LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 23 Νοεμβρίου 2020 21:35

Super League: Ξέσπασε στον Βόλο ο ΟΦΗ

Μετά από 62 ημέρες και έξι παιχνίδια χωρίς νίκη οι Κρητικοί πανηγύρισαν "διπλό" στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Βόλος - ΟΦΗ

Με πρωταγωνιστή τον Ντε Γκούζμαν και με παίκτη παραπάνω από το 30ο λεπτό ο ΟΦΗ πήρε το τρίποντο με 1-4 κόντρα στον πολύ καλό Βόλο και έβαλε τέλος σε ένα σερί κακών αποτελεσμάτων.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου βρήκε γκολ από τέσσερις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές (Ντε Γκούζμαν, Σαρδινέρο,Νέιρα και Στάρζεον), ενώ προσωρινές ελπίδες στους γηπεδούχους έδωσε ο Δημόπουλος που μείωσε σε 1-2 με κεφαλιά.

Η επικράτηση των Κρητικών κόντρα στον Βόλο, ανεβάζει τον ΟΦΗ στους εννέα βαθμούς σε έξι παιχνίδια και κρατάει την ομάδα του Άνχελ Λόπες στους 12 με οχτώ παιχνίδια.

Ισορροπημένο παιχνίδι  με πάρα πολλές ευκαιρίες και απ’ τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίωρο ο Βόλος έχασε τρομερές ευκαιρίες με τους Μαρτίνες (2’), Δουβίκα (17’, ανάποδο «ψαλίδι», ελάχιστα άουτ), την ώρα που ο ΟΦΗ απείλησε στο 15’ με το σουτ του Στάρτζεον.

Στο 30’ ο Σαρδινέρο έφυγε σε τετ-α-τετ κι ανατράπηκε εκτός περιοχής από τον Σάντσες, ο οποίος αποβλήθηκε (σωστά) με απευθείας κόκκινη από τον Καραντώνη. Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή του και στο 39’, πήρε «κεφάλι» στο σκορ με κοντινή προβολή στο δεύτερο δοκάρι.

Ο Βόλος δεν τα... παράτησε στο δεύτερο ημίχρονο και μολονότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο μπήκε πολύ δυνατά κι έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Δουβίκα (51’) και Περέα (54’).

Στο 67’ ακυρώθηκε γκολ του Σαρδινέρο ως οφσάιντ, κατόπιν χρήσεως και του VAR. Ωστόσο, 13 λεπτά αργότερα ο Αργεντινός πήρε το... αίμα του πίσω, όταν από κάθετη πάσα του Νέιρα, έφυγε στο τετ-α-τετ και πλάσαρε κάνοντας το 2-0 για τον ΟΦΗ.

Κι αυτό το γκολ εξετάστηκε από το VAR, το οποίο όμως αυτή τη φορά απεφάνθη πως ήταν κανονικό και οι Κρητικοί πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων.

Στο 84’ ο Δημόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 κι έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι, όμως τρία λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Νέιρα στο 88’. Για έρθει και ένα τέταρτο γκολ από τον Στάρτζεον στο δεύτερο λεπτό των καθυσυτερήσεων, που «σφράγισε» το σπουδαίο «διπλό» των Κρητικών.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Α. Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Κιάκος (79’ Μπαρτόλο), Μπαριέντος, Μαρτίνες (33’ Δημόπουλος), Γκουαροτσένα, Δουβίκας (89’ Γέντρισεκ), Περέα (79’ Νίνης), Ουάρντα.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (46’ Λυμπεράκης), Στάρτζεον, Νέιρα (90'+3' Γιάννου), Σαρδινέρο, Γρίβας (89’ Σακόρ), Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν (90'+3' Μπαλογιάννης).

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας. Πως αναμένεται να κινηθεί η κακοκαιρία.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομίαΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Αναλυτικά οι ώρες και οι δρόμοι που θα μείνουν κλειστοί το Σάββατο, λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Μετρό: Κλειστός σταθμός το ΣαββατοκύριακοΧθες 20:50 | Ειδήσεις

Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες κατά τη διάρκεια της προσωρινής διακοπής λειτουργίας του σταθμού το Σαββατοκύριακο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:3621η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”06:30Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία06:15Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Ολυμπιακή Φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο22:42Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο