LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 18 Δεκεμβρίου 2020 17:45

Κορονοϊός - Μητσοτάκης προς ΟΝΝΕΔ: “εθνικό στοίχημα” ο εμβολιασμός

Η παρέμβαση του Πρωθυπουργού στον χριστουγεννιάτικο τηλεμαραθώνιο της ΟΝΝΕΔ για τους άστεγους.

ΟΝΝΕΔ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

«Η αλληλεγγύη προς τον πιο αδύναμο, αλλά και η προστασία της δημόσιας υγείας, είναι καθήκοντα όλων», τόνισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας την παρέμβασή του στον χριστουγεννιάτικο τηλεμαραθώνιο της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ ΝΔΦΚ.

«Είναι καθήκοντα που συμβαδίζουν» επεσήμανε και χαρακτήρισε εύστοχη την πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ να διοργανώσει αυτόν τον τηλεμαραθώνιο με σκοπό την ενίσχυση των αστέγων. Είπε επίσης πως είναι «εξαιρετικά ακριβές και εξαιρετικά επίκαιρο το σύνθημα “Μαζί από απόσταση”» που έχει επιλεγεί και αξίζει αυτή η προσπάθεια να πετύχει.

Ο Πρωθυπουργός έδωσε συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές της προσπάθειας τονίζοντας ότι «για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ότι οι νέοι της ΝΔ, μπορείτε να γίνετε μια γέφυρα με την κοινωνία. Με τις επιλογές σας αποδεικνύετε ότι διαβάζετε και πολύ καλά τα μηνύματα της κοινωνίας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε επίσης ότι είναι και ο ίδιος ένας από τους αναγνώστες της “Σχεδίας”, την οποία χαρακτήρισε εμβληματικό έντυπο, «το οποίο πωλούν ευάλωτοι συμπολίτες μας πιάνοντας έτσι το νήμα μιας καλύτερης ζωής». Προσέθεσε πως είναι πολύ σημαντικό που με την πρωτοβουλία αυτή «ενισχύεται το υπνωτήριο των αστέγων των Γιατρών του Κόσμου. Το ίδιο ισχύει και για τα δείπνα αγάπης, που εδώ και έξι χρόνια προσφέρουν τροφή αλλά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στους αστέγους».

Κλείνοντας την παρέμβασή του, ο Πρωθυπουργός τόνισε πως θα ήθελε να επαναλάβει ότι «η κοινωνική δράση και ο εθελοντισμός είναι ο δικός μας πολιτικός ακτιβισμός και η φροντίδα του κράτους στον πιο αδύναμο βρίσκεται στον πυρήνα της δικιάς μας πολιτικής ιδεολογίας, στον πυρήνα των φιλελεύθερων ιδεών μας και πρέπει να υπηρετούμε αυτές τις ιδέες με συνέπεια και περηφάνια».

Εξέφρασε τη σιγουριά του για πολύ καλά αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας, είπε πως είναι ένα μικρό δείγμα των απαντήσεων που η ΟΝΝΕΔ δίνει στα ζητούμενα της δύσκολης συγκυρίας. Υπογράμμισε επίσης πως οι προσπάθειες δεν εξαντλούνται εδώ γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό στοίχημα που δεν είναι άλλο από το εθνικό στοίχημα του μαζικού εμβολιασμού και κάλεσε όλους να δώσουν το “παρών” με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια ορμή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σοκ στη Λάρισα: Συνελήφθη 13χρονος για παιδική πορνογραφία - Χρησιμοποιούσε την τεχνητή νοημοσύνη12:17Αντετοκούνμπο: Απειλή θανάτου στη γυναίκα του από Τούρκο οπαδό12:03Επίθεση σε 26χρονη στον Κορυδαλλό - Την γρονθοκόπησαν και την έκλεψαν11:50Η επίσημη επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο11:36Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 26χρoνου - Κατηγορείται για βιασμό της συντρόφου του11:22ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Οκτωβρίου11:09“Το Πρωινό”: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σχολιάζει τις ικανότητες του Λιάγκα στο τένις! (βίντεο)10:55Ρόδος: Φιξάκια κοκαΐνης εντοπίστηκαν σε αυλή σχολείου10:41Θύμα απάτης η Κρίστη Κρανά: Μου έκαναν πλύση εγκεφάλου, είμαι σε σοκ10:26Ειρήνη Μουρτζούκου: Τα δεκάδες ερωτικά γράμματα που δέχεται στη φυλακή10:12Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Τα “έσπασαν” στον Θοδωρή Φέρρη - Αποκλειστικές δηλώσεις στο Πρωινό (βίντεο)09:58Μαρινάκης: Το ΠΑΣΟΚ είτε λέει ψέματα σε αυτά που τάζει, είτε θα αυξήσει φόρους09:44Στάθης Αγγελόπουλος: Δεν έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας με την πρώην σύζυγό μου09:30Νίκη: Προς διαγραφή ο βουλευτής Νίκος Βρεττός;09:23Όμιλος Antenna - ATLANTIC COUNCIL: Κορυφαία Διεθνής Συνεργασία09:08Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, με τον Ντόναλντ Τραμπ08:54Κρήτη – Μεταναστευτικό: Νέες επιχειρήσεις εντοπισμού και διάσωσης τις τελευταίες ώρες08:39Γάζα: Σφοδροί ισραηλινοί βομβαρδισμοί κατά τη διάρκεια της νύχτας08:25ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" των πληρωμών μέχρι 19 Σεπτεμβρίου08:11Missing Alert για την εξαφάνιση 36χρονου07:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο