LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 24 Δεκεμβρίου 2020 14:00

Ιερώνυμος: συγκίνηση και ευχές στο προσωπικό δύο νοσοκομείων (εικόνες)

Τι είπε για την προσφορά ιατρών και νοσηλευτών ο Αρχιεπίσκοπος, με αναφορές στην περίοδο της νοσηλείας του με κορονοϊό.

Ευχές Αρχιεπισκόπου - Ιερώνυμος -   Ευαγγελισμός - Σωτηρία

«Kουβαλάω μαζί μου μία εμπειρία, την εμπειρία της επιδημίας, αλλά μέσα μου ζωηρά μένει η εικόνα των αγαθών αυτών ανθρώπων, οι οποίοι με περιποιήθηκαν και ιδιαίτερα σταματώ στο νοσηλευτικό προσωπικό που η θυσία τους και η προσπάθειά τους με συγκίνησαν περισσότερο. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των Ελλήνων. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όσα προσφέρατε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

 Με αυτό το γεμάτο συναίσθημα και σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ευχήθηκε σε όλο το προσωπικό των νοσοκομείων «Ευαγγελισμός» και «Σωτηρία».

Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό του προς το Διοικητικό, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων όλης της χώρας τους  και τους ευχήθηκε ενόψει Χριστουγέννων. 

Μέσω διαδικτύου συνομίλησε με τους Διοικητές και εκπροσώπους του προσωπικού των νοσοκομείων «Ευαγγελισμός» και «Σωτηρία» στους οποίους υπογράμμισε  «Διδάσκετε την αγαθοεργία περισσότερο από όλους μας. Σας εύχομαι χρόνια πολλά, σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά, στο Διοικητικό, το ιατρικό, το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και όσους κουράζονται αγωνιούν, προσφέρουν σε εκείνους που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.

Ευχές Αρχιεπισκόπου - Ιερώνυμος -   Ευαγγελισμός - Σωτηρία

Ευχήθηκε, ακόμη, «ο Θεός να σας ενισχύει στο έργο σας, εσάς και τις οικογένειές σας. Να σας βοηθάει στην καλλιέργεια και την πρόοδο της επιστήμης και μην ξεχνάτε ότι η επιστήμη και η Εκκλησία καλούνται σήμερα σε μία συνεργασία για τον άνθρωπο» και συμπλήρωσε ότι « η ανθρώπινη ζωή είναι η μεγαλύτερη αξία σε αυτόν τον κόσμο».

Από την πλευρά τους οι Διοικητές των Νοσοκομείων, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό ευχαρίστησαν τον Αρχιεπίσκοπο και ανταπέδωσαν τις ευχές για υγεία και μακροημέρευση. Υποσχέθηκαν, εξάλλου, ότι πάντοτε θα είναι πλάι στην Εκκλησία, όπως, άλλωστε, και η Εκκλησία είναι δίπλα τους, ενώ εξέφρασαν την ελπίδα για την συνεισφορά της την περίοδο του εμβολιασμού. 

Παρόντες ήταν, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς  Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, ο Αναπληρωτής Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αρχιμανδρίτης Ευγένιος Παντζαρίδης και ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής», Κωνσταντίνος Δήμτσας. Η «Αποστολή», εξάλλου, βρίσκεται σε μία συχνή και στενή συνεργασία με τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, ενώ ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, προσέφερε εκατοντάδες δέματα με γλυκά στο προσωπικό των νοσοκομείων «Ευαγγελισμός» και «Σωτηρία» δείχνοντας με αυτόν τον συμβολικό τρόπο την ευγνωμοσύνη της Εκκλησίας προς αυτούς τους ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά για τον συνάνθρωπό τους.    

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑύριο οι αποφάσεις για τα αγροτικά μπλόκα, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργόΧθες 22:27 | Ειδήσεις

«Η κυβέρνηση έχει το δημοσιονομικό χώρο να λύσει τα προβλήματα, αλλά δεν έχει την πολιτική βούληση».

Eurogroup – Πιερρακάκης: Παραγωγική η πρώτη συνεδρίαση του 2026Χθες 23:35 | Ειδήσεις

Ο νέος Πρόεδρος του Eurogroup, καλωσόρισε την Βουλγαρία ως το 21ο μέλος της Ευρωζώνης

Κυρανάκης στον ΑΝΤ1: Δεν αλλάζει κάτι στη δική μας προσήλωση μετά το τραγικό δυστύχημα στην ΙσπανίαΧθες 22:19 | Ειδήσεις

«Την περίοδο της προηγούμενης διακυβέρνησης είχαμε 40 συρμούς στις Γραμμές 2 και 3 σήμερα έχουμε 52».

Ισπανία: Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από το σιδηροδρομικό δυστύχημαΧθες 22:47 | Ειδήσεις

Φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί τις επόμενες ώρες. Ο νεότερος απολογισμός από τον Προέδρο της Ανδαλουσίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραμπ: "Ουδέν σχόλιον" για το αν θα προσφύγει στη βία για να αποκτήσει τη Γροιλανδία23:59Eurogroup – Πιερρακάκης: Παραγωγική η πρώτη συνεδρίαση του 202623:45"Αέρας" ο Ατρόμητος στο Πανθεσσαλικό23:30Θυελλώδεις άνεμοι αύριο σε αρκετές περιοχές της χώρας - Επιδείνωση του καιρού την Τετάρτη23:15Λαμία: Οδηγός νταλίκας κόλλησε στα στενά Κοινότητας - Τον έβγαλε λάθος το GPS (βίντεο)23:00ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Επτά συλλήψεις μετά από ελέγχους στο γήπεδο "OPAP Arena"22:45Αύριο οι αποφάσεις για τα αγροτικά μπλόκα, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό22:29Φυλακές Κορυδαλλού: Δολοφονία κρατουμένου στην Γ’ Πτέρυγα22:15Θεσσαλονίκη: Χωρίς ταξί για 24 ώρες22:00Ισπανία: Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από το σιδηροδρομικό δυστύχημα21:44Συντάξεις Φεβρουαρίου 2026: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές;21:27Κυρανάκης στον ΑΝΤ1: Δεν αλλάζει κάτι στη δική μας προσήλωση μετά το τραγικό δυστύχημα στην Ισπανία21:07Ant1 Sports: Ρετιρέ… για δυο στη Super League20:47Πέθανε ο “θρύλος” της μόδας Βαλεντίνο20:27Παναιτωλικός – Λεβαδειακός: Ασταμάτητοι οι Βοιωτοί20:07Τζούλιαν Μπαρνς: Το νέο μου βιβλίο θα είναι και το τελευταίο19:47“Somedays”: Η Πάμελα Άντερσον δίπλα στον Μπίλι Μπομπ Θόρντον19:27Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη19:07Στη ΜΕΘ Παίδων ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ανήλικος που διασώθηκε από λέμβο στη Γαύδο18:47Μεντιλίμπαρ: Ο Ελ Καμπί θα είναι στον πάγκο 18:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο