LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 23 Δεκεμβρίου 2020 17:08

“Still Standing” με τα αστέρια του “Your Face Sounds Familiar”! (εικόνες)

Πρωτοχρονιά με τη Μαρία Μπεκατώρου και τους παίκτες του «Your Face Sounds Familiar - All Star» σε ένα επεισόδιο πολλών αστέρων που προσφέρει 10.000 στο «Χαμόγελου του Παιδιού».

STILL STANDING - YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR - ALL STAR

Η Μαρία Μπεκατώρου και το «Still Standing» καλωσορίζουν το 2021 πανηγυρικά, με τα «αστέρια» του «Your Face Sounds Familiar»!

Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Δόξας, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Κατερίνα Στικούδη, Τάνια Μπρεάζου και Ίαν Στρατής, τα πρόσωπα του φετινού «Your Face Sounds Familiar- All Star», έρχονται την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου στις 21.00 στον ANT1 και παίζουν για καλό σκοπό, για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Ο ΑΝΤ1, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο πλαίσιο του προγράμματος «Κάνε την Αγάπη πράξη» στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη! Αυτά τα Χριστούγεννα αναλαμβάνει να βοηθήσει τα 300 παιδιά, που μεγαλώνουν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», να κρατήσουν το χαμόγελό τους!

Η Μαρία, με κέφι και μοναδική ενέργεια, «διευθύνει» ένα ξεχωριστό πρωτοχρονιάτικο «Still Standing» και στήνει μια πλούσια γιορτή. Στο πλευρό της έχει παλιούς της γνώριμους που δεν ησυχάζουν ποτέ, κάνοντας συνεχώς αστεία και πειράγματα.

Το παιχνίδι ξεκινά, οι κανόνες αλλάζουν για λίγο και όλοι βάζουν τα δυνατά τους για να στηρίξουν το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πού θα βρεθεί η Μαρία όταν φύγει για λίγο από τη θέση της παρουσιάστριας και γιατί; Ποια περιστατικά του YFSF θυμούνται; Με ποια συγκινούνται και με ποια γελούν ακόμα;

Πρωτοχρονιά στο «Still Standing», με την πάντα απολαυστική Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και τους παίκτες του «Your Face Sounds Familiar - All Star» σε ένα επεισόδιο πολλών αστέρων που προσφέρει 10.000€ στο «Χαμόγελου του Παιδιού».

#StillStandingGR


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κεντρικές πολιτείες (εικόνες)08:09Παράνομα τραπεζοκαθίσματα – Δήμος Αθηναίων: Αισθητή αύξηση των εντολών απομάκρυνσης φέτος07:56Εορτολόγιο - Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο