LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 17 Δεκεμβρίου 2020 15:27

Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Γουίτνεϊ Χιούστον σε βιογραφικό μιούζικαλ (εικόνες)

Η ταινία "I Wanna Dance With Somebody" πρόκειται να αρχίσει να προβάλλεται την Ημέρα των Ευχαριστιών του 2022.

Whitney Houston Hologram Tour - Γουίτνεϊ Χιούστον  - ολόγραμμα

Η Ναϊόμι Άκι θα υποδυθεί τη Γουίτνεϊ Χιούστον στο επερχόμενο βιογραφικό μιούζικαλ της Sony «I Wanna Dance With Somebody».

Η Στέλλα Μέγκι σκηνοθετεί την ταινία με βάση το σενάριο του Άντονι ΜακΚάρτεν, σεναριογράφου του Bohemian Rhapsody . Η ταινία «I Wanna Dance With Somebody» πρόκειται να αρχίσει να προβάλλεται την Ημέρα των Ευχαριστιών του 2022.

«Περάσαμε το μεγαλύτερο διάστημα του περασμένου έτους σε μια εξαντλητική αναζήτηση για μια ηθοποιό που θα μπορούσε να ενσαρκώσει τη Γουίτνεϊ Χιούστον. Η Ναϊόμι Άκι μας εντυπωσίασε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Μας συγκίνησε η ικανότητά της στη σύλληψη της σκηνικής παρουσίας ενός παγκόσμιου ειδώλου» ανέφερε η Στέλλα Μέγκι.

Ναϊόμι Άκι

Η ταινία «I Wanna Dance With Somebody» ακολουθεί τα έργα και τις ημέρες της Χιούστον, της εμβληματικής τραγουδίστριας των διαχρονικών επιτυχιών, «I Will Always Love You» και «How Will I Know». Η Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία πέθανε το 2012, έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο στο ρομαντικό θρίλερ του 1992 «The Bodyguard».

«Παρ'όλο που τα ασύγκριτα φωνητικά της Γουίτνεϊ χρησιμοποιούνται για όλα τα τραγούδια, το εξαιρετικό υποκριτικό εύρος της Ναϊόμι της δίνει τη δυνατότητα να συλλάβει αριστοτεχνικά τη μοναδική γοητεία της Γουίτνεϊ, τη δύναμη της σταρ και φυσικά τους προσωπικούς της αγώνες. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη επιλογή για αυτόν τον εμβληματικό ρόλο» ανέφερε, σύμφωνα με το Variety, o Κλάιβ Ντέιβις ένας από τους παραγωγούς της ταινίας.

 

 

 

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοιΧθες 15:29 | Ειδήσεις

Που αναμένονται τα πιο έντονα φαινόμενα. Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομίαΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Αναλυτικά οι ώρες και οι δρόμοι που θα μείνουν κλειστοί το Σάββατο, λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της”Χθες 21:05 | Ειδήσεις

Στο ρεπορτάζ των ''Times'' του Λονδίνου γίνεται εκτενής αναφορά στον ελληνικό τουρισμό, την μείωση της ανεργίας και την οικονομία της Ελλάδας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Ολυμπιακή Φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο22:42Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο