LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 04 Ιανουαρίου 2021 19:54

Αυστραλία: Οργή στην ομογένεια για ιδιοκτήτη γηροκομείου που κατηγορείται για δεκάδες θανάτους (βίντεο)

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες, για μετάβαση του στην χώρα μας, μαζί με την σύζυγο του. Φόβοι ότι δεν θα λογοδοτήσει για την τραγωδία. Ποιος είναι ο επιχειρηματίας.

Ειδήσεις - Αυστραλία - γηροκομείο - Πιτερ Αρβανίτης

Του Νικόλα Βαφειάδη

Ο Ελληνο - Αυστραλός μεγιστάνας, Πίτερ Αρβανίτης, κατέχει το 50% του Οίκου Ευγηρίας «Έπινγκ Γκάρντενς», ενώ οι άλλες μισές μετοχές ανήκουν στον συνεταίρο και φίλο του¨, επίσης Ελληνο - Αυστραλό Τόνι Αντωνόπουλο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αυστραλιανού Τύπου, ο Αρβανίτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αρετή, της οποίας τα τοπικά μέσα της Μελβούρνης προβάλουν φωτογραφία με μια μαύρη Μαζεράτι, φέρεται να έχει έλθει στην Ελλάδα μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει.

Είχε παραιτηθεί από τη θέση του διευθυντή του «Χέριτατζ Κέαρ», που διαχειρίζεται 10 οίκους ευγηρίας, που ανήκουν στους Ελληνοαυστραλούς συνεταίρους. 

Το γηροκομείο «Έπινγκ Γκάρντενς» έγινε κολαστήριο για τους ηλικιωμένους, πάνω από εκατό εκ των οποίων προσβλήθηκαν από κορονοϊό, όπως και πάνω από 80 εργαζόμενοι.

Οι ενάγοντες στην υπόθεση τον κατηγορούν για μειώσεις προσωπικού, ενώ εκφράζουν φόβους ότι ο Πίτερ Αρβανίτης ίσως να μην επιστρέψει στην Αυστραλία, επειδή αποφάσισε να πωλήσει το μέγαρό του στην περιοχή Τούρακ, έναντι τιμήματος της τάξης των 40 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Ο Πίτερ Αρβανίτης ωστόσο επισημαίνει ότι τον τελευταίο καιρό έχει κάνει πολλές αγοραπωλησίες ακινήτων μεγάλης αξίας και επιμένει ότι θα επιστρέψει στη Μελβούρνη όσο το δυνατόν συντομότερα, ανάλογα και με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη, για παράνομες επιδοτήσεις – 14 προσαγωγές08:28Χανιά: Προσποιήθηκε τον λογιστή, μπήκε στο σπίτι και την λήστεψε08:14Ο Πούτιν ανακοίνωσε την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ, στην ανατολική Ουκρανία08:00Στα μπλόκα αγρότες σε Καρδίτσα και Τρίκαλα - Προετοιμασίες για πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια07:47Συνεδρίαση της ΚΟ σήμερα, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη07:33Συνελήφθησαν ανήλικοι που διέπρατταν κλοπές εις βάρος υπαλλήλων αρτοποιείων και περιπτέρων (βίντεο)07:18Ασπρόπυργος - Επιχείρηση αστυνομίας: Βρέθηκε κλεμμένη καραμπίνα (Εικόνες)07:04Χριστουγενιάτικος Τηλεμαραθώνιος Αλληλεγγύης στον ΑΝΤ106:50Σεισμός 6,7 βαθμών στην Ιαπωνία - Προειδοποίηση για τσουνάμι06:36Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Δεκεμβρίου06:22Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή06:08Παναθηναϊκός: Προσπάθησε αλλά... κόλλησε στην ισοπαλία με την Βικτόρια Πλζεν00:02Υπόθεση Καλογήρου: Απορρίφθηκε η προσφυγή κατά της εισαγγελικής διάταξης που αποκλείει τη δολοφονία23:59Σύλλογοι Συγγενών Θανόντων και Πληγέντων Μάνδρας: Το "ευχαριστούμε" δεν σβήνει την πικρή αλήθεια23:45Παναθηναϊκός: Προσγειώθηκε άτσαλα στο Μιλάνο - Δεύτερη διαδοχική ήττα στην Ευρώπη23:39Φον ντερ Λάιεν- Κόστα: Συγχαρητήρια για την εκλογή Πιερρακάκη 23:25ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα τα πρακτικά κατάθεσης "Φραπέ" για να αποφασίσει αν διετέλεσε ποινικό αδίκημα23:11Γερμανία: 16χρονος μαχαιρώθηκε σε χριστουγεννιάτικη αγορά22:57Europa League - Παναθηναϊκός: Με 10 παίκτες στο 32' η Βικτόρια Πλζεν 22:43Κυρανάκης: Το τρένο θα φτάσει στην Πάτρα – Ανάπλαση με τραμ στην παραλία22:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο