LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 12 Δεκεμβρίου 2020 19:38

Λάρισα – Ιωνικός Νίκαιας: νίκη “χρυσάφι” για τους φιλοξενούμενους

Νικηφόρο το ντεμπούτο του Μαυροκεφαλίδη, με την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου.

Λάρισα - Ιωνικός

Ανώτερος αποδείχτηκε στο κλειστό της Νεάπολης ο Ιωνικός Νίκαιας και επικράτησε με 97-76 της Λάρισας για την 7η αγωνιστική της Basket League. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της εκτός έδρας, αλλά και δεύτερη στο σύνολο, σε 7 αγώνες και έφτασε τους 9 βαθμούς. Στον αντίποδα, οι Θεσσαλοί «πλήρωσαν» την κακή αμυντική τους λειτουργία στη 2η περίοδο, όταν δέχτηκαν 30 πόντους και έκτοτε έβλεπαν τους Πειραιώτες να προπορεύονται με διψήφιο νούμερο στην τιμή της διαφοράς. Αυτή ήταν η 4η ήττα σε 5 αγώνες για την ομάδα του Λίνου Γαβριήλ.

Πρώτος σκόρερ του Ιωνικού αναδείχτηκε ο Άνταμ Σμιθ με 19 πόντους, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ, ενώ μάζεψε και 2 ριμπάουντ. Ο Τζέρεμι Χόλογουελ είχε συγκομιδή 18 πόντους με 5 ριμπάουντ, ενώ συνεισφορά 12 πόντους με 2/8 τρίποντα, 4 ασίστ και 2 ριμπάουντ είχε στο ντεμπούτο του ο Τζόναθαν Έλμορ. Ντεμπούτο, όμως πραγματοποίησε και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με τη φανέλα της ομάδας της Νίκαιας, το οποίο συνδύασε με 11 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Καταλυτική ήταν η παρουσία του Νίκου Χουγκάζ με 13 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Από τη Λάρισα κορυφαίος ήταν ο Τζέρι Σμιθ με 22 πόντους και 3/3 τρίποντα, ο Κεν Μπράουν σταμάτησε στους 14 πόντους, ενώ ο Τζέιμς Ουέμπ είχε 13 πόντους και 6 ριμπάουντ. Χωρίς πόντο έμεινε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λάρισας ο Ντέβιον Μπέρι στα 11:40΄΄ που αγωνίστηκε.

Τα δεκάλεπτα: 22-24, 41-55, 58-75, 76-97

Διαιτητές: Σχινάς-Ψαριανός-Καρπάνος

ΛΑΡΙΣΑ (Λίνος Γαβριήλ): Μπράουν 14 (2), Γκούντγουιν 7, Ουέμπ 13 (2), Ρας 5 (1), Μούρτος 4, Κόττας, Σμιθ 22 (3), Καμαράς, Μπέρι, Καμπερίδης 2, Σπυρόπουλος 6, Παπαδάκης 3 (1)

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Βαγγέλης Αγγέλου): Σμιθ 19 (1), Έλμορ 12 (2), Μαυροκεφαλίδης 11 (1), Χόλογουελ 18 (1), Μουχαγμίν 8, Πετρόπουλος 3 (1), Πρίτζετ 7 (1), Χατζηκυριάκος, Βλάχος, Φιτζπάτρικ 6, Τουντζιαράκης, Χουγκάζ 13 (2)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜέγαρα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε εργοστάσιο πλαστικών (βίντεο)Σήμερα 06:51 | Ειδήσεις

Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ρόδος: Άνδρας έπαθε ανακοπή στο αεροδρόμιο - Τον επανάφερε στην ζωή μία γιατρός με ΚΑΡΠΑ (βίντεο)Σήμερα 07:53 | Ειδήσεις

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο και μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο.

Δίκη Φιλιππίδη: Ολοκληρώνεται σήμερα η αγόρευση του Εισαγγελέα με την πρότασή του για την δεύτερη απόπειρα βιασμού Σήμερα 06:37 | Ειδήσεις

Ο Εισαγγελέας σήμερα πρόκειται να ολοκληρώσει την αγόρευση του για την υπόθεση που σε πρώτο βαθμό οδήγησε σε καταδίκη 8 ετών του κ. Φιλιππίδη.

"Αλκατράζ με αλιγάτορες": Ο Τραμπ εγκαινιάζει το πιο σκληρό κέντρο κράτησης μεταναστώνΣήμερα 07:11 | Ειδήσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα μεταβεί σήμερα στη Φλόριντα, θα επισκεφτεί κέντρο κράτησης παράτυπων μεταναστών υπό κατασκευή στους βάλτους του εθνικού πάρκου Έβεργκλεϊντς, που βαφτίστηκε "Αλκατράζ με αλιγάτορες".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρόδος: Άνδρας έπαθε ανακοπή στο αεροδρόμιο - Τον επανάφερε στην ζωή μία γιατρός με ΚΑΡΠΑ (βίντεο)08:21Υπουργείο Εργασίας: Τα fake news και οι αλήθειες για το νέο νομοσχέδιο08:04Τουρκία: Συλλήψεις δημοσιογράφων και σκιτσογράφων περιοδικού που δημοσίευσε σκίτσο του Μωάμεθ - Έντονες αντιδράσεις (βίντεο)07:47Μέγαρα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε εργοστάσιο πλαστικών (βίντεο)07:30"Αλκατράζ με αλιγάτορες": Ο Τραμπ εγκαινιάζει το πιο σκληρό κέντρο κράτησης μεταναστών 07:13Δίκη Φιλιππίδη: Ολοκληρώνεται σήμερα η αγόρευση του Εισαγγελέα με την πρότασή του για την δεύτερη απόπειρα βιασμού 06:59ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι τις 4 Ιουλίου06:45Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 1 Ιουλίου 06:30Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη06:14Στίβεν Σπίλμπεργκ: Η ταινία που τον σημάδεψε…23:59Γαλλία-ΟΗΕ: Οι τελωνειακοί δασμοί εμποδίζουν την καταπολέμηση της φτώχειας23:49Κερατσίνι: Διαρρήκτες πιάστηκαν στα πράσα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ23:32Ιταλία: Απαγορεύεται η εργασία κάτω από τον ήλιο όταν έχει καύσωνα και για συγκεκριμένες ώρες23:18Τραμπ: Τα επιτόκια πρέπει να μειωθούν στο 1%23:02Ρόδος: Αυτοκίνητο έκανε βουτιά στο βυθό του λιμανιού22:48Μέγαρα – Πυρκαγιά: Στάλθηκε μήνυμα από το 11222:19Φωτίστε την επιχείρησή σας χωρίς αρχικό κεφάλαιο από την GlobiLED22:03Ιταλία: Κύμα καύσωνα σε 17 πόλεις την Τρίτη21:50Ινδία: Ζωντανά φίδια κατασχέθηκαν από επιβάτη που επέστρεφε από την Ταϊλάνδη21:34Τζούλη: Το απόστημα των ψυχιάτρων στις φυλακές Κορυδαλλού να βγάζουν τρελούς πολλούς κατηγορούμενους θα σπάσει21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο