LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 21 Νοεμβρίου 2020 10:03 | Ανανέωση: 21 Νοεμβρίου 2020 10:10

Μπακογιάννης στον ΑΝΤ1: Σημαντική για τον Παναθηναϊκό και την πόλη η “Διπλή Ανάπλαση”

Πότε θα ξεκινήσουν τα έργα για την “Διπλή Ανάπλαση” και το γήπεδο. Τι απαντά στις επικρίσεις για τα νέα Χριστουγεννιάτικα στολίδια που αγόρασε ο Δήμος.

Πρωινοι Τύποι - Μπακογιάννης Κώστας

Για την διπλή ανάπλαση και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ενώ απάντησε στις επικρίσεις για τα νέα χριστουγεννιάτικα στολίδια που αγόρασε ο Δήμος εν μέσω πανδημίας.

Όπως είπε ο κ. Μπακογιάννης η χθεσινή ήταν μια σημαντική ημέρα καθώς έπεσαν οι υπογραφές για την ανάπλαση, τονίζοντας ότι» η πανδημία θα περάσει και δεν πρέπει η επόμενη ημέρα να βρει την πόλη παγωμένη. Πρέπει να κλείσουμε τους λογαριασμούς του παρελθόντος».

«Χθες υπογράψαμε όλοι μαζί ένα μνημόνιο συνεργασίας. Μέχρι το τέλος του 2021 θα ξεκινήσουν τα έργα», ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης.  

Επίσης, χαρακτήρισε σημαντικό το έργο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού ωστόσο σημείωσε πως πρόκειται για «μια αστική παρέμβαση που έχει πολύ μεγάλη σημασία για την πόλη».

«Είναι ένα σχέδιο που δουλεύουμε συστηματικά εδώ και 14 μήνες. Είναι ένα σχέδιο δεμένο από όλες τις πλευρές και έχει εξασφαλίσει τους πόρους. Μπορούμε να τηρήσουμε τα χρονοδιαγράμματα μας», ανέφερε ο Δήμαρχος Αθηναίων

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχτηκε για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό ο κ. Μπακογιάννης είπε πως «αυτά τα Χριστούγεννα είναι δύσκολα και ιδιαίτερα και πρέπει να είναι τα Χριστούγεννα της ελπίδας. Στολίζουμε την πόλη για να δει ο κόσμος λίγο φως»

«Η πόλη πρέπει να πάρει τα πάνω της. Πέρσι δεν είχαμε πληρώσει ούτε ένα ευρώ και φέτος προμηθευτήκαμε νέα στολίδια», ανέφερε ακόμα ο κ. Μπακογιάννης.

Τέλος, έδωσε στην δημοσιότητα τον τηλεφωνικό αριθμό 2103428745 για τον Βοήθεια στο Σπίτι Plus και κάλεσε όσους έχουν ανάγκη για βοήθεια να επικοινωνήσουν με αυτό τον αριθμό.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο