LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 20 Νοεμβρίου 2020 11:29

Τρέβορ Νόα: το 2020 ήταν “απελευθερωτική” χρονιά

Ο παρουσιαστής του "The Daily Show" κάνει αποολογισμό, βρίσκοντας θετικά και αρνητικά.

Τρέβορ Νόα

Ο Τρέβορ Νόα είναι ένας από τους τρεις σταρ που φωτογραφήθηκε για τα εξώφυλλα του ετήσιου τεύχους «Men of the Year» (Άνδρας της Χρονιάς) του περιοδικού GQ, μαζί με τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Megan Thee Stallion.

Στη συνέντευξή του ο κωμικός, ηθοποιός, πολιτικός σχολιαστής, παρουσιαστής τηλεοπτικών σόου και συγγραφέας συζητά για την πανδημία, την πολιτική πόλωση στην Αμερική και τους δικούς του αγώνες με την κατάθλιψη.

«Για μένα, αυτή ήταν μία από τις πιο απελευθερωτικές χρονιές πνευματικά και συναισθηματικά, γιατί με απελευθέρωσε από πολλές ιδεολογικές δομές και σταθερές που είχα δημιουργήσει για τον εαυτό μου» λέει ο Νόα. «Για μένα, ο κορονοϊός, αν το κοιτάξεις αντικειμενικά, έχει αφαιρέσει πολλές ανοησίες» σημειώνει.

Μιλώντας για την προσέγγισή του στην πολιτική κωμωδία ως οικοδεσπότης του «The Daily Show», ο Νόα λέει: «Το ένστικτό μου ως άτομο ήταν πάντα να προσπαθώ να μεταφράσω αυτά που λένε οι άνθρωποι ο ένας στον άλλο. Αυτό που έχω μάθει στην Αμερική είναι ότι στους ανθρώπους δεν αρέσουν η πολυπλοκότητα και η ακαταστασία των διαφοροποιήσεων".

Αυτό που κάνω στην εκπομπή είναι, απλώς λέω την αλήθεια μου και απευθύνω έκκληση στους συνανθρώπους μου και τονίζω: «Πολλά πράγματα που θα αντιμετωπίσουμε στον κόσμο είναι ακατάστατα και περίπλοκα» αναφέρει.

«Για πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, νομίζω ότι η ιδέα ήταν: ο κορονοϊός είναι πραγματικός, αλλά πώς τον αντιμετωπίζουμε; Στην Αμερική, από την αρχή, η άποψη ήταν: «Ή είναι ανοησίες, ή είναι πολύ αληθινό» προσθέτει

«Ήταν πολύ ενδιαφέρον να ζούμε με αυτό στην Αμερική... Το γεγονός ότι δεν μπορούμε καν να συμφωνήσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα είναι πολύ παράξενο» υπογραμμίζει.

Ο Τρέβορ Νόα μιλά επίσης για την κατάθλιψη και πώς το «The Daily Show» τον βοήθησε προσφέροντας του μια πολύ απαραίτητη ρουτίνα.

«Μερικές φορές ξυπνάς και λες: Δεν θέλω να το κάνω σήμερα. Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες ευλογίες που μου έδωσε το " The Daily Show ". Ένα από τα καλύτερα πράγματα για την κατάθλιψη είναι οι αποστολές ρουτίνας προσανατολισμένες στον στόχο. Κάθε μέρα πρέπει να κάνω μια εκπομπή. Κάθε μέρα πρέπει να τελειώνω το σόου. Κάθε μέρα πρέπει να φεύγω από το σόου » εξηγεί. «Δεν θέλω να είμαι ο σκληρότερα εργαζόμενος άνθρωπος στο Χόλιγουντ. Δεν θέλω να είμαι στη λίστα του Forbes. Δεν θέλω να συμμετέχω σε κανένα από αυτά. Στη λίστα πιο Ευτυχισμένων του Forbes — βάλτε με εκεί αν υπάρχει κάτι τέτοιο» αναφέρει.

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Χθες 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΧθες 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20Τένις - Μαδρίτη: Πρόωρος αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά 21:11Παράταση για την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων που έληγαν σήμερα 20:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο