LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 26 Νοεμβρίου 2020 08:45 | Ανανέωση: 26 Νοεμβρίου 2020 09:12

Champions League: “Διπλό” της Πόρτο στη Μασσαλία

H Αταλάντα έκανε τη μεγάλη έκπληξη κόντρα στη Λίβερπουλ. Την πρόκριση στους “16” εξασφάλισε η Μπάγερν Μονάχου.

AP - Ολιμπίκ Μαρσέιγ - Πόρτο

Από τα ματς της Τετάρτης ξεχώρισε η νίκη της Πόρτο στο “Βελοντρόμ” επί της Μαρσέιγ (2-0), αποτέλεσμα που σαφώς και δεν ευνοεί τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν πια δύο νίκες στα ματς που απομένουν για να ελπίζουν ότι θα βρεθούν στην επόμενη φάση (με Μαρσέιγ εκτός και Πόρτο εντός), με τους “δράκους” να έχουν τον πρώτο λόγο για να ακολουθήσουν τη Σίτι στους “16”.

Η Μπάγερν έκανε το 4x4 στο Μόναχο (3-1 την Σάλτσμπουργκ) κι έγινε η 6η ομάδα που εξασφάλισε το “εισιτήριο” για τα νοκ άουτ ματς του Champions League (έχουν προκριθεί οι Τσέλσι, Σεβίλλη, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι), ωστόσο, ο αγώνας που “σημάδεψε” την 4η αγωνιστική των ομίλων (απομένουν άλλες δύο) έγινε στο Άνφιλντ, όπου η εκπληκτική Αταλάντα “άλωσε” την έδρα της Λίβερπουλ (2-0) κι έβαλε... φωτιά στον 4ο όμιλο.

AP - Λίβερπουλ - Αταλάντα

Με τον Κώστα Τσιμίκα στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά στη διοργάνωση (αντικαταστάθηκε στο 61΄ από τον Ρόμπερτσον), οι “κόκκινοι” ήθελαν το “τρίποντο” για να “σφραγίσουν” την είσοδό τους στους “16”, μόνο που η ομάδα του Μπέργκαμο είχε αντίθετη άποψη. Αφού προειδοποίησε στο πρώτο μέρος τους γηπεδούχους, στα πρώτα 20 λεπτά του δεύτερου πέτυχε δύο γκολ, υποχρέωσε τη Λίβερπουλ στην πρώτη εφετινή της ήττα, ενώ ταυτόχρονα πλησίασε στο -2 την σημερινή της αντίπαλο, που πάντα προπορεύεται.

Τα πάντα, πλέον, είναι ανοιχτά στο γκρουπ, μετά το άνετο 3-1 του Άγιαξ επί της Μίντιλαντ. Οι Ολλανδοί ισοβαθμούν με την Αταλάντα στην 2η θέση και όπως γίνεται αντιληπτό τα πάντα μπορούν να συμβούν στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές.

Επίσης, μετά το κακό ξεκίνημα που είχε στη διοργάνωση, η Ρεάλ Μαδρίτης κρατά την κατάσταση στα χέρια της, μετά το “διπλό” στο Μιλάνο επί της Ίντερ (2-0). Η αποβολή του Βιδάλ στο πρώτο μέρος δεν επέτρεψε στους “νερατζούρι” να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κι ως εκ τούτου με 2 βαθμούς στον 2ο όμιλο, τη στιγμή που οι Γκλάντμπαχ και Ρεάλ έχουν 8 και 7 αντίστοιχα, ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

1oς Όμιλος

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λοκομοτίβ Μόσχας: 0-0

Μπάγερν-Σάλτσμπουργκ: 3-1
(42΄ Λεβαντόφσκι, 52΄ Κομάν, 68΄ Σανέ - 73΄ Μπερίσα)

2ος Όμιλος

Γκλάντμπαχ-Σαχτάρ Ντόνετσκ: 4-0
(17΄πεν. Στίντλ, 34΄ Ελβέντι, 45΄ Εμπολό, 77΄ Βέντ)

Ίντερ-Ρεάλ Μαδρίτης: 0-2
(7΄πεν. Αζάρ, 59΄ Ροντρίγκο)

3ος Όμιλος

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι: 0-1
(36΄ Φόντεν)

Μαρσέιγ-Πόρτο: 0-2
(39΄ Ζανούσι, 72΄πεν. Σέρτζιο Ολιβέιρα)

4ος Όμιλος

Άγιαξ-Μίντιλαντ: 3-1
(47΄ Γκράβενμπερχ, 49΄ Μαζράουϊ, 66΄ Νέρες - 81΄πεν. Μαμπίλ)

Λίβερπουλ-Αταλάντα: 0-2
(60΄ Ίλισιτς, 64΄ Γκόσενς)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβοςΣήμερα 15:31 | Ειδήσεις

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο εργολάβος για το τραγικό δυστύχημα στον Πειραιά, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας αστυνομικός.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
AEK: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (εικόνες)16:53“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:38Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά απο 14 χρόνια γάμου13:01Κακοκαιρία - Σκόπελος: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα (εικόνες)12:48Θείος δικάζεται για βιασμό της 10χρονης ανιψιάς του12:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο