LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 05 Δεκεμβρίου 2020 21:55 | Ανανέωση: 05 Δεκεμβρίου 2020 21:56

Ολυμπιακός - Βόλος: Ο Ελ Αραμπί “πήρε το όπλο του”

Ένα ημίχρονο άντεξαν οι Βολιώτες στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ

Ο Βόλος είχε βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο, καθώς με εξαιρετική εμφάνιση είχε εκπλήξει τους «ερυθρόλευκους», αλλά στην επανάληψη μίλησε η τεράστια κλάση του Ελ Αραμπί, που πέτυχε χατ-τρικ και οδήγησε την ομάδα του σε μιας ευρείας έκτασης νίκη με 4-1.

Οι Θεσσαλοί δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα καθώς δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και στο δεύτερο μισό δεν κατάφεραν να αντάξουν στο ρυθμό του Ολυμπιακού, όταν οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να «πατήσουν γκάζι».

Η πειραϊκή ομάδα στρέφει πια την προσοχή της στον «τελικό» με την Πόρτο, ενώ από σήμερα είναι μόνη πρώτη στην κατάταξη, καθώς νωρίτερα ο Άρης είχε αφήσει δύο βαθμούς στο Περιστέρι.

Ο Βόλος προηγήθηκε μόλις στο 11ο λεπτό, με πέναλτι του Μπαριέντος στο οποίο είχε υποπέσει ο Μπα επί του Δουβίκα, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάρισε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου με ηρωϊκή προσπάθεια του Μασούρα, ο οποίος έβαλε γκολ και τραυματίστηκε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ

Στο 66΄ ο Καμαρά έκανε την διαγώνια πάσα στον Ελ Αραμπί, που με το δεξί απέφυγε την αντίπαλη πίεση και με ένα αριστοτεχνικό πλασέ στην απέναντι γωνία νίκησε τον Γκαραβάλεη και ταυτόχρονα άρχισε το προσωπικό... σόου του.

Στο 80΄ ο Μαροκινός βρήκε τον Μασούρα κι αυτός στον Φορτούνη, αυτός πάσαρε στον κενό χώρο για τον Ελ Αραμπί, που με αριστερό πλασέ έκανα το 3-1, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από σέντρα του Τιάγκο Σίλβα κατέβασε με το στήθος και με αριστερό πλασέ έγραψε το τελικό σκορ 4-1

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Μπα (59’ Σισέ), Βινάγκρε (46’ Χολέμπας), Ντρέγκερ (5’ λ. τρ. Ραντζέλοβιτς), Καμαρά, Μπουχαλάκης (58’ Πέπε) , Φορτούνης (81’ Τιάγκο Σίλβα), Μασούρας, Βρουσάι, Ελ Αραμπί

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Ντεντάκης (75’ Κιάκος), Φεράρι, Σάντσες, Δουβίκας, Ουάρντα (68’ Περέα), Μαρτίνες, Μπαριέντος (19’ λ. τρ. Νίνης), Κολόμπο, Ριένστρα, Μπαρτόλο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Σήμερα 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΣήμερα 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Σήμερα 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58Ολυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό Στάδιο18:45Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών18:31Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Δήμοι ζητούν νέα προθεσμία για τον εκσυγρονισμό των κτηρίων18:18ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον Μπάιντεν18:05“Έρωτας φυγάς”: Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής (βίντεο)17:52Σκυλακάκης: Πιο πιθανό είναι να κερδίσεις το λαχείο παρά να σου γκρεμίσουν το αυθαίρετο 17:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο