LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 03 Δεκεμβρίου 2020 21:54

“Αντίο” της ΑΕΚ στο Europa League

Με σκυφτό το κεφάλι έφυγε η Ένωση απο το ΟΑΚΑ, μετά την αναμέτρηση με την Μπράγκα. 

ΑΕΚ - ΜΠΡΑΓΚΑ

Η βαριά ήττα της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική από τη Ζόρια με 3-0 στο ΟΑΚΑ, είχε λιγοστέψει τις ελπίδες της για πρόκριση και η Μπράγκα έβαλε ταφόπλακα στην πρόκριση της ομάδας του Καρέρα στους "32" του Europa League.

Η Ένωση ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στους Πορτογάλους αλλά το πρώτο δεκάλεπτο έδειξε τι θα συμβεί στη βραδιά. Ο Μάσιμο Καρέρα παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο.

Η Μπράγκα κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Τορμένα να κάνει την προβολή από κοντά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γκαλένο έκανε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά και ο Εσγκάιο σκόραρε σε κενή εστία.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ πήρε γήπεδο και πίεσε για να μειώσει το σκορ και στο 19΄ έφτασε μια ανάσα από το γκολ αφού ο Ολιβέιρα σε κενή εστία σημάδεψε άουτ. Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Λιβάγια έπειτα από κόρνερ, έδωσε με δυσκολία ο πορτιέρο Ματέους.

Η ελληνική ομάδα μπήκε ξανά στο ματς στο 31΄, όταν ο Νέλσον Ολιβέιρα εκμεταλλεύτηκε το λάθος των κεντρικών αμυντικών της Μπράγκα και πέρασε και τον Ματέους για να γράψει το 1-2.

Η Μπράγκα απείλησε δύο φορές, στο 32' με τον Όρτα και στο 39', πριν ο Όρτα έπειτα από προσπάθεια του Γκαλένο στο 45΄πλασάρει και σκοράρει με τον Τσιντώτα να βρίσκει τη μπάλα με το δεξί χέρι, αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 1-3. Με τέσσερις τελικές εντός εστίας, η Μπράγκα πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο μέρος.

ΑΕΚ - ΜΠΡΑΓΚΑ

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και στο 51' δημιούργησε την πρώτη της ευκαιρία με τον Ολιβέιρα να σουτάρει έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι των Πορτογάλων.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τις συνεχόμενες αλλαγές και άργησε να γίνει κάτι το αξιοσημείωτο και αυτό ήταν από στημένη φάση. Στο 77', την κεφαλιά του Νεντελτσιάρου, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Μπράγκα.

Στο 82', ο Τσιντώτας έδιωξε σωτήρια το σουτ του Ρικάρντο Όρτα, αλλά ένα λεπτό μετά ο Γκαλένο με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 1-4.

Στο 89' η Ένωση μείωσε με το πρώτο γκολ του Βασιλαντωνόπουλου με την φανέλα της ΑΕΚ, με την μπάλα να κοντράρει κάπου και να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα. Η ΑΕΚ, πλέον, αποκλείστηκε και μαθηματικά από το Europa League.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώντας, Μπακάκης (46΄Βασιλαντωνόπουλος), Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Ινσούα, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μάνταλος (74' Λιβάι Γκαρσία), Λιβάγια, Αλμπάνης (60' Τάνκοβιτς), Ολιβέιρα (60' Ανσαριφάρντ). 

Μπράγκα: Ματέους, Εσγκάιο, Βιάνα (46΄Κάρμο), Τορμένα, Σεκέιρα, Αλ Μουσράτι (57'  Φρανσέρζιο), Κάστρο (78' Νοβάις), Μεδέιρος, Γκαλένο, Παουλίνιο (71' Γκιλιέρμε), Όρτα (57' Μεδέιρος).

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο ΒελόπουλοςΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

«Αυτές είναι άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)Σήμερα 10:55 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ, που υποστηρίζει ότι ο πατέρας του πέθανε από ιατρικό λάθος. Τι ζητά από τον Άδωνι Γεωργιάδη, τι λέει για τον Πρωθυπουργό, τι καταγγέλλει για το Νοσοκομείο “Αττικόν”

Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική ΔικαιοσύνηΣήμερα 11:24 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης. Τι επεσήμανε ο δικηγόρος του, για την πρώτη φορά που ενεργοποιείται στην Ελλάδα το συγκεκριμένο άρθρο του Π.Κ.

“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην ΑθήναΣήμερα 09:12 | Ειδήσεις

Πως τα μέλη της διεθνούς συμμορίας είχαν κάνει “χτυπήματα” κέντρο της πρωτεύουσας. Τι βρέθηκε στην κατοχή τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ - TikTok: “Θα δώσουμε μάχη στα δικαστήρια”13:15Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: οι προβλέψεις του τριημέρου (βίντεο)13:01Καλιφόρνια: Σκύλος κυνηγάει το αφεντικό του που τον εγκατέλειψε στην μέση του δρόμου (βίντεο)12:48“Τουρισμός για όλους 2024”: Έγινε η κλήρωση των δικαιούχων12:35Και η ψυχολογική κακοποίηση;12:21Καλλιάνος - Γιατρός “Αττικόν”: Η εισαγωγή στην ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση12:08Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη11:54Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο Βελόπουλος11:42Χρήστος Καλλιάνος: Σκέφθηκα να κάνω άτυπη “ευθανασία” στον πατέρα μου (βίντεο)11:28Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο οδηγός11:15Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)11:01Καταγγελία - Ημαθία: Μαθήτριες δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ενώ έκαναν ιππασία10:48Φορολογικές δηλώσεις: Aυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους10:34Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του - Προετοιμασίες για την κηδεία του”10:19Σητεία: Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση10:06Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα στην αυλή σχολείου!09:52Κωνσταντάτος για βόμβες στο Ελληνικό: Από θαύμα δεν γίναμε παρανάλωμα09:39Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις γραμμές του τρένου09:25“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην Αθήνα09:12Νέα Ιωνία: Άντρας έπεσε στις γραμμές του τρένου09:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο