LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Δεκεμβρίου 2020 12:21

Υπόθεση Παντελίδη: μήνυση από Κυριάκου και Αρναούτη σε μάρτυρες

Οι πληρεξούσιου δικηγόροι τους κατέθεσαν εγγραφές εξηγήσεις στον πταισματοδίκη και εξέδωσαν δελτίο Τύπου.

Παντελίδης - δυστύχημα - αυτοκίνητο - Αρναούτη -  Κυριακού

Μήνυση σε βάρος μαρτύρων κατέθεσαν η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελιδη. Οι πληρεξούσιου δικηγόροι τους κατέθεσαν εγγραφές εξηγήσεις στον πταισματοδίκη και εξέδωσαν δελτίο Τύπου που αναφέρει:

Ως πληρεξούσιοι δικηγόροι των κ.κ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ και ΜΥΡΣΙΝΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗ, είμαστε υποχρεωμένοι να εκδώσουμε το παρόν δελτίο τύπου λόγω της νέας δημοσιότητας που έλαβε τις τελευταίες ημέρες, το τροχαίο ατύχημα της 18/2/2016, με την έκδοση δελτίου τύπου από τον πληρεξούσιο δικηγόρο των εγκαλούντων, την εμφάνιση σε τηλεοπτικές εκπομπές  του ιδίου και την εν γένει δημοσιοποίηση του Θέματος με άρθρα και σχόλια στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο.

Είναι γνωστό, ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, και εν συνεχεία η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, είχε απορρίψει την έγκληση των μηνυτών μας εναντίον μας, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι ΚΚ Εισαγγελείς, αξιολογώντας όλο το αποδεικτό υλικό της δικογραφίας, συμπεριλαμβανομένου και όλου του αποδεικτικού υλικού που είχαν εισφέρει οι μηνυτές μας, μεταξύ των οποίων και οι ιδιωτικές γνωμοδοτήσεις όλων των τεχνικών συμβούλων τους, συμπεριλαμβανομένου και της έκθεσης αξιολόγησης γενετικού υλικού του Κ. ΦΙΤΣΙΑΛΟΥ. Συνεπώς η αναπαραγωγή από τα ΜΜΕ, τάχα νέων στοιχείων για DNA κλπ ΔΕΝ είναι νέα στοιχεία .

Οι εγκαλούντες, κατόπιν αιτήσεώς τους, προσκόμισαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ένορκη βεβαίωση σε συμβολαιογράφο, μάρτυρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τοποθέτησε, μεταξύ των άλλων, τον θανόντα στην θέση του συνοδηγού και ότι δήθεν οδήγησε η κ. ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.  Κατόπιν τούτου, ο Κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, ήταν υποχρεωμένος να εξετάσει το νέο αυτό, εισφερθέν μετά από σχεδόν 5 έτη, αποδεικτικό στοιχείο, να διατάξει προκαταρκτική εξέταση και να καλέσει τις εντολείς μας για παροχή εξηγήσεων, οι οποίες κατατέθησαν στις 16/12/2020.

Ο ως άνω μάρτυρας, ΔΕΝ επιβεβαιώθηκε από καμία άλλη νομότυπη κατάθεση και μηνύθηκε από τις εντολείς μας, όπως μηνύθηκε και έτερος μάρτυρας, ο οποίος ανασκεύασε την πρόσφατη, από 3/12/2020, ένορκη κατάθεσή του στην Πταισματοδίκη Αθηνών, με την σύνταξη υπεύθυνης δήλωσης, την οποία εγχείρισε στην Κ. Πταισματοδίκη, ο πληρεξούσιος Δικηγόρος των εγκαλούντων, μία μόλις ημέρα πριν την ορισθείσα αρχική ημερομηνία κατάθεσης των εγγράφων εξηγήσεών μας. Και ο ως άνω μάρτυρας μηνύθηκε.

Η δικογραφία διαβιβάζεται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προς περαιτέρω επεξεργασία. 

Τόσο εμείς, όσο και οι εντολείς μας δεν επιθυμούμε την εμφάνιση μας, επί του παρόντος, στα Μ.Μ.Ε., ούτε να διεξάγουμε τηλεοπτικές δίκες, μεσούσης της προκαταρκτικής εξέτασης.

Οι πληρεξούσιοι Δικηγόροι

Χρήστος Άσπρος, Ιωάννης Κωλέττης

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πάρος: Δορυφορική εικόνα από τις πλημμύρες στο νησίΧθες 22:32 | Ειδήσεις

Σημαντικές καταστροφές σημειώθηκαν στις Κυκλάδες λόγω της κακοκαιρίας, με τις μεγαλύτερες ζημιές να έχουν καταγραφεί στην Πάρο.

Κυριακή Γρίβα: Σπάραξε η μητέρα της στα αποκαλυπτήρια του μνημείου της, 1 χρόνο μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (εικόνες)Χθες 19:58 | Ειδήσεις

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από το Αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου γίνονται τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, πριν από ένα χρόνο.

Τροχαίο στον Λαγκαδά: Η προφυλάκιση, η συγνώμη και η χρήση μεθαδόνηςΧθες 19:13 | Ειδήσεις

Η υπόθεση της άτυχης Χαράς, που σκοτώθηκε από τον μεθυσμένο οδηγό, που ήταν στο τιμόνι, παρ' ότι του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα, έχει μια ακόμη συγκλονιστική εξέλιξη.

Βοστώνη: Φορτηγό έπεσε σε πεζούς (εικόνες)Χθες 22:06 | Ειδήσεις

Στο δυστύχημα ενεπλάκη ένα κίτρινο φορτηγό, το οποίο έπεσε πάνω σε πεζούς.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
FedHATTA: Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το Πάσχα σε Ελλάδα και εξωτερικό23:59Ινδία: Δεκάδες νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων23:45Τουρκία - Ιμάμογλου: Μποϊκοτάζ στην αγορά ως διαμαρτυρία για τη φυλάκισή του 23:30Άρης – Περιστέρι: Πήραν το “θρίλερ” οι φιλοξενούμενοι23:16Ένταση σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας 23:03Πατήσια: Φωτιά σε εργοστάσιο (εικόνες)22:49Κακοκαιρία - Πάρος: Δορυφορική εικόνα από τις πλημμύρες στο νησί 22:36Θεσσαλονίκη: Νύφη συνελήφθη λίγο πριν πάει στην εκκλησία22:22Βοστώνη: Φορτηγό έπεσε σε πεζούς (εικόνες) 22:09Charleston Open: Η Σάκκαρη προκρίθηκε στον 2ο γύρο21:55Η μεγάλη δημοσκόπηση της Marc για τον ΑΝΤ1 21:42Επιβατικό αεροπλάνο από Ισραήλ έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Τουρκία21:28Πάπας Φραγκίσκος: Πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του21:15Ωνάσεια Δημόσια Σχολεία: Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων - Ποιες είναι οι προϋποθέσεις21:01Youth League – Ολυμπιακός: Είπε αντίο… με ψηλά το κεφάλι20:48Ηράκλειο: Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε σπίτια με “χρυσή” λεία20:34Μητσοτάκης στο ΤikTok για κατώτατο μισθό: Θα πετύχουμε τον στόχο μας για 950 ευρώ το 2027 20:21Κυριακή Γρίβα: Σπάραξε η μητέρα της στα αποκαλυπτήρια του μνημείου της, 1 χρόνο μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (εικόνες)20:07ΠΝΟ – Απεργία: Πότε δένουν κάβους τα πλοία19:52Κρήτη: Προσωρινά κρατούμενος ο δεύτερος υγειονομικός - Κατηγορείται για χρηματισμό και εκβιασμό19:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο