LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 18 Νοεμβρίου 2020 22:23

ΑΑΔΕ: Αλλάζει το ωράριο στις ΔΟΥ

Τι προβλέπει απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή.

 ΑΑΔΕ - Εφοριακοί

Έως τις 5 το απόγευμα θα είναι ανοικτές οι ΔΟΥ για το κοινό από τις 23 Νοεμβρίου όπως προβλέπει απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή. Ειδικότερα για το κοινό, για τις προγραμματισμένες συνατήσεις και μόνο και για τηλεφωνική εξυπηρέτηση, θα είναι ανοικτές από τις 8 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα. Και για ταμειακές συναλλαγές από τις 8 το πρωί ως και τις 3 το μεσημέρι. Οι ΔΟΥ θα λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Μεταξύ 5 και 7 το απόγευμα θα εξυπηρετούνται μόνο κλήσεις προς τη γραμματεία των ΔΟΥ για τον προγραμματισμό των συναντήσεων. Υπενθυμίζεται ότι το συναλλασόμενο κοινό προσέρχεται στις ΔΟΥ μόνο με ραντεβού και εφόσον το αίτημά του δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με άλλον τρόπο. 

Σύμφωνα με την απόφαση του Γ. Πιτσιλή για την αποφυγή του συγχρωτισμού και τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού δημιουργούνται τέσσερις βάρδιες για τους υπαλλήλους ως εξής: 7.00 - 15.00, 8.00-16.00, 9.00-17.00, 10.00-19.00.  

Το σύνολο των υπαλλήλων, που βρίσκονται στο κτήριο της υπηρεσίας ταυτόχρονα, δεν μπορεί να υπερβαίνει το 67% του συνόλου του προσωπικού, που υπηρετεί στην εν λόγω υπηρεσία.  

Το υπόλοιπο προσωπικό εργάζεται εξ αποστάσεως. Οι υπάλληλοι της απογευματινής βάρδιας δουλεύουν εξ αποστάσεως, το πρώτο τετράωρο της βάρδιας (10.00-14.00) και αυτοπροσώπως στην υπηρεσία για το υπόλοιπο της βάρδιας (15.00-19.00).  

Σε δήλωσή του ο Γ. Πιτσιλής αναφέρει ότι "μέλημά μας είναι πάντοτε η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φορολογούμενων. Ειδικά αυτή την περίοδο, όπου είναι πρώτιστης σημασίας η προστασία της υγείας των εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, καθώς και των πολιτών που τις επισκέπτονται. Η διεύρυνση του ωραρίου των ΔΟΥ θα συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία τους, αλλά και στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του συναλλασσόμενου κοινού, τόσο στις περιπτώσεις όπου απαιτείται η φυσική παρουσία στις ΔΟΥ όσο και για τη διεκπεραίωση των αιτημάτων που αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή ηλεκτρονικά".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κολωνός: Καραμπόλα πέντε οχημάτων στη Λένορμαν – Ένας νεκρός23:59Θρήνος στην Ιερουσαλήμ: 15χρονος έπεσε από πολυώροφο κτίριο κατά τη διάρκεια διαδήλωσης (βίντεο)23:45Πολωνικά μαχητικά αναχαίτισαν ρωσικό αεροσκάφος πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα23:31Τροχαίο - Αργολίδα: Για πρώτη φορά καταδικάστηκε και συνοδηγός 23:17Λούβρο: Πέντε οι συλλήψεις για τη ληστεία του αιώνα - Άφαντα τα κοσμήματα23:04Φρίκη στα Πετράλωνα: 63χρονος βίαζε ανήλικη και κατέγραφε τις πράξεις με το κινητό του22:51Τουρκία: Η 18χρονη Ντιλάρα σώθηκε από τα συντρίμμια - Δεν γνωρίζει ότι έχασε όλη της την οικογένεια22:38Αττική Οδός: Από τύχη σώθηκε ζευγάρι που αναποδογύρισε το αυτοκίνητό του22:25Ισραήλ: Η οικογένεια του ομήρου Όφιρ Τζαρφάτι τον κήδευσε για τρίτη φορά (βίντεο)22:12Εντοπίστηκε σορός άγνωστου άνδρα σε προχωρημένη σήψη στη θάλασσα21:58Πέλλα: 29χρονος ασέλγησε στην μεθυσμένη ξαδέλφη του21:44Τάσος Τέλλογλου - ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα στοιχεία που αναζητούσαν οι αρχές, στη νέα τους έφοδο21:30Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η επίπληξη του Μητροπολίτη Δωδώνης, σε διευθυντή σχολείου 21:15Γιώργος Παπαδάκης: Να απαγορευτεί η είσοδος των μαθητών στη Βουλή21:00Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή20:46Λειψυδρία - Αποκάλυψη ANT1: Αναμένονται αυξήσεις στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ20:32Χρονοκόφτης στη Βουλή: Βαριές εκφράσεις Γεωργιάδη - Κωνσταντοπούλου20:18Τέμπη: Ένταση στη δίκη για τα χαμένα βίντεο20:04Λειψυδρία: Μάχη με τον χρόνο δίνει η κυβέρνηση - Το σχέδιο "Εύρυτος"19:50Πειραιάς: Λεωφορείο παρέσυρε ηλικιωμένη την ώρα της επιβίβασης19:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο