LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 11 Ιανουαρίου 2021 23:27

Έβγαλε βόλτα με λουρί τον φίλο της για να... τσεκάρει την Αστυνομία

Οι συστάσεις των αστυνομικών και η απίστευτη απάντηση της 20χρονης.

Λουρί - σκύλος

Για να «ελέγξουν» αν οι αστυνομικοί στο Κεμπέκ κάνουν καλά τη δουλειά τους, μετά την αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας που επιβλήθηκε σε αυτήν την επαρχία του Καναδά από το Σάββατο, ένας οδηγός κυκλοφορούσε μεθυσμένος στο Σέρμπρουκ ενώ μια νεαρή έβγαλε βόλτα τον… φίλο της, δεμένο με το λουρί του σκύλου. Οι αστυνομικοί του Κεμπέκ διαπιστώθηκε ότι είχαν καλά αντανακλαστικά: οι δύο παραβάτες τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 1.000 ευρώ ο καθένας.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας σε επίπεδο μιας ολόκληρης επαρχίας εφαρμόζεται για πρώτη φορά εδώ και έναν αιώνα στον Καναδά. Ισχύει από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί της επόμενης ημέρας, με σκοπό να αναχαιτιστεί το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Αναμένεται να διαρκέσει μήνες και περιλαμβάνει λιγοστές εξαιρέσεις, κυρίως για όσους εργάζονται σε κρίσιμους τομείς και για τους ιδιοκτήτες σκύλων.

Το βράδυ του Σαββάτου, γύρω στις 22.30, αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο έναν οδηγό, που είχε μαζί του στο αυτοκίνητο και τον γιο του. Ο τελευταίος παραδέχτηκε ότι «ήθελαν να δουν πώς ήταν έξω κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης», εξήγησε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ιζαμπέλ Ζεντρόν.

Όμως το αλκοτέστ απέδειξε ότι ο οδηγός είχε πιάσει το τιμόνι έχοντας τριπλάσιο αλκοόλ στο αίμα του από το επιτρεπόμενο όριο. Αποτέλεσμα: πρόστιμο 1.500 δολαρίων Καναδά (περίπου 970 ευρώ) για την παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, κατάσχεση του αυτοκινήτου και αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης για 90 ημέρες – και έπεται και η δίκη του για οδήγησε σε κατάσταση μέθης.

Το ίδιο βράδυ, λίγο νωρίτερα, άλλοι αστυνομικοί είδαν μια 20χρονη κοπέλα να περπατάει στο πεζοδρόμιο, στο κέντρο της πόλης, έχοντας βγάλει βόλτα με το λουρί τον… φίλο της. Όταν την ρώτησαν τι ακριβώς έκανε, απάντησε πολύ σοβαρά ότι «έβγαλε βόλτα τον σκύλο της», προφανώς για να τεστάρει την ανοχή των οργάνων της τάξης.

Αφού της έγινε προφορική παρατήρηση, η νεαρή δήλωσε ρητώς ότι θα το ξανακάνει κάθε βράδυ, με κίνδυνο να μαζέψει βουνό από πρόστιμα.

Σε περίπτωση υποτροπής, το πρόστιμο μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 6.000 δολάρια (3.800 ευρώ).

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, σε όλη την επαρχία οι αστυνομικοί «μοίρασαν» περίπου 740 κλήσεις.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρέθυμνο: Συνελήφθη αλλοδαπός για τρεις περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών08:20Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα - Άρπαξαν 47 κινητά08:06Τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας: Φορτηγό συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα - Ένας τραυματίας07:52Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά του Λασιθίου07:38Tραμπ: Απειλεί την Ισπανία με δασμούς για την άρνηση της να αυξήσει τις αμυντικές δαπάνες07:24'Ηττα του Τσιτσιπά από τον Σίνερ στο Six Kings Slam07:10Το Ισραήλ απειλεί πως θα ξαναρχίσει τον πόλεμο06:56Επαγγελματική νίκη για τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Βιλερμπάν 06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Οκτωβρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη06:14Βουλή: Λιποθύμησε η Μαρία Αθανασίου της Ελληνικής Λύσης23:58Βόλος: Δωδεκάχρονος απείλησε συμμαθητή του με σουγιά για να τον ληστέψει23:43Εννιά εταιρείες στη «φάκα» της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος – Απάτες εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του ΕΦΚΑ23:28Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 5 νεκροί και 35 τραυματίες από τις εκρήξεις στην Καμπούλ23:13Κιλκίς: Πυροβολισμοί έξω από ξενοδοχείο – Ένας νεκρός22:58Πύργος: Κτίριο κατέρρευσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα (εικόνες)22:43Βρετανία: Προσγειώθηκε εκτάκτως το αεροπλάνο του Πιτ Χέγκσεθ λόγω ρωγμής22:28Βόλος: Κλοπή τσάντας στο κέντρο της πόλης από άνδρα πάνω σε ποδήλατο22:13Γάζα: Αύριο ανοίγει η μεθοριακή διάβαση της Ράφα21:58Συλλήψεις για ομάδες στο διαδίκτυο που “κάρφωναν” τα αστυνομικά μπλόκα21:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο