LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 23 Δεκεμβρίου 2020 12:27

“Rouk Zouk” - “Άγριες Μέλισσες”: Άνω Διαφάνι vs Κάτω Διαφάνι (εικόνες)

Την παραμονή των Χριστουγέννων, οι αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς του ΑΝΤ1 βάζουν ακουστικά, παίζουν με την καρδιά τους, τραγουδούν και χαρίζουν γέλιο για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραμονή Χριστουγέννων στις 20.00 η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται τις «Άγριες Μέλισσες» σε ένα εορταστικό επεισόδιο του «Rouk Zouk». Μονομαχεί το «Άνω Διαφάνι»: Γιώργος Σουξές, Κωστής Σαββιδάκης, Ελένη Καρακάση, Γιώργος Ηλιόπουλος και Αλέξανδρος Καλπακίδης, με το «Κάτω Διαφάνι»: Χρήστος Πλαΐνης, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Νίκος Λεκάκης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία Αντουλινάκη και Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς του ΑΝΤ1 βάζουν ακουστικά, παίζουν με την καρδιά τους, τραγουδούν και χαρίζουν γέλιο για καλό σκοπό, για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Ο ΑΝΤ1, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο πλαίσιο του προγράμματος «Κάνε την Αγάπη πράξη» στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη! Αυτά τα Χριστούγεννα αναλαμβάνει να βοηθήσει τα 300 παιδιά, που μεγαλώνουν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», να κρατήσουν το χαμόγελό τους!

ROUK ZOUK - ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ - 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Με τη Ζέτα σε άκρως εορταστική διάθεση και τους ήρωες των «Άγριων Μελισσών» σε μεγάλα κέφια, η εορταστική εκδοχή του «Rouk Zouk» έχει χιούμορ, ατάκες και πειράγματα.

Η χημεία των πρωταγωνιστών θα βοηθήσει στις δοκιμασίες που τους περιμένουν; Το Άνω Διαφάνι ή το  Κάτω Διαφάνι θα σπάσει το ρεκόρ πόντων στο τραγούδι; Θα βάλουν όλοι τα δυνατά τους για να κερδίσουν;

ROUK ZOUK - ΑΝΤ1

Την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου στις 20.00 τα πράγματα «αγριεύουν» με Σεβαστέικο vs Σταμιρέικο! Όπου Σεβαστέικο, οι: Κάτια Δανδουλάκη, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρία Πετεβή και Αναστάσιος Ροϊλός. Στην απέναντι ομάδα: Μαρία Κίτσου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Μιχαλάκη, Έλλη Τρίγγου και Αργύρης Πανταζάρας.

Παραμονή και Ανήμερα των Χριστουγέννων με «Rouk Zouk», Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και τις «Άγριες Μέλισσες» που παίζουν και κερδίζουν 20.000€ για το «Χαμόγελου του Παιδιού».


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Πύραυλοι κατά αεροπορικής βάσης06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο