LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 21 Δεκεμβρίου 2020 22:03

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Πεδίον του Άρεως (εικόνες)

Στον ίδιο χώρο έχει δημιουργηθεί το χριστουγεννιάτικο χωριό του Άη Βασίλη, στο οποίο θα πραγματοποιούνται εορταστικά δρώμενα που θα προβάλλονται διαδικτυακά.

Φωταγώγηση - Πατούλης - χριστουγεννιάτικο δέντρο - Πεδίο του Άρεως

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ακολουθώντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία από την Πανδημία, προχώρησε στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως.

Στον ίδιο χώρο έχει δημιουργηθεί το χριστουγεννιάτικο χωριό του Άη Βασίλη, στο οποίο θα πραγματοποιούνται εορταστικά δρόμενα που θα προβάλλονται, μέσω youtube στο κανάλι της Περιφέρειας Αττικής. Λόγω Covid-19 ο χώρος είναι περιφραγμένος και έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Με αφορμή τη φωταγώγηση του δέντρου και τις Online Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής ο Γ. Πατούλης δήλωσε: «Η Περιφέρεια Αττικής, λόγω της Πανδημίας, επιλέγει φέτος ένα διαφορετικό τρόπο για να βρίσκεται κοντά σε κάθε πολίτη τις ημέρες των γιορτών. Η συμβολική φωταγώγηση σήμερα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, εδώ στο Πεδίο του Άρεως γίνεται με στόχο να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς τους πολίτες οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στο ελάχιστο. Με στόχο οι γιορτές αυτές να έχουν το φως και τη μαγεία των προηγούμενων, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, υλοποιούμε ένα πλούσιο πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων Online εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Εκτός από τα δρόμενα που θα πραγματοποιούνται στο χριστουγεννιάτικο χωριό και θα μεταδίδονται διαδικτυακά, η Περιφέρεια Αττικής προσφέρει για την περίοδο των εορτών από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου ένα πλούσιο διαδικτυακό πολιτιστικό πρόγραμμα το οποίο θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους τους πολίτες. Εύχομαι του χρόνου να είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά».

Φωταγώγηση - Πατούλης - χριστουγεννιάτικο δέντρο - Πεδίο του Άρεως

Στο σημείο συνόδευσαν τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Β. Κόκκαλης και η Κ. Αδαμοπούλου, Αντιπεριφερειάρχης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό

Στο χριστουγεννιάτικο χωριό, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο Άη Βασίλης διαβάζει ζωντανά, παραμύθια και ο βοηθός του το ξωτικό, δημιουργεί χριστουγεννιάτικες κατασκευές και αμπαλάρει τα δώρα των μικρών παιδιών. Στον εξωτερικό χώρο, υπάρχει εκτός από το Δέντρο, ένα τρενάκι και το έλκηθρο με τους ταράνδους. Εκεί θα ετοιμάζουν τα δώρα που θα «ταξιδέψουν» την μαγική ημέρα των Χριστουγέννων.

Όλο το χωριό είναι φωτισμένο χριστουγεννιάτικα δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα. Το θεματικό αυτό πάρκο, στην «καρδιά» της πόλης στοχεύει να μεταφέρει το εορταστικό κλίμα σε όλα τα παιδιά και τους κατοίκους της Αττικής.

Φωταγώγηση - Πατούλης - χριστουγεννιάτικο δέντρο - Πεδίο του Άρεως

Φωταγώγηση - Πατούλης - χριστουγεννιάτικο δέντρο - Πεδίο του Άρεως

Φωταγώγηση - Πατούλης - χριστουγεννιάτικο δέντρο - Πεδίο του Άρεως

Φωταγώγηση - Πατούλης - χριστουγεννιάτικο δέντρο - Πεδίο του Άρεως

Φωταγώγηση - Πατούλης - χριστουγεννιάτικο δέντρο - Πεδίο του Άρεως

Φωταγώγηση - Πατούλης - χριστουγεννιάτικο δέντρο - Πεδίο του Άρεως


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο