LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 10 Δεκεμβρίου 2020 21:52 | Ανανέωση: 10 Δεκεμβρίου 2020 21:59

Europa League - ΠΑΟΚ: Δεν κατάφερε να νικήσει τη Γρανάδα

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” δεν μπόρεσε να… αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με νίκη.

ΠΑΟK - ΓΡΑΝΑΔΑ - EUROPA LEAGUE

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ με την Γρανάδα, στο ματς με το οποίο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Europa League. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ισπανικής ομάδας. Τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου του και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι που είχε διαδικαστικό χαρακτήρα δεν είχε την αναμενόμενη ποιότητα αφού εκτός του γκολ, έλειψαν και οι πολλές αξιόλογες φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο οι Ισπανοί ήταν καλύτεροι είχαν καλύτερη κυκλοφορία και μαζί τις λίγες ευκαιρίες του 45λέπτου. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε αλλά όχι σε σημείο που να κερδίσει και τη νίκη.

Στο 13' ο Πασχαλάκης έσωσε την εστία του σε τετ-α-τετ σουτ του Πουέρτας. Στο 22' από λάθος του Ελ Καντουρί, ο Μολίνα πήρε την μπάλα αλλά λίγο πριν πλασάρει, ο Ινγκασον με την συνδρομή του Πασχαλάκη τον έκοψαν και αποσόβησαν τον κίνδυνο για την ελληνική εστία. Στο 25΄ ο Μίγια σούταρε άουτ και η Γρανάδα συνέχισε να διατηρεί τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Στο 44' ο ΠΑΟΚ πλησίασε για πρώτη φορά στην αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις και σε φάουλ του Μουργκ ο Βαρέλα κέρδισε την κεφαλιά από όμιλο παικτών αλλά η μπάλα βρήκε την συμβολή των δοκών της Γρανάδας. Αυτή ήταν και η πιο σημαντική στιγμή για τον “Δικέφαλο του Βορρά” στο πρώτο μέρος.

ΠΑΟK - ΓΡΑΝΑΔΑ - EUROPA LEAGUE

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ, με δυο αλλαγές στον “κορμό” του, έγινε πιο ουσιαστικός σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, που ήταν φλύαρος και χωρίς πίεση. Άρχισε να δημιουργεί καλύτερες επιθέσεις, χωρίς όμως πάλι να γίνεται απειλητικός.

Η βροχή που άρχισε να πέφτει στο δεύτερο ημίχρονο δεν εμπόδιζε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών, αλλά φάσεις δεν καταγράφονταν μπροστά στις δυο εστίες και το παιχνίδι εξελίσσονταν περισσότερο σαν ένα φιλικό του καλοκαιριού, παρά σαν ένα επίσημο ευρωπαϊκό ραντεβού...

Στο 83΄αμέσως μετά την είσοδο του ο Σφιντέρσκι έστειλε αιφνιδιαστικό δυνατό σουτ προς την Ισπανική εστία αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι Ισπανοί έχασαν τη μεγάλη τους ευκαιρία για γκολ στο 92΄όταν από φάουλ του Ματσίς ο Σουάρες έστειλε από άριστη θέση κεφαλιά άουτ.

Στο 94' ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ για να χάσει την μεγάλη ευκαιρία όταν από συνδυασμό που εκδηλώθηκε, Κρέσπο και Σφιντέρσκι δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της Γρανάδας και να πάρουν οι γηπεδούχοι έστω και μια χωρίς αντίκρισμα νίκη στο “αντίο” τους στην διοργάνωση. Το τελικό 0-0 ασφαλώς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άδικο για τους δυο αντιπάλους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία) : Πασχαλάκης, Λύρατζης (63' Ουαγκέ), Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Εσίτι (63' Αουγκούστο), Τσόλακ (81' Σφιντέρσκι), Κούτσιας (46' Τσιγγάρας), Τζόλης (46' Αντρ. Ζίφκοβιτς).

Γρανάδα (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Μπανακλότσε, Φουλκιέ, Πέρεζ, Σάντσες (67' Σουάρες), Χερμάν, Κένεντι (67' Νέβα), Σόρο (75' Ματσίς), Μπράις (85' Σολδάδο), Μίγια (75' Γκοναλόνς), Πουέρτας, Μολίνα.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι ότι ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε ο Γιώργος Κούτσιας, σε ηλικία 16 ετών, 10 μηνών, 2 ημερών και καθίσταται ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με τα “ασπρόμαυρα” σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤραμπ: Σε μία – δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν θα βρεθεί λύση στον πόλεμο στην ΟυκρανίαΧθες 22:48 | Ειδήσεις

Οι εγγυήσεις ασφαλείας και η τριμερής σύνοδος βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνόδου με τους Ευρωπαίους ηγέτες, στο Λευκό Οίκο.

Νεκρός άνδρας από πυροβολισμό στον Άγιο ΠαντελεήμοναΧθες 22:24 | Ειδήσεις

Η σορός του εντοπίστηκε επί της οδού Μιχαήλ Βόδα.

Τραμπ: Αν όλα πάνε καλά στη συνάντηση με Ζελένσκι θα έχουμε τριμερή με τον ΠούτινΧθες 22:10 | Ειδήσεις

Ο Τραμπ επανέλαβε επίσης ότι θέλει να οργανώσει μια τριμερή συνάντηση με τον Ζελένσκι και τον Πούτιν «εφόσον όλα πάνε καλά».

Οι γονείς της 15χρονής που σώθηκε από παραλυτικό ιό, στον ΑΝΤ1: Μόλις ξύπνησε, ζήτησε να αγκαλιάσει τους γιατρούςΧθες 21:04 | Ειδήσεις

Οι γονείς της κοπέλας μιλούν αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, για την περιπέτεια της υγείας της.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Συρία: Έως και 300.000 άνθρωποι "εξαφανίστηκαν" τα τελευταία 55 χρόνια00:00ΗΠΑ: Ο Τραμπ διέκοψε τις συνομιλίες με τους Ευρωπαίους ηγέτες για να μιλήσει με τον Πούτιν23:48Οι γονείς της 15χρονής που σώθηκε από παραλυτικό ιό, στον ΑΝΤ1: Μόλις ξύπνησε, ζήτησε να αγκαλιάσει τους γιατρούς23:34Χαλκιδική: Απαγορευτικό απόπλου σε πλοίο που παρουσίασε βλάβη23:20Σεισμός 4,3 Ρίχτερ νότια της Καρδίτσας23:04Τραμπ: Σε μία – δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν θα βρεθεί λύση στον πόλεμο στην Ουκρανία22:50Φωτιά στο Αμύγδαλο Τυρνάβου: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις22:36Νεκρός άνδρας από πυροβολισμό στον Άγιο Παντελεήμονα22:22Τραμπ: Αν όλα πάνε καλά στη συνάντηση με Ζελένσκι θα έχουμε τριμερή με τον Πούτιν22:08Πάτρα: 50χρονος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις εις βάρος της 9χρονης ανιψιάς του21:54Τι καιρό θα κάνει αύριο Τρίτη21:40Τραμπ σε Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ "θα εμπλακούν" στη μελλοντική ασφάλεια της Ουκρανίας21:26Βοιωτία: Μηχανή συγκρούστηκε με τρακτέρ – Νεκρός ο 33χρονος μοτοσικλετιστής21:12Τραμπ - Ζελένσκι: Οι πρώτες συζητήσεις στο Οβάλ Γραφείο20:58Έφτασε ο Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο (εικόνες)20:44Διακοπή της ροής του πετρελαίου προς την Ουγγαρία, έπειτα από ουκρανική επίθεση σε ρωσικό υποσταθμό20:34FIFA: Εξετάζει Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων κάθε 2 χρόνια, με 48 ομάδες20:20Ζελένσκι: Η Ουκρανία είναι έτοιμη να δημιουργήσει μια νέα αρχιτεκτονική ασφαλείας20:06Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πέντε ανήλικοι που κατηγορούνται ότι λήστεψαν 15χρονο19:52Γάζα: Η Χαμάς απάντησε θετικά στη νέα πρόταση εκεχειρίας19:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο