LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 16 Νοεμβρίου 2020 13:40 | Ανανέωση: 16 Νοεμβρίου 2020 12:02

Protergia Digital Signature: ευκολία με ασφάλεια

Πρωτοποριακή υπηρεσία για τους πελάτες της εταιρείας του Ομίλου Μυτιληναίος.

PROTERGIA - DIGITAL SIGNATURE

Όπως αναφέρεται σε ανκοινωση της εταιρείας, "H Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας, κάνει ακόμα πιο εύκολη τη μετάβαση στο μέλλον της ενέργειας, παρουσιάζοντας μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία.

Με την «Ηλεκτρονική Υπογραφή» μπορεί κανείς να υπογράψει online τη σύμβασή του, γρήγορα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια. Η «Ηλεκτρονική Υπογραφή» απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της Protergia. Σε εκείνους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της Protergia, αλλά και σε όλους εκείνους που θέλουν να ανανεώσουν τη σύμβασή τους. Έτσι, η διαδικασία της υπογραφής μπορεί τώρα να ολοκληρώνεται χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία σε κανένα στάδιο. Η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν και σε απόλυτη αντιστοιχία με τις ισχύουσες διατάξεις για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και των ευπαθών ομάδων. Η Protergia, αν και αναπτύσσει το δίκτυό της με επιπλέον καταστήματα και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, προσαρμόζεται στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας και στον ψηφιακό κόσμο, προστατεύοντας τόσο τους πελάτες της, όσο και τους εργαζομένους της.

Με απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα, όλοι μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη της κορυφαίας εταιρείας ενέργειας με τρία απλά βήματα:

  • Λαμβάνουν ηλεκτρονικά τα έγγραφά προς υπογραφή
  • Συμπληρώνουν τα πεδία με τη σχετική σήμανση
  • Επιβεβαιώνουν την ταυτότητά τους και υπογράφουν ηλεκτρονικά
Η διαδικασία είναι καθ’ όλα ασφαλής και μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας από ηλεκτρονικό υπολογιστή, tablet, ακόμα και smartphone.

PROTERGIA - DIGITAL SIGNATURE

Ο συνδρομητής ενημερώνεται αναλυτικά σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, ενώ για οτιδήποτε χρειαστεί, υπάρχουν πάντα οδηγίες προκειμένου να έρθει σε απευθείας επαφή με την Protergia.

Τόσο απλά! Γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια!

Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 250.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα. Ο εξελιγμένος τρόπος που η Protergia προσφέρει τα προϊόντα της δείχνει το μέλλον της ενέργειας και ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.  Ένα δρόμο γεμάτο δυνατότητες όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου τουΣήμερα 07:18 | Ειδήσεις

H δικηγόρος του κατηγορούμενου, επικαλείται την δικογραφία και τον αστυνομικό που υπήρξε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, στο θλιβερό περιστατικό.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΧθες 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύονται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο