγικό και έμοιαζε να μας βοηθά».

Ο Steve γύρισε στο Όρεγκον, αλλά το τραγουδάκι τού είχε κολλήσει. Πηγαίνοντας στη δουλειά του, άρχισε να το τραγουδά και να προσθέτει στίχους. «Ως ότου να φτάσω στη δουλειά – περίπου 40 λεπτά στο τιμόνι –, το τραγούδι ήταν πλήρες, αλλά πολύ άτεχνο». Την τελική εκδοχή, την έπαιξε μετά τα Χριστούγεννα, με τον γιο του στο παλιό τους πιάνο, «ελαφρώς ακούρδιστο» όπως το πιάνο του πατέρα του. Το τραγούδι ήταν τόσο πιασιάρικο που αμέσως σκέφτηκε να το κάνει μικρού μήκους ταινία κινούμενων σχεδίων.

«Το συναίσθημα της απώλειας και του αποχωρισμού οδήγησε την σκέψη μου σ' έναν σκύλο και μια γάτα, τη φιλία τους και τα δύσκολα που έζησαν» εξομολογήθηκε ο Steve Cowden. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη: «Τόσοι πολλοί μου έγραψαν ότι έχυσαν δάκρυα ευτυχίας. Πολλοί έγραψαν ότι φώτισε τη μέρα τους» πρόσθεσε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο