LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 24 Δεκεμβρίου 2020 23:16

Neverland: “Κοψοχρονιά” πουλήθηκε το ράντσο του Μάικλ Τζάκσον

Σε πολύ χαμηλότερη από την αρχική τιμή του πουλήθηκε το ράντσο. Ο αγοραστής ήταν πρώην φίλος του Τζάκσον.

Neverland - Μάικλ Τζάκσον

Σε τιμή πολύ χαμηλότερη τιμή από την αρχική πουλήθηκε τελικά το περίφημο Ράντσο Neverland του Μάικλ Τζάκσον στην Καλιφόρνια, πάνω από 10 χρόνια μετά τον θάνατο του ποπ σταρ, ο οποίος το είχε εγκαταλείψει αφότου κατηγορήθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά νεαρά αγόρια σε αυτό το σπίτι.

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Ρον Μπαρκλ, πρώην φίλος της οικογένειας Τζάκσον, αγόρασε πρόσφατα το κτήμα των 11.000 στρεμμάτων, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπός του σήμερα.

Neverland - Μάικλ Τζάκσον

Η εφημερίδα Wall Street Journal γράφει ότι το Ράντσο Σίκαμορ Βάλεϊ, όπως μετονομάστηκε πριν από μερικά χρόνια, πουλήθηκε έναντι 22 εκατομμυρίων δολαρίων. Το 2015 είχε βγει προς πώληση έναντι 100 εκατομμυρίων ενώ δύο χρόνια αργότερα η τιμή έπεσε στα 67 εκατομμύρια, αφού δεν βρέθηκε αγοραστής.

Neverland - Μάικλ Τζάκσον

Ο εκπρόσωπος του Μπαρκλ είπε ότι ο επιχειρηματίας το αγόρασε θεωρώντας το επένδυση. Το είδε από αέρος ενώ ερευνούσε μια άλλη τοποθεσία και επικοινώνησε με τον ιδρυτή της μεσιτικής επενδυτικής εταιρείας Colony Capital LLC για να το αγοράσει.

Ο Τζάκσον, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση αναισθητικού το 2009, σε ηλικία 50 ετών, αγόρασε το ράντσο αυτό, που βρίσκεται στην περιοχή Λος Ολίβος, περίπου 190 χιλιόμετρα βορείως του Λος Άντζελες, έναντι 19,5 εκατομμυρίων δολαρίων το 1988. Αφού αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες, παρέδωσε τον τίτλο στην Colony Capital LLC το 2008.

Neverland - Μάικλ Τζάκσον

Στο Neverland, ο Τζάκσον φιλοξενούσε νεαρά αγόρια, ένα από τα οποία τον κατηγόρησε λίγα χρόνια αργότερα για σεξουαλική κακοποίηση. Αν και αθωώθηκε στη δίκη του, το 2005, ορκίστηκε να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στο ράντσο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραγωδία στην Ελβετία: Έξι Γάλλοι υπήκοοι τραυματίες, οκτώ άλλοι αγνοούνται23:58Μαμντάνι: Θα δώσουμε παράδειγμα στον κόσμο - Η αριστερά μπορεί να κυβερνήσει23:42Γουόκαπ: Tο συναίσθημα σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα το ίδιο - Για αυτό παίζουμε μπάσκετ23:24Τραγωδία στην Ελβετία: Περίπου δεκαπέντε Ιταλοί, μεταξύ των τραυματιών23:10Ιράν: Εντάσεις στις διαδηλώσεις για την ακρίβεια - Αναφορές για έξι νεκρούς22:56Τροχαίο δυστύχημα Άντονι Τζόσουα: Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου22:42Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή22:28Σαρώνει η γρίπη: Στα όρια τα νοσοκομεία, από την έξαρση ιώσεων σε παιδιά22:14Ανεξέλεγκτη ταχύτητα και social media: Κάνουν ράλι με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα22:00Τραγωδία στην Ελβετία: Η Γαλλία δέχεται τραυματίες σε γαλλικά νοσοκομεία21:46Ο Τραμπ αναβάλλει κατά ένα έτος την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα21:32O Παναθηναϊκός άρχισε συζητήσεις για τον Αντίνο21:18ANT1 Sports: Οι αστείες στιγμές από τον χώρο του αθλητισμού, το 2025 (βίντεο)21:04Ελβετία - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες: Άνθρωποι ούρλιαζαν, άλλοι κείτονταν νεκροί στο έδαφος (βίντεο)20:50Μαζικοί έλεγχοι αλκοτέστ στην Αθήνα - 62 οδηγοί πάνω από το όριο20:36Λάρισα: Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων - Άνδρας στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις20:22Ελβετία: Συλλυπητήριο μήνυμα υποστήριξης απέστειλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή20:08Αταμάν: Από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός19:54Πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά - Παρμελέν: Μια από τις χειρότερες τραγωδίες στην ιστορία της χώρας19:40Πάτρα: Τραυματίστηκε ζευγάρι που επέβαινε σε μηχανή που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο19:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο