LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 18 Δεκεμβρίου 2020 12:48 | Ανανέωση: 18 Δεκεμβρίου 2020 12:55

Ανήλικοι σκότωσαν ηλικιωμένο: στον εισαγγελέα οι παππούδες τσιλιαδόροι

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη δολοφονία του 87χρονου. Πώς τον σκότωσαν τα δύο παιδιά. Ποιος ο ρόλος της γιαγιάς και του συντρόφου της.

εισαγγελέας γιαγιά - σύντροφος - δολοφονία 87χρονου - εγγόνια

Σοκάρει η υπόθεση δολοφονίας ενός ηλικωμένου στη Θεσσαλονίκη από δύο ανήλικα αδέρφια, 14 και 12 ετών, τα οποία ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία ως δράστες της αιματηρής ληστείας, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ηλικιωμένου.

Ο 87χρονος κατέληξε σε νοσοκομείο λίγα 24ωρα μετά κι όπως ανακοίωσε η Αστυνομία στην υπόθεση εμπλέκονται η 45χρονη γιαγιά των ανηλίκων και ο 40χρονος σύντροφός της που φέρονται ως συνεργοί. Οι δύο ενήλικες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα λίγο μετά τις 11.00, ενώ οι δύο ανήλικοι δεν μετήχθησαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης λόγω ανηλικότητας. Οδηγήθηκαν όμως σε δομή φιλοξενίας ανήλικων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δύο ανήλικοι στις 2 Δεκεμβρίου φέρονται να εισέβαλλαν στην αυλή της μονοκατοικίας όπου διέμενε ο 87χρονος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά έγιναν αντιληπτοί απ αυτόν. Κατάφεραν να του αφαιρέσουν αιχμηρό αντικείμενο που κρατούσε, συνεπλάκησαν μαζί του και στη συνέχεια ασκώντας σωματική βία, του επέφεραν χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Κατόπιν αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού 250 ευρώ και μιά χρυσή αλυσίδα. Εξωτερικά τους παρείχαν συνδρομή η 45χρονη γιαγιά τους με τον 40χρονο σύντροφό της ελέγχοντας περιμετρικά το χώρο. Στη συνέχεια διέφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο 87χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου δύο 24ωρα μετά κατέληξε.

Στο πλαίσιο των ερευνών και αφού ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των ατόμων σε σπίτι προσωρινής διαμονής των δύο ενηλίκων στην Άνω Πόλη, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι του εγκλήματος, που κατείχε παράνομα ο 40χρονος, οπότε και συνελήφθη. Συνελήφθη επίσης και η 45χρονη γυναίκα, καθώς σε έλεγχο που της έγινε βρέθηκαν δισκία τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΧατζηδάκης: Με νομοθετική ρύθμιση η μείωση των χρεώσεων με POS για συναλλαγές έως 10 ευρώΣήμερα 13:32 | Ειδήσεις

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις. Δεν θα δοθεί παράταση, είπε ο υπουργός

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Αρνητική η Έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα - Η απάντηση του ΥΠΕΞΣήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα και ποια είναι η απάντηση του ΥΠΕΞ. 

Σκρέκας για πασχαλινό τραπέζι: Πώς θα κινηθούν οι τιμές των τροφίμωνΣήμερα 13:54 | Ειδήσεις

Επίσης μίλησε και για τις τιμές των καυσίμων και την συνεχή άνοδο που καταγράφουν.

Θάνατος βρέφους στην Κω: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στους γονείςΣήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι νεαροί γονείς του βρέφους που κατέληξε την Κυριακή στην Κω.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άγιος Νικόλαος: Φώναξε τον φίλο του στο σπίτι του και τον μαχαίρωσε14:38Σκρέκας για πασχαλινό τραπέζι: Πώς θα κινηθούν οι τιμές των τροφίμων 14:24“Ψυχοκόρες”: Εξελίξεις για τις τέσσερις αδερφές στο σημερινό επεισόδιο (βίντεο)14:11Οργισμένος επιβάτης βρίζει και χτυπά αεροσυνοδούς την ώρα της πτήσης (βίντεο)13:58Χατζηδάκης: Με νομοθετική ρύθμιση η μείωση των χρεώσεων με POS για συναλλαγές έως 10 ευρώ13:45Μαρινάκης εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: Καταθέτουν υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών ενώ έληξε η προθεσμία 13:31Κωνσταντίνος Καραμανλής: το μήνυμα της ΝΔ για τα 26 χρόνια από το θάνατο του13:18Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Αρνητική η Έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα - Η απάντηση του ΥΠΕΞ 13:04Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Ο Ερμής, η πανσέληνος, η Αφροδίτη και οι προβλέψεις της Τρίτης (βίντεο)12:52Πιερρακάκης - Ιερώνυμος: Η συνεργασία είναι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα (εικόνες)12:39Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)12:25Θάνατος βρέφους στην Κω: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στους γονείς12:13Βόλος: Καταδικάστηκε για κλοπή που έκανε άλλος11:59 Συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)11:47Τροχαίο – Σέρρες: Νεκρός σε μετωπική σύγκρουση (εικόνες)11:34Μητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)11:22ΕΛΑΣ: δεκάδες συλλήψεις σε στοχευμένες δράσεις για την εξάλειψη της παραβατικότητας11:09“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα (βίντεο)10:56Ονδούρα: Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε...βάρκες10:43Θεσσαλονίκη: Ληστές ATM αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω αναρμοδιότητας δικαστηρίου10:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο