LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 18 Δεκεμβρίου 2020 09:21

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ακόμη μια ανατροπή για τους “κόκκινους διάβολους”

Μόνο με θαύμα θα σωθεί η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αλώβητη κατάφερε να φύγει η Μπέρνλι από την έδρα της Άστον Βίλα.

Σεφιλντ - Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το γκολ «δώρο» που δέχτηκε από τα αποδυτήρια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Μπράμαλ Λέιν» από την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ,  την ταρακούνησε και έβγαλε αντίδραση.

Μετά το 0-0 με τη Σίτι στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής, η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-2 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο τελευταίο ματς της 13ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο γκολκίπερ των «κόκκινων διαβόλων», Ντιν Χέντερσον, έκανε «δώρο» στους γηπεδούχους στο ξεκίνημα του ματς, αλλά πριν κλείσει το ημίχρονο ο Μάρκους Ράσφορντ και ο Αντονί Μαρσιάλ είχαν φέρει την ομάδα του Σόλσκιερ σε «θέση οδηγού».

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ράσφορντ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ φάνηκε να δίνει (ουσιαστικά) «τέλος» στο ματς, κάτι που κι έγινε παρά το δεύτερο προσωπικό γκολ του ΜακΓκόλντρικ στο 87΄, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην 12η ήττα τους σε 13 ματς (έχουν μόλις μία ισοπαλία) και, πλέον, αναζητούν ένα θαύμα για να παραμείνουν στα... σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Τέσσερα 24ωρα μετά το σπουδαίο «διπλό» στο «Εμιρέιτς» επί της Άρσεναλ (1-0), η Μπέρνλι κατάφερε να μείνει αήττητη σε δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς (και τρίτο στο σύνολο) αυτή την φορά στο «Βίλα Παρκ» απέναντι στην Αστον Βίλα (0-0).

Με το βαθμό που απέσπασε η ομάδα του Σον Ντάις κατάφερε να ξεφύγει, έστω και οριακά, από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι «χωριάτες» από την πλευρά τους δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στις νίκες τους, προερχόμενοι από το μεγάλο «διπλό» στο «Μολινό» επί της Γουλβς (1-0).

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο