LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 12 Νοεμβρίου 2020 13:20

“The 2Night Show” με ξεχωριστούς καλεσμένους την Πέμπτη (εικόνες)

Καλλιτέχνες μιλούν για την καριέρα και την καθημερινότητα τους, ενώ ένα ζευγάρι κάνει αποκαλύψεις για τον επικείμενο γάμο του.

The 2Night Show - Μαρία Κωνσταντάκη - Σοφία Αρβανίτη - Λάμπρος Χούτος - Ματίνα Ζάρα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Μαρία Κωνσταντάκη, σε μια απολαυστική συνέντευξη. Η αγαπητή ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός του EASY 97,2 περιγράφει πώς περνάει την δεύτερη καραντίνα παρέα με το σκυλάκι της την Γκόλφω και εξηγεί τους λόγους που απουσιάζει φέτος από την τηλεόραση.

Με χιουμοριστική διάθεση μιλάει για την προσωπική της ζωή και παραδέχεται τους λανθασμένους χειρισμούς που έχει κάνει στο παρελθόν στα προσωπικά της. Τέλος, αποκαλύπτει το ενδεχόμενο να προβληθεί τηλεοπτικά η διαδικτυακή σειρά «Οι Εγκλωβισμένες», η οποία έκανε θραύση στην πρώτη καραντίνα. 

The 2Night Show - Μαρία Κωνσταντάκη

Η Σοφία Αρβανίτη μιλά για την επάνοδό της στη μουσική και τη δισκογραφία, μετά από πολλά χρόνια απουσίας και παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αν Μια Μέρα Σε Χάσω», το οποίο ηχογράφησε την περίοδο της πρώτης καραντίνας, κάτω από άκρα μυστικότητα. 

Μεταξύ άλλων, κάνει αναδρομή στο παρελθόν, θυμάται τα πρώτα της βήματα στη μουσική και τις συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του μουσικού πενταγράμμου. 

The 2Night Show - Σοφία Αρβανίτη

Ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα μιλούν στον Γρηγόρη για τον επικείμενο γάμο τους… Πώς είναι διαμορφωμένη η καθημερινότητα τους; Ζηλεύει ο ένας τον άλλον και πώς βιώνουν τη σχέση τους τώρα που είναι αρραβωνιασμένοι; Τέλος, η Ματίνα Ζάρα, με τη συνοδεία κιθάρας, μας μαγεύει με την υπέροχη φωνή της. 

The 2Night Show - Λάμπρος Χούτος - Ματίνα Ζάρα

Όλα αυτά, στο “The 2night Show” την Πέμπτη στις 23:30, στον ΑΝΤ1!

#The2NightShow

https://www.antenna.gr/the2nightshow

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις κατά της λιτότητας και υπέρ της αύξησης των πόρων των Πανεπιστημίων (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…06:34ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών06:21Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ06:07Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία06:01Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο