LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 29 Δεκεμβρίου 2020 08:45

Σουμάχερ: Το ατύχημα που καθήλωσε τον θρύλο της F1

Ο τραυματισμός του Μίκαελ Σουμάχερ "πάγωσε" τον κόσμο. Πώς έγινε το ατύχημα και πώς είναι σήμερα ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Σουμάχερ - Σκι

Μια ημέρα σαν σήμερα πριν από εφτά χρόνια σταμάτησε ο χρόνος, καθώς η είδηση ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι έκανε το γύρο του κόσμου. Ο θρύλος της F1 έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις στο θέρετρο του Μεριμπέλ.

Ο Σουμάχερ είχε βγει εκτός πίστας με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε έναν βράχο και να πέσει με το κεφάλι σε έναν άλλον. Κατευθείαν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και επιβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Βγήκε από το κώμα σχεδόν έξι μήμες μετά στις 16 Ιουνίου, 2014 και μεταφέρθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στη Λωζάνη της Ελβετίας, που επίσης εγκατέλειψε στις 9 Σεπτεμβρίου, μετά από ένα χρόνο απομόνωσης στην έπαυλή του.

Οι πληροφορίες για την υγεία του ακόμα και σήμερα είναι πολύ περιορισμένες, καθώς η οικογένειά του δεν θέλησε να δώσει παραπάνω στοιχεία.

Φήμες λένε πως πάσχει από οστεοπόρωση και έχουν ατροφήσει η μυς, ενώ είχε διαρρεύσει ότι θα έκανε επέμβαση με βλάστοκύτταρα, αλλά ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού.

Ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που επιτρέπεται να επισκέπτεται τον Σουμάχερ μετά το ατύχημα, είναι ο Ζαν Τοντ. Ο στενός φίλος του Γερμανού και πρώην αφεντικό της Ferrari αποκάλυψε πως επισκέπτεται συχνά τον Σουμάχερ. "Βλέπω τον Μίκαελ πολύ συχνά, μία ή δύο φορές τον μήνα. Η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια: δίνει μάχη" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εκτός από τους στενούς του φίλους κανείς δεν έχει δει τον Σουμάχερ και γι αυτό πριν από μερικά χρόνια η είδηση ότι κάποιος έχει φωτογραφία του Παγκόσμιου πρωταθλητή από κοντά έγινε αμέσως viral με τον κάτοχο να ισχυρίζεται ότι επιθυμεί να την πουλήσει έναντι 1 εκατ. Ευρώ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Η Χαμάς απάντησε θετικά στη νέα πρόταση εκεχειρίας19:38Λάρισα: Φωτιά σε περιοχή του Τυρνάβου – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής (βίντεο) 19:24Περισσότερα από 3.430.000 στρέμματα έχουν καεί στην Ισπανία από την αρχή της χρονιάς19:12Τραμπ για πόλεμο στην Ουκρανία: Είμαι εδώ μονάχα για να τον σταματήσω, όχι να τον συνεχίσω18:58Κρατούμενος δραπέτευσε από το νοσοκομείο Καστοριάς18:44Ευρωμπάσκετ 2025: "Έκοψε" τον Καραγιαννίδη ο Σπανούλης, με 16 διεθνείς συνεχίζεται η προετοιμασία18:30Φωτιά στο Κερασοχώρι Θεσπρωτίας18:16Αρκαδία: Φωτιά σε δασική έκταση στη Βεδουρίτσα - Πιθανώς ξεκίνησε από κεραυνό18:02Ξάνθη: Εικόνες από το σημείο του μοιραίου δυστυχήματος – Ποιοι επέβαιναν στα οχήματα17:48Ντόναλντ Τραμπ: Μεγάλη τιμή που υποδεχόμαστε τόσους Ευρωπαίους ηγέτες17:34Ξάνθη: Έληξε η προσωρινή εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Εγνατίας οδού Κομοτηνής – Ξάνθης17:20Ασπρόπυργος: Συνελήφθη 25χρονη στο σπίτι της οποίας εντοπίστηκαν πιστόλι, σπαθί και ξιφίδια17:06Σκοπιά Φαρσάλων: Πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο – Καταιγίδα έριξε τη θερμοκρασία κατά 13.5°C σε δύο ώρες16:52Σικελία: Γέφυρα καταρρέει ενώ τη διασχίζουν οχήματα (βίντεο)16:38Πάτρα: Συνελήφθη για εμπρησμό ο 21χρονος μάρτυρας υπεράσπισης του 25χρονου, για την πυρκαγιά στο Γηροκομείο16:24Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:10Γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι - 28χρονος: Την σκότωσα επειδή με διέβαλε σε κοινούς γνωστούς15:56Σεισμός τώρα 4,1 Ρίχτερ στην Κρήτη15:43Πορτογαλία: Ένας πυροσβέστης έχασε τη ζωή του15:29Κυριάκος Μητσοτάκης: Το ΕΣΥ αλλάζει, γίνεται πιο ανθρώπινο και αποτελεσματικό15:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο