LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 01 Ιανουαρίου 2021 17:14

30 αστέρες του ποδοσφαίρου ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με άλλο σύλλογο

Πρώτος και καλύτερος στη σχετική λίστα ο Λιονέλ Μέσι, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι και δεν έχει ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα.

AP - Λίονελ Μέσι - Σέρχιο Ράμος - Σέρχιο Αγκουέρο

Mέσι, Ράμος, Αλάμπα, Ντεπάι, Αγκουέρο και Ιμπραΐμοβιτς, είναι μόνο μερικοί από τους παίκτες που είναι ελεύθεροι από σήμερα.

Όλοι ολοκληρώνουν τα συμβόλαιά τους με τους συλλόγους τους στις 30 Ιουνίου 2021 και δεν έχουν ακόμη ανανεώσει, οπότε μπορούν να διαπραγματευτούν ελεύθερα με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμούν.

Πρώτος και καλύτερος ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ζήτησε να φύγει από την Μπαρτσελόνα και δεν έχει ανανεώσει με τους Καταλανούς έως σήμερα. Μάλιστα ο ίδιος διαβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι δεν θα αποφασίσει τι θα κάνει μέχρι το τέλος της σεζόν. «Θα περιμένω μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Επικεντρώνομαι στην κατάκτηση τίτλων και όχι σε άλλα πράγματα», είπε προσθέτοντας ότι μια μέρα θέλει να παίξει στο MLS: «Πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να ζήσω το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά δεν είναι κάτι επί του παρόντος ...».

Αυτή είναι η λίστα των 30 παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι του 2021, όπως τους επέλεξε η ισπανική εφημερίδα Marca:

  1. Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)
  2. Ντέιβιντ Άλαμπα (Μπάγερν)
  3. Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης)
  4. Μέμφις Ντεπάι (Λιόν)
  5. Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ)
  6. Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)
  7. Χακάν Τσαλχάνογλου (Μίλαν)
  8. Τζανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν)
  9. Άνχελ Ντι Μαρία (Παρί Σεν Ζερμέν)
  10. Φοριάν Τοβέν (Μαρσέιγ)
  11. Τζούλιαν Ντράξλερ (Παρί Σεν Ζερμέν)
  12. Αρκάντιους Μίλικ (Νάπολι)
  13. Χένρικ Μιχιταριάν (Ρόμα)
  14. Ρίκι Πούιγκ (Μπαρτσελόνα)
  15. Έρικ Γκαρσία (Μάντσεστερ Σίτι)
  16. Οτάβιο Οτάβιο (Πόρτο)
  17. Ζουάν Μπερνάτ (Παρί Σεν Ζερμέν)
  18. Ελσέιντ Χισάι (Νάπολι)
  19. Φαμπιάν Σερ (Νιουκάστλ)
  20. Ζερόμ Μπόατεγκ (Μπάγερν)
  21. Έντισον Καβάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
  22. Σκοντράν Μουστάφι (Άρσεναλ)
  23. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Μίλαν)
  24. Μεσούτ Οζίλ (Άρσεναλ)
  25. Χάβι Μαρτίνες (Μπάγερν)
  26. Χουάν Μάτα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
  27. Λούκας Βάσκεθ (Ρεάλ Μαδρίτης)
  28. Ζέσε Λίνγκαρντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
  29. Κριστιάν Μπεντένκε (Κρίσταλ Πάλας)
  30. Σάμι Κεντίρα (Γιουβέντους)
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιάΣήμερα 06:35 | Τοπικά Νέα

Η κτηνωδία σημειώθηκε έξω από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιωνΣήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Τα πλοία υπέστησαν υλικές ζημιές σύμφωνα με το διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο