LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 08 Νοεμβρίου 2020 12:18

Υπουργείο Υγείας: πιάνουν δουλειά οι νέοι 300 γιατροί στις ΜΕΘ

Διευκρινίσεις του Υπουργείου Υγείας για τις προσλήψεις γιατρών που θα στελεχώσουν τις ΜΕΘ. Πότε αναλαμβάνουν υπηρεσία.

Νοσοκομεία - νοσοκομείο - γιατροί - κορονοϊός

«Με την τροπολογία του Υπουργείου Υγείας που κατέθεσε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη στη Βουλή, προσλαμβάνονται άμεσα 300 μόνιμοι ιατροί που θα στελεχώσουν τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των Νοσοκομείων όλης της χώρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας.

Όπως επισημαίνετα «εκτός από τις 200 θέσεις που προέβλεπε η προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού, προσλαμβάνονται σε μόνιμες θέσεις και 100 από τους επιλαχόντες του ίδιου διαγωνισμού.

Από αύριο, Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, τόσο οι επιτυχόντες του διαγωνισμού όσο και οι επιλαχόντες, μπορούν να προσέρχονται στα Νοσοκομεία και να αναλαμβάνουν υπηρεσία».

«Δηλώσεις και δημοσιεύματα που ισχυρίζονται το αντίθετο, δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια,  δημιουργούν σύγχυση στους ιατρούς μας, και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΚΕ: πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του λαού

Το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του αναφέρει «Την ώρα που απαιτείται πραγματική θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας, με μαζικές προσλήψεις και επίταξη των ιδιωτικών δομών, η μεν κυβέρνηση συνεχίζει να κωφεύει και να εγκληματεί απέναντι στο λαό, τα δε άλλα κόμματα συνεχίζουν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια, όπως με προτάσεις για υπουργούς κοινής αποδοχής, που –αν μη τι άλλο- επιβεβαιώνουν την κοινή τους βάση ως προς την ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική. Αποδεικνύεται ότι τις ανάγκες του λαού για ένα σύγχρονο δημόσιο σύστημα υγείας δεν μπορούν να τις υπερασπιστούν ούτε η σημερινή κυβέρνηση ούτε οι άλλες πολιτικές δυνάμεις που μας έφεραν ως εδώ και είναι υπόλογες για την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας. Ο αγώνας για την υγεία δεν μπορεί να περιμένει κι αυτό είναι πλέον υπόθεση των εργαζομένων, των υγειονομικών, όλου του λαού».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στίβεν Σπίλμπεργκ: Η ταινία που τον σημάδεψε…23:59Γαλλία-ΟΗΕ: Οι τελωνειακοί δασμοί εμποδίζουν την καταπολέμηση της φτώχειας23:49Κερατσίνι: Διαρρήκτες πιάστηκαν στα πράσα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ23:32Ιταλία: Απαγορεύεται η εργασία κάτω από τον ήλιο όταν έχει καύσωνα και για συγκεκριμένες ώρες23:18Τραμπ: Τα επιτόκια πρέπει να μειωθούν στο 1%23:02Ρόδος: Αυτοκίνητο έκανε βουτιά στο βυθό του λιμανιού22:48Υπουργείο Εργασίας: Τα fake news και οι αλήθειες για το νέο νομοσχέδιο22:33Μέγαρα – Πυρκαγιά: Στάλθηκε μήνυμα από το 11222:19Φωτίστε την επιχείρησή σας χωρίς αρχικό κεφάλαιο από την GlobiLED22:03Ιταλία: Κύμα καύσωνα σε 17 πόλεις την Τρίτη21:50Ινδία: Ζωντανά φίδια κατασχέθηκαν από επιβάτη που επέστρεφε από την Ταϊλάνδη21:34Τζούλη: Το απόστημα των ψυχιάτρων στις φυλακές Κορυδαλλού να βγάζουν τρελούς πολλούς κατηγορούμενους θα σπάσει21:20Καρέτσας: Νέα διάκριση για τον 17χρονο διεθνή21:04Φθιώτιδα: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα20:50Κασιδιάρης: Εισαγγελική εισήγηση για την αποφυλάκιση του20:37Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη20:24Τραμπ: Εξετάζει να διακόψει τη χρηματοδότηση σε νοσοκομεία που παρέχουν θεραπείες για αλλαγές φύλου σε παιδιά και εφήβους20:10Κυρανάκης: Επιστολή σε δημάρχους για την εφαρμογή του ΚΟΚ – Ποιες ενέργειες αναλαμβάνουν δήμοι και περιφέρειες19:52Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τιμά τα 64α γενέθλια της μητέρας του19:33ΗΠΑ: Αντιμέτωπες οι χώρες με υψηλότερους δασμούς μετά την προθεσμία της 9ης Ιουλίου19:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο