LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 22 Νοεμβρίου 2020 23:55

ATP Finals: Η κούπα στον Μεντβέντεφ

Ο σημαντικότερος τίτλος στην καριέρα του Ντανίλ Μεντβέντεφ

ATP FINALS - ΝΤΑΝΙΛ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, μετά από ανατροπή, νίκησε τον Ντόμινικ Τιμ στον τελικό του ATP Finals στην O2 Arena του Λονδίνου και κατέκτησε τον τίτλο. Στην τελευταία χρονιά που το ATP Finals φιλοξενήθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα (μετακομίζει στο Τορίνο από το 2021), ο 24χρονος Ρώσος επικράτησε με 4-6, 7-6(2), 6-4 του 27χρονου Αυστριακού τενίστα, ο οποίος πέρυσι είχε ηττηθεί ξανά, από τον Στέφανο Τσιτσιπά. Στον πρώτο τελικό του σε ATP Finals, Μεντβέντεφ παίρνει τα σκήπτρα από τον Έλληνα τενίστα κατακτώντας τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του. Ένα τρόπαιο που του προσθέτει 1.500 βαθμούς στο ranking και 1.564.000 δολάρια στον τραπεζικό λογαριασμό του.

H ρωσική «αρκούδα», αφού Μεντβέντεφ σημαίνει αρκούδα στη γλώσσα του, παρέμεινε αήττητος (σε 10 αγώνες), νικώντας τους τρεις καλύτερους τενίστες στον κόσμο: τον Ράφα Ναδάλ, τον Νόβακ Τζόκοβιτς και απόψε τον Ντόμινικ Τιμ! Ο Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη, Ντόμινικ Τιμ, έχοντας κατακτήσει το πρώτο του Grand Slam, στο US Open, δεν κατάφερε να φύγει με το τρόπαιο του ATP Finals για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Είδε δε τον Μεντβέντεφ να μειώνει σε 3-2 το ρεκόρ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Αν και ο Τιμ ξεκίνησε καλύτερα από τον Ρώσο τενίστα, και στα δύο πρώτα σετ, αλλά όπως και στον ημιτελικό με τον Ναδάλ, ο Μεντβέντεφ έκανε ανατροπή. Ο Ρώσος είχε περισσότερες δυνάμεις, έβγαλε ενέργεια και μετά από οκτώ χαμένες ευκαιρίες για μπρέικ, τελικά προσπέρασε με 4-2. Κρατώντας το σερβίς του , μετά από 2 ώρες και 42 λεπτά, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έφτασε στον ένατο τίτλο της καριέρας του. Ένα ιδανικό φινάλε στη σεζόν, με "back to back" τίτλους σε Παρίσι και Λονδίνο.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο