LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 13 Νοεμβρίου 2020 22:20

Κορονοϊός: Πρόστιμο σε άστεγο - Πήγαινε σε συσσίτιο χωρίς μάσκα (εικόνες)

Τι λέει ο ίδιος για το περιστατικό, τι καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής όπου διαβιεί.

Κορονοϊός - Χανια - αστεγος - πρόστιμο

Εξάντλησαν κάθε αυστηρότητα αστυνομικά όργανα βάζοντας πρόστιμο 300 ευρώ σε ένα 61χρονο άστεγο στην περιοχή της Αμπεριάς!

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στα “Χ.Ν.” από κατοίκους της περιοχής που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι μπήκε πρόστιμο στον 61χρονο επειδή κρατούσε τη μάσκα στο χέρι και δεν τη φορούσε την ώρα που πήγαινε στα συσσίτια της Σπλάντζιας για να πάρει φαγητό!

«Ο άνθρωπος και η γυναίκα του ζουν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό, που μέσα στο δωμάτιο τους στάζει από παντού. Η γειτονιά τους προσφέρει ένα πιάτο φαγητό. Είναι φιλήσυχοι, δεν ενοχλούν κανένα, κάθονται στο παγκάκι έξω από το σπίτι τους ή θα πάνε μέχρι τα συσσίτια. Ο άνθρωπος είχε στο χέρι του την μάσκα, θα μπορούσαν να του κάνουν παρατήρηση να τη βάλει όχι να του επιβάλλουν πρόστιμο 300 ευρώ» μας είπε κάτοικος της περιοχής.

Τα “Χ.Ν.” βρέθηκαν στο χώρο όπου ζει ο 61χρονος βουλγαρικής καταγωγής με την 66 χρονη σύζυγο του. Όπως μας είπε ζει στην Ελλάδα από το 1990 και δούλευε για πολλά χρόνια σε αγροτικές εργασίες. Πλέον έχει καιρό να δουλέψει και του έχει παραχωρηθεί ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην οδό Κροκιδά.

Το σπίτι δεν έχει ρεύμα, ούτε νερό, ενώ κάθε φορά που βρέχει κυριολεκτικά πλημμυρίζει αφού είναι ανοικτό από παντού! Προκειμένου να πάρει νερό αναγκάζεται να πηγαίνει στον ιερό ναό του Αγίου Χαράλαμπου, ενώ το φαγητό το παίρνει από το συσσίτιο της Σπλάντζιας. «Είχα τη μάσκα στο χέρι δεν τη φορούσα. Αλλά 300 ευρώ πού θα τα βρω για να πληρώσω; Βλέπετε και εσείς σε τι συνθήκες ζούμε…» μας είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: haniotika-nea.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο