LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 25 Δεκεμβρίου 2020 20:43

Στη φυλακή πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής

Καταδικάστηκε για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

NTENIZ NAKI

"Σάλος" στη Γερμανία γύρω από τον Ντενίζ Νάκι, άλλοτε διεθνή και πρωταθλητή Ευρώπης με την Κ-19 των Πάντσερ, ο οποίος φυλακίστηκε για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης

Πρωταθλητής Ευρώπης ως βασικό μέλος της Κ-19 της Γερμανίας το 2008. Παίκτης επιπέδου Bundesliga με τη Ζανκτ Πάουλι το 2010. Η καριέρα του Ντενίζ Νάκι, ένα από τα ελπιδοφόρα projects των Πάντσερ τη δεκαετία των ‘00s, εξελίχθηκε εντελώς διαφορετικά από τις προσδοκίες γύρω από το όνομά του, αφού δέκα χρόνια αργότερα βρίσκεται στη φυλακή για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο κουρδικής καταγωγής 31χρονος μεσοεπιθετικός, γνωστός στη Γερμανία για τον ακτιβισμό του κατά του Ταγίπ Ερντογάν, φέρεται να είναι ο "εγκέφαλος" σε κύκλωμα που έβγαζε χρήματα από διακίνηση ναρκωτικών, επιθέσεις και εκβιασμούς, ενώ τα τουρκικά Μέσα τον συνδέουν με το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν, που η δράση του συχνά καταγγέλεται ως τρομοκρατική.

Ήδη το 2018, ο Νάκι, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λεβερκούζεν και μέχρι πρόσφατα έπαιζε στη Γ’ Τουρκίας με την Αμεντσπόρ, είχε καταδικαστεί σε 1 χρόνο και έξι μήνες κάθειρξης για «τρομοκρατική προπαγάνδα».

Σε επίπεδο εθνικής ομάδας, ο Νάκι είχε φτάσει μέχρι την Κ-21, όπου είχε συμπαίκτες μεταξύ άλλων τους Ματς Χούμελς, Ζερόμ Μπόατενγκ και Τόνι Κρόος.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο