LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 22 Δεκεμβρίου 2020 18:01

“Δέματα αγάπης” μοίρασε η Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος βρέθηκε και φέτος στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Δέματα Αγάπης -  Ι.Μ. Νέας Ιωνίας

Βοηθός και συμπαραστάτης στους οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας, οι οποίοι προσπαθούν με αγωνία να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις της δύσκολης καθημερινότητας, στάθηκε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεων που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ επισκέφθηκε την Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου τις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου με την ευγενική χορηγία των μελών του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου (Γ.Φ.Τ) της Ιεράς Μητροπόλεως, του Ύπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, της δικηγορικής εταιρείας «Μπενετάτος Ιωάννης», του κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, του κ. Γερασίμου Φωκά (Ξενοδοχεία «Ηλέκτρα»), του κ. Πάνου Μπαμπάμτση, του κ. Ευαγγέλου Τσάνου, του κ. Ιακώβου Πετμεζάκη, και της Aegean Baltik Bank προσέφερε «Δέματα Αγάπης» σε αναξιοπαθούντες αδελφούς μας με σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, ανακουφίζοντας έτσι έναν μεγάλο αριθμό οικογενειών ενόψει της μεγάλης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων.

Δέματα Αγάπης -  Ι.Μ. Νέας Ιωνίας - gallery

Την παράδοση των δεμάτων πραγματοποίησε ο ίδιος Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως και με τη βοήθεια εθελοντών, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης της νόσου.

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος απευθύνει δημόσια θερμότατες ευχαριστίες στους χορηγούς, στους κληρικούς, στους εθελοντές και σε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί και εφέτος, με όλες τις ευνόητες δυσκολίες, η προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» στους δοκιμαζόμενους οικονομικά αδελφούς μας.

Δέματα Αγάπης -  Ι.Μ. Νέας Ιωνίας - gallery

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των φιλανθρωπικών, κοινωνικών και προνοιακών δομών που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της διανέμει καθημερινά πάνω από 1500 μερίδες φαγητού σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και περιθάλπει περισσότερες από 700 οικογένειες μέσω των οκτώ ενοριακών Εστιών Αγάπης, επιδιώκοντας έτσι να συμβάλει τόσο στην κοινωνική προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που πλήττονται οικονομικά, περισσότερο τώρα, από την πανδημία του κορωνοϊού, όσο και στην μερική άρση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Δέματα Αγάπης -  Ι.Μ. Νέας Ιωνίας - gallery

Δέματα Αγάπης -  Ι.Μ. Νέας Ιωνίας - gallery

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίουΣήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Λίγες ώρες μετά από την "ακύρωση" της υποψηφιότητας Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει και τις προσωπικές επιλογές για την ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι ζητά με την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της κοπέλας, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησίΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κικίλιας για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος12:24Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι12:10Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Sneak preview: Η Άρτεμις βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο αποπλάνησης του Ιάσονα (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο