LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 01 Δεκεμβρίου 2020 17:38

Νεαροί ληστές έπεσαν από γέφυρα μετά από καταδίωξη

Νεαροί φορώντας κράνη και κρατώντας κατσαβίδι αποπειράθηκαν να ληστέψουν  βενζινάδικο. Ακολούθησε επεισοδιακή καταδίωξη με τραυματισμό.

περιπολικό - νύχτα

Σκηνές καταδίωξης κατεγράφησαν τα ξημερώματα στον Βόλο και τα δυτικά προάστιά του, όταν αστυνομικοί εντόπισαν και καταδίωξαν για πολύ ώρα δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη 1:30 τα ξημερώματα οι δύο νεαροί, φορώντας κράνη και κρατώντας κατσαβίδι ή μαχαίρι, μπήκαν σε βενζινάδικο που ήταν ανοιχτό, με σκοπό να ληστέψουν το ταμείο, αλλά ο υπάλληλος κατάφερε να αντιδράσει ψύχραιμα, και πάτησε το κουμπί του συναγερμού που ενημέρωνε άμεσα την Αστυνομία

Περιπολικά και μηχανοκίνητες αστυνομικές δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της Τροχαίας, της Ασφάλειας και των ΑΤ Αλμυρού και Βελεστίνου κινητοποιήθηκαν αμέσως, καταδιώκοντας τους δύο νεαρούς που προσπαθούσαν να ξεφύγουν προς τη Λάρισα και στη συνέχεια επέστρεψαν προς τον Βόλο προσπαθώντας να χαθούν μέσα σε στενά της Νέας Ιωνίας. Η καταδίωξη συνεχίστηκε προς τις Αλυκές, την Αγχίαλο και με κατεύθυνση προς τον Αλμυρό, μέχρι που η μηχανή πέρασε το Αιδίνι, όπου προφανώς οι δύο δεν γνώριζαν ότι είχε καταστραφεί η γέφυρα, με αποτέλεσμα να πέσουν στο κενό από μεγάλο ύψος.

Στο σημείο του χειμάρρου συνελήφθη με μικροτραυματισμούς ο ένας εκ των δύο νεαρών, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση συνεχάρη με ανάρτησή του ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Μιλτιάδης Αλεξάκης:

«Συγχαίρω δημόσια τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μαγνησίας, της ΟΕΠΤΑ Μαγνησίας, του Τ.Τ. Βόλου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, του Α.Τ. Αλμυρού και του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου, οι οποίοι εκτελώντας υπηρεσία βραδινές ώρες της 30/11/2020-01/12/2020, με αυταπάρνηση, ζήλο και εξαίρετο επαγγελματισμό και υπό την καθοδήγηση και συντονισμό του Κέντρου Βάσης R/T της Διεύθυνσής μας, κινητοποιήθηκαν άμεσα, τόσο στον αστικό ιστό όσο και στη περιφέρεια, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δύο δραστών της απόπειρας ληστείας που διέπραξαν σε βάρος υπαλλήλου βενζινάδικου στην πόλη του Βόλου, οι οποίοι κινούνταν επικίνδυνα με μοτοσικλέτα και εν συνεχεία μετά από ολιγόχρονη καταδίωξη, κατάφεραν και συνέλαβαν τον έναν εξ αυτών».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΞύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Όλες οι εξελίξεις μετά από το επεισόδιο χειροδικίας που συνέβη στους διαδρόμους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ευρωεκλογές: “Μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο στους ΣπαρτιάτεςΣήμερα 16:16 | Ειδήσεις

Πόσα από τα 46 κόμματα δεν θα βρίσκονται στη λίστα των Ευρωεκλογών. 

30ετες ομόλογο: Οι υψηλές προσφορές μείωσαν το επιτόκιο δανεισμούΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Πόσα χρήματα άντλησε ο ΟΔΔΗΧ. Υπερδεκαπλάσια η προσφορά από επενδυτές. Για ακόμη μια ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, κάνει λόγο ο Κωστής Χατζηδάκης,

Άγιοι Ανάργυροι: φωτογραφίες ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή (βίντεο)Σήμερα 14:02 | Ειδήσεις

Τι “μαρτυρούν” οι φωτογραφίες που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων..

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πλήγματα σε 40 στόχους της Χεζμπολάχ 17:35Καλλιάνος: Η καταγγελία για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του και η απάντηση Γεωργιάδη (βίντεο)17:21Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου17:0730ετες ομόλογο: Οι υψηλές προσφορές μείωσαν το επιτόκιο δανεισμού16:54Ομόφυλα Ζευγάρια: Κόντρα Πλεύρη - Βελόπουλου για τους βουλευτές στις εκκλησίες16:40“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο16:27Ευρωεκλογές: “Μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο στους Σπαρτιάτες16:16Βουλή: Άρση ασυλίας για Βελόπουλο και Μπουρχάν16:01ΑΔΑΕ: Ο κ. Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί άμεσα για τους λόγους της παρακολούθησής του15:47Λάρισα: Πατίνι συγκρούστηκε με ΙΧ - Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι (εικόνες)15:34Μεγάλη Τετάρτη: Δεμένα τα πλοία λόγω της απεργίας της Πρωτομαγιάς15:20“The 2Night Show”: Με Βρεττό, Iορδάνοβα και Μπομπέτσι η παρέα της Τετάρτης (εικόνες)15:07Ευρωεκλογές 2024 – Πλεύση Ελευθερίας: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι14:53Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία14:39Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ14:26Ευρωεκλογές 2024: Στέφος, Αντώναρος, Αρναούτογλου και Αναγνωστάκης στο δρόμο για τις κάλπες14:13ΔΥΠΑ: Επίδομα καταβάλλεται στους ανέργους με “Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης”13:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση 13:46“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: Αγωνία και φόβος στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)13:32Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Η Τετάρτη φέρνει ένταση και απρόβλεπτα, αλλά στο βάθος ελπίδα (βίντεο)13:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο