LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 31 Δεκεμβρίου 2020 15:55 | Ανανέωση: 31 Δεκεμβρίου 2020 16:23

Φώφη Γεννηματά: Το 2021 να είναι η χρονιά που θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω (βίντεο)

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Διαδικτυακά άκουσε τα κάλαντα.

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Την ευχή, «το 2021 να είναι η χρονιά που θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω» στέλνει η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, στο μήνυμά της για τη νέα χρονιά.

Ειδικότερα, εύχεται «ολόψυχα το 2021 να είναι η χρονιά που θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Με υγεία, δύναμη και χαμόγελο. Με αισιοδοξία ότι αυτή η περιπέτεια θα τελειώσει εδώ. Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους».

Νωρίτερα, η Φώφη Γεννηματά είχε ακούσει, διαδικτυακά, τα κάλαντα από τη “Χορωδία Επίσκεψης” της Κέρκυρας. Στη συνομιλία που είχε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής με τα μέλη της χορωδίας, αλλά κατ’ επέκταση με τις χιλιάδες μελών και φίλων του Κινήματος, αναφέρθηκε εισαγωγικά στη βαριά κληρονομιά που αφήνει το 2020: «πολύ δύσκολη χρονιά (…) με φόβο, αγωνία, ανασφάλεια», εν τούτοις μέσα σε αυτήν την πραγματικότητα υπάρχουν και τα θετικά: το γεγονός ότι, όπως είπε, ξαναβρήκαμε την ανθρωπιά μας. Το έτος, συμπλήρωσε, κλείνει με μια μεγάλη ελπίδα, με το μεγαλύτερο δώρο που έκανε η επιστήμη στον άνθρωπο, το εμβόλιο.

Ένα όπλο στα χέρια μας στον πόλεμο κατά της πανδημίας, όμως, όπως διευκρίνισε, «έχουμε δρόμο μπροστά μας, άρα πρέπει να συνεχίσουμε να προσέχουμε». Η κ. Γεννηματά έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη στήριξης του ΕΣΥ και των ανθρώπων του δε, και έκλεισε ζητώντας να προχωρήσουμε οργανωμένα, με σχέδιο για να είμαστε στο τέλος νικητές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο